Nomade Communication deschide un nou birou în Bulgaria

Nomade Communication își extinde portofoliul de clienți în afara țării și deschide un nou birou în Plovdiv, Bulgaria.

Prin extinderea serviciilor agenției în afara țării, Nomade Communication confirmă tendința continuă de creștere pe care a înregistrat-o pe plan intern în ultimii ani, iar deschiderea sediului din Plovdiv constituie un pas important în aplicarea strategiei de internaționalizare construită anul trecut. Începând cu acest an, Nomade Communication va colabora cu CPG Consult Bulgaria, o companie de consultanță și EU funds management, cu portofoliu extins de clienți dobândiți în peste 15 ani și cu expertiză în numeroase piețe europene.

Internaționalizarea activității agenției vine în urma unei evoluții constante pe care am înregistrat-o în cei patru ani de activitate, pe parcursul cărora am fost implicați în proiecte internaționale și am dobândit o experiență pe care o considerăm relevantă. Din acest motiv, deschiderea noului sediu din Plovdiv, prin colaborarea cu CPG Consulting, ne motivează să continuăm implementarea aceleiași abordări și să oferim suport tuturor partenerilor noștri în eforturile lor de a-și îndeplini obiectivele specifice. Principalele obiective pe care ni le-am propus sunt: diversificarea portofoliului de clienți, crearea unor noi servicii conexe core business-ului, însă adaptate noii piețe și dezvoltarea unor noi avantaje competitive din perspectiva unei piețe devenite globale, spune Adriana Cocîrță, Fondator și Managing Partner al Nomade Communication.

Agenția este condusă de Adriana și Mihaela Cocîrță, în calitate de Managing Partners, fiind o afacere de familie. De-a lungul timpului, au creat o direcție clară de dezvoltare cu scopul de a genera plus valoare pentru toate categoriile de stakeholders.

Încă de la început, viziunea noastră a fost aceea de a acorda o dimensiune internațională activității noastre. Colaborarea cu CPG Consulting Bulgaria și deschiderea sediului din Plovdiv reprezintă un prim pas în dezvoltarea activității noastre și în diversificarea serviciilor pe care le oferim. Strategiile pe care le propunem se bazează mereu pe tendințele din aria noastră de expertiză, campaniile implementate fiind aliniate așteptărilor atât ale clienților, cât și ale partenerilor noștri, completează Mihaela Cocîrță, Managing Partner al Nomade Communication.

Înființată în 2016, Nomade Communication livrează strategii de comunicare corporate, social media marketing și consultanță strategică, ajutând companiile să își consolideze relația cu comunitățile lor și generând strategii de creștere a vizibilității acestora în rândul audiențelor vizate. În 2019, agenția a fost inclusă, pentru a doilea an consecutiv, în Top PR România.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
Nomade Communication, internationalizare afacere, agentie PR, Relatii Publice, deschidere birou


Comunicat publicat de: Nomade Communication (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Nomade Communication

Alukönigstahl – 25 de ani de excelență în România

Alukönigstahl, lider pe piața sistemelor din aluminiu și oțel, împlinește 25 de ani de performanță și inovație în România.

Supreme Council of European Business și Camera de Comerț Româno-Britanică au organizat primul eveniment online comun

Supreme Council of European Business (SCEB) și Camera de Comerț Româno-Britanică (BRCC) au organizat primul eveniment comun al acestui an, în mediul online. Data de…

Asigurarea privată de sănătate MediHelp Internațional acoperă costurile asociate îmbolnăvirii cu COVID-19

Asigurarea privată de sănătate MediHelp Internațional, oferită în parteneriat cu Generali Global Health, nu suferă modificări ale acoperirii în situația îmbolnăvirii cu Coronavirus, deși pandemiile…

Prin intermediul MediHelp Internațional ai noi oportunități de diagnosticare la distanță

În ultimii ani, domeniul medical a devenit tot mai dinamic, oferind pacienților șansa de a beneficia de oportunități inovatoare de diagnosticare și tratament. Evoluția și…

Supreme Council of European Business a organizat evenimentul „Business & Competitive Intelligence”

Supreme Council of European Business a organizat în data de 31 ianuarie 2020 primul eveniment de afaceri din acest an, la Grand Hotel Continental. Întâlnirea…
Vezi profilul Nomade Communication