Mystery Shopper – ce este si cum poate ajuta businessul tau

Clientii misteriosi sau asa zisii mystery shopper sunt personajele centrale din cercetarile de marketing cu acelasi nume. Ele pot aduce beneficii considerabile business-urilor care apeleaza la acest tip de cercetare. Vezi mai multe detalii!

Un mystery shopper este un client misterios, mai exact persoana centrala care realizeaza cercetarile de piata cu acelasi nume. Acest tip de cercetare poate atrage beneficii considerabile afacerilor prin datele pretioase pe care un mystery shopper le culege de la angajati.

Cercetarea de tip mystery shopping

Acest timp de cercetare este dedicat business-urilor care lucreaza direct cu clientii si care doresc sa verifice performantele angajatilor in relatia cu clientii sau potentialii clienti. Acest aspect este esential pentru un astfel de business pentru ca doar asa iti poti evalua intr-un mod obiectiv angajatii si iti poti da seama unde trebuie plusat pentru a dezvolta relatia cu clientii.

Chiar daca multe persoane cred la prima vedere ca este vorba de o metoda de verificare a angajatilor slab performanti si concedierea acestora, lucrurile nu stau chiar asa. Companiile serioase care cunosc puterea angajatilor vor incerca sa blocheze aceste persoane slab performante pe alte posturi sau le pot oferii programe de training prin care pot dobandii competentele necesare jobului.

In cadrul acestui tip de cercetare concluziile trase din datele culese de mystery shopper pot duce la avansari in pozitie, cresteri salariale si alte beneficii, in cazul in care se dovedeste ca un angajat performeaza bine pe pozitia pe care o ocupa.

Firmele care ofera cercetari de tip mystery shopping

Capitala este locul in care intalnim cele mai multe companii care activeaza in domeniul cercetarilor de piata. In cazul in care doresti sa apelezi la un mystery shopper in Bucuresti este important sa stii ca exista firme de cercetari care se adreseaza tuturor tipurilor de businessuri, de la mici, pana la multinationale.

Preturile unei cercetari de mystery shopping depinde de mai multe aspecte precum numarul persoanelor care urmeaza sa fie intervievate de mystery shopper, numarul de aspecte pe care persoana desemnata trebuie sa le observe la angajati, dar si modul de raportare al informatiilor.

mystery shopper, mystery shopper bucuresti, mystery shopping, clienti misteriosi

Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

De ce sa apelezi la o firma de dezinsectie autorizata

Firmele de dezinsectie autorizate aduc numeroase beneficii, inclus beneficii care tin de eficienta si rapiditate. Vezi mai multe detalii!

Masaj prenatal pentru relaxarea femeii gravide

Masajul in perioada de sarcina aduce numeroase beneficii si va face ca sarcina sa fie una mult mai usoara. Afla mai multe detalii!

Masaj terapeutic coloana – Beneficii si recuperare

Recuperare medicala este mult mai usoara in zilele noastre. Beneficiile masajului terapeutic sunt mult mai bine intelese si executate de catre terapeuti. Vezi cum te…

O dezinsectie gandaci realizata de o firma autorizata din Bucuresti

Gandacii sunt daunatorii care deranjeaza cele mai multe persoane. In perioada calda ei se inmultesc rapid si sunt prezenti mai ales in zonele de bloc,…

Kinetoterapia – ce este, cum functioneaza si cat costa

Kinetoterapia este cea mai buna tehnica de recuperare medicala. In sfera de tratament fac parte o multime de afectiuni. Vezi mai multe detalii!
Vezi profilul Digiteria