Modul de functionare si performantele aduse de cele mai noi aparate de radiologie

Inovatiile aduse in ultima perioada pentru aparatele de radiologie au facut din acestea adevarate echipamente performante, capabile sa livreze imagini de o calitate superioara. Vezi care este modul de functionare si de unde poti achizitiona astfel de echipamente!

Aparatele de radiologie sunt cunoscute prin prisma prezentei lor in cabinetele si sectiile de ortopedie, insa acestea pot fi utilizate si in alte domenii pentru diferite tipuri de radiografii, precum cea toracica.

Modul de functionare al unui aparat de radiologie

Aparatele de radiologie au un sistem de functionare bazat pe radiatii x, capabile sa patrunda prin tesuturile osoase. Acest mod de functionare este unul invaziv, care poate afecta in cazul in care procedura de radiografiere este repetata in mod excesiv.

Performantele aparatelor de radiologie de ultima generatie

In ceea ce priveste modul de functionare al unui aparat radiologie de ultima generatie, acesta nu s-a schimbat, insa cantitatea de radiatii x dozate este mult mai mica, diminuata chiar si de 10 ori.

Un beneficiu important adus de noile modele de aparate de radiologie este calitatea imaginii radiografiei. Acesta are un contrast mult mai puternic care ajuta foarte mult medicii specialisti in procesul de interpretare.

Achizitionarea echipamentelor de ultima generatie

Pentru achizitionarea unui aparat radiologie sau al altui echipament performant, de ultima generatie, este indicat sa apelezi la distribuitorii de aparatura medicala autorizatii. Aceste companii distribuitoare sunt singurele care iti pot oferii garantia internationala oferita de producator, iar in cazul unor probleme de functionare iti pot schimba gratuit echipamentul.

In piata exista cateva firme de aparatura medicala au in portofoliul de produse aparate de radiologie performante, acestea sunt si cele mai recunoscute firme din piata.

Fiind produse destul de scumpe, firmele de distributie iti pot propune diferite programe de parteneriat, din care pot fi obtinute discounturi, consumabile gratuite sau esalonari lunare ale costurilor.

Aceste programe pot fi accesate in cazul in care volumul comandat este unul ridicat sau in cazul in care accepti propunerile oamenilor de vanzari de achizitionare a unui echipament mult mai performant fata de cel pe care il doresti tu.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
aparat radiologie, aparat radiologie performant, aparate radiologie


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Cercetarea calitativa o tehnica nestatistica de analiza

Cercetarea de piata, fie ea calitativa sau cantitativa, poate aduce beneficii importante pentru orice business. Daca ai nevoie sa studiezi un anumit subiect in profunzime,…

Servicii eficiente de deratizare si dezinsectie – DDD Nord

Eficienta serviciilor de deratizare si dezinsectie trebuie sa aiba o baza solida si un proces de prestare stric, care sa respecte anumite aspecte esentiale. Vezi…

Importanta unei cercetari de piata in dezvoltarea unui business

Puterea infromatiei este cea care face diferenta intre business-uri. Afla cum o cercetare de piata iti poate dezvolta business-ul intr-un mod sanatos.

Elimina sobolanii rapid si eficient printr-o lucrare de deratizare

Rozatoarele pot afecta foarte mult spatiile in care traiesc si sunt purtatoare de foarte multi virusi periculosi. Vezi cum poti scapa rapid si eficient de…

Realizarea unui site de prezentare cu un pret redus

Daca business-ul tau are nevoie de un site de prezentare, trebuie sa stii ca iti poti crea unul cu ajutorul unei firme specializate la un…
Vezi profilul Digiteria