Microbuzul, o alternativa confortabila de transport catre Germania

Cursele catre Germania, sunt rute extrem de tranzitate de cei ce aleg sa munceasca sau sa viziteze aceasta tara. Cei ce doresc sa ajunga rapid si in siguranta la destinatie au acum alta alternativa mai ieftina si mai confortabila fata de cursele cu avionul sau cele cu autocarul: miocrobuzul.

Multi dintre romani nu tolereaza foarte bine zborul cu avionu, altii nu agreaza aglomeratia din autocare, deci pentru acestia microbuzele care realizeaza curse de transport persoane Germania, reprezinta cea mai buna solutie de calatorie.

Multe firme de transport Romania Germania, au ales sa achizitioneze microbuze, in detrimentul autocarelor, ca raspuns la necesitatea de intimitate si confort a calatorilor. Numarul de pasageri mai mic asigura un plus de intimitate, pe parcursul celor 12-15 ore  de calatorie.

In plus autovehicolele de transport persone, utilizate, sunt dotate la standarde de lux, astfel ca intreaga calatorie este o experienta placuta pentru oricare dintre pasageri. Iata trei motive bune sa alegi microbuzul ca mijloc de transport catre Germania.

  1. Confort sporit

Numarul mai mic de pasageri, asigura mai multa intimitate in timpul calatoriei. Mai multa liniste, mai putine nemultumiri, dar si pauze mai bine valorificate. Soferii profesionisti si insotitoarele de calatorie pot gestiona mai usor cerintele pasagerilor, cand numarul acestora este mai mic. Pauzele sunt mai odihnitoare, pentru ca numarul calatorilor este mai mic, iar servitul mesei, a ceaiului sau a cafelei devin activitati placute.

Microbuzele destinate transportului de persone pe distante lungi sunt echipate cu scaune extrem de confortabile, astfe ca orele petrecute in interior, devin relaxante. Spatarele si sezuturile sunt ergonomice, astfel ca nu intervine fenomenul de amorteala. Conditiile de inalta calitate din microbuze minimizeaza instalarea fenomenului de stres in timpul calatoriei.

  1. Risc scazut de accidente

Microbuzele sunt autovehicole mai usor de manevrat fata de autocare, deci riscul de accidente rutiere este mult mai mic. Ca si celelelte automobile destinate transportului de persoane, si acestea sunt conduse de soferi profesionisti, care cunosc foarte bine rutele, vitezele legale, zonele cu trafic intens. Aceste microbuse, sunt insa mai usor de gestionat si manevrat in situati limita, deci riscul de acidentare este mai mic.

  1. Esti preluat de la domiciliu si lasat la adresa dorita

Pentru ca sunt mai mici si mai flexibile fata de autocare, microbuzele, permit realizarea unor servicii speciale, precum cele de preluare de la destinatie si plasare la adresa. Deci alegand aceasta metoda de calatorie, nu mai cheltui bani cu alte mijloace de transport. Economisesti timp pretios, pentru ca calatoria incepe chiar din fata casei tale.Cuvinte cheie:
transport romania germania


Comunicat publicat de: Agentia Rocadia (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Agentia Rocadia

ABC Fitness Convention a ajuns la a 7-a editie!

In weekend-ul 10-11 noiembrie scoala ABC Fitness sarbatoreste 7 ani de activitate prin 2 zile pline de experiente unice, alaturi de peste 25 de traineri…

Kontento.ro - Cum castigi pozitii in Google cu ajutorul continutului optimizat

Continutul unui site a fost intodeauna un punct de masura pentru pozitionarea in Google. Daca in anii precedenti accentul se punea in primul rand pe…

5 motive sa faci revizia anuala pentru aparatul de aer conditionat

Aparatul de aer conditionat este un dispozitiv care necesita revizie periodica. Ca si centrala termica si frigiderul si acesta are nevoie de curatare minutioasa si…

Cum alegem hainele outlet

In ultima perioada, outleturile au cunoscut o dezvoltare continua si se bucura de un real succes, fie ca este vorba de vanzarea de haine tip…

Ce sunt lanturile Gall si care sunt avantajele utilizarii lor?

Unul dintre cel mai utilizate lanturi de transmisie sunt lanturi gall sau lanturi de transmisie cu role, ele facand parte din categoria transmisiilor mecanice directe…
Vezi profilul Agentia Rocadia