Beneficiile ambalajelor din carton

Cartonul ondulat este un material de ambalare incredibil de popular și exista de mulți ani. Chiar dacă inițial a fost creat pentru a transporta alimente de la producător la client, materialul s-a dovedit de atunci a fi soluția perfectă pentru expedierea tuturor tipurilor de mărfuri.

De la articole fragile și delicate până la piese de îmbrăcăminte, cartonul este un material sigur care poate păstra conținutul pentru perioade lungi, făcându-l un suport excelent pentru articolele care necesită depozitare sau transport. A câștigat bătalia împotriva cutiilor din lemn, făcându-l favorit din toate industriile pentru protejarea produselor. Dar de ce este cartonul ondulat o alegere atât de populară pentru ambalare? Maparom a alcătuit o listă de motive pentru care mulți oameni aleg să-și protejeze articolele cu acest material. Deci, dacă nu sunteți sigur ce tip de ambalaj ar trebui să alegeți pentru afacerea dumneavoastra iată de ce cartonul trebuie să fie prima alegere.

Înaltă rezistență și Securitate

Cartonul ondulat are un design puternic canelat. Aceasta implica trei straturi: o căptușeală din hârtie interioară/exterioară și o canelură mijlocie care este formată într-o formă ondulată. Această alcatuire mărește rezistența cutiei de carton și o ajută să-și mențină forma chiar și atunci când este sub actiunea factorilor mecanici. Astfel,  având capacitatea de a-și păstra structura în timpul tranzitului, este foarte de greu de zdrobit. Acesta oferă niveluri ridicate de protecție și amortizare articolelor delicate, menținându-le în siguranță în călătoriile lungi și în timp ce sunt manipulate.

Cartonul ondulat poate preveni, de asemenea, dezvoltarea bacteriilor în timpul transportului și depozitării. Acest lucru se datorează faptului că materialul rezistă la pătrunderea umezelii în cutie, ținând conținutul în afara pericolului. De aceea cutiile de carton sunt potrivite pentru depozitarea produselor alimentare sau a oricăror articole care sunt predispuse să se strice dacă sunt infectate cu bacterii.

Este rentabil și ușor

Unul dintre motivele principale pentru care cartonul este un material de ambalare atât de popular este faptul că ajută companiile să economisească o sumă semnificativă de bani. Materialul este considerabil mai ieftin decât alte variante de ambalaj precum plasticul. Ambalajele din carton nu costă la fel de mult la fabricare, prin urmare prețul de cost la cumpărarea cutiilor nu este la fel de mare ca in cazul altor obiecte de depozitare, care sunt mai scumpe. Când sunt cumpărate în vrac, compania dumneavoastră poate economisi bani, deoarece furnizorii își reduc prețurile pentru clienții care achiziționează mai multe ambalaje și acestea pot fi depozitate în mod convenabil, fără a ocupa cantități excesive de spațiu.

Cartonul ondulat este, de asemenea, un material foarte ușor. Acest lucru înseamnă că nu va adăuga mai multă greutate articolului și, ca rezultat, nu vor crește semnificativ costurile poștale. Acest lucru este util pentru mărfurile care sunt transportate pe distanțe lungi – odată ce sunt plasate pe cântar, nu veți fi uimit de costurile de transport. Vă ajută astfel să vă păstrați articolele ușor de depozitat și transportat, precum și fără a le face voluminoase pentru client.

O altă notă de adăugat reprezintă faptul că este ideal pentru imprimare și personalizare. Spre deosebire de alte forme de substanțe, cartonul ondulat este ușor și eficient pentru a imprima modele.

Potrivit pentru o gamă largă de produse

Cartonul este un material foarte flexibil. Această adaptabilitate permite materialului să fie potrivit pentru ambalarea unei game largi de produse diferite. De la cărți, bijuterii și îmbrăcăminte la pizza sau sticle de băutură, cartonul poate fi tăiat și modelat în orice dimensiune sau formă. Aceasta înseamnă că nu există limită pentru ceea ce poti ambala. De aceea, companiile aleg să folosească carton pentru a-și proteja produsele, deoarece este mai confortabil.

Cartonul este ecologic

Unul dintre motivele evidente pentru care indivizii aleg cartonul în locul altor forme de ambalaj reprezinta faptul ca acesta este un material foarte ecologic. Provenit din copaci, este o resursă regenerabilă și s-a dovedit a fi un material cu foarte puțin impact asupra mediului. Atunci când sunt fabricate cutii de carton, există o reducere de până la 60% a emisiilor de dioxid de carbon și ulei produse în comparație cu alte materiale de ambalare. Cartonul ondulat este, de asemenea, 100% reciclabil și biodegradabil, durează maximum un an pentru a se degrada și, mai mult, minimizează generarea de deșeuri. Aceasta înseamnă că înainte de a fi aruncat și lăsat să se degradeze, poate fi refolosit și reciclat pentru a evita orice consum inutil de carton. Ceea ce este de asemenea de remarcat la reciclarea materialului este că se economisesc cantități semnificative de energie în comparație cu alte substanțe. Ambalajele reciclate necesită cu 90% mai puțină apă și cu 50% mai puțină energie electrică!

Dacă încercați să găsiți soluția de ambalare perfectă, atunci merită luată în considerare utilizarea cutiilor de carton ondulat. Va puteti economisi banii afacerii pe producție și transport, puteti potrivi o mare varietate de articole și puteti impresiona clienții datorită faptului că sunt ecologice. Mapa Rom Invest – Producator cutii carton, oferim o gamă largă de opțiuni de ambalare pentru a ne asigura că îl puteți găsi pe cel potrivit pentru afacerea dumneavoastra. Avem și o linie de produse ecologice fie că este vorba despre cutii de depozitare sau cutii office. Dacă doriți mai multă asistență atunci când alegeți ambalajul, atunci contactați echipa noastră de asistență pentru clienți, prin e-mail maparominvest@yahoo.com.

 Comunicat publicat de: Agentia Rocadia (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Agentia Rocadia

Ce este un împrumut rapid și cum funcționează?

De multe ori au auzi că un împrumut rapid te poate ajuta atunci când ai nevoie. Însă, pentru că la începutul anilor 2000 creditele cu…

Ce trebuie să știi înainte de a-ți petrece vacanța la Eforie Nord

Dorești să găsești experiența perfectă de relaxare? Orice ai face, amintirile pe care le ai din vacanță lasă mereu de dorit? Știm cu toții că…

Magazin telecomenzi universale pentru usurinta in utilizare

Controlul functionarii dispozitivelor digitale in casa, este in general usor cu cateva butoane. Totusi, ce se intampla cand exista o problema cu telecomanda? Te simti neputincios.…

Cum să-ți personalizezi dormitorul cu cele mai faine decorațiuni la prețuri accesibile!

După o zi lungă și obositoare abia aștepți să ajungi acasă, sa faci un duș și să te relaxezi în dormitor, în timp ce privești…

Cele mai profitabile jocuri de păcănele online în 2022

Nu toate jocurile de păcănele sunt create la fel – există unele titluri care te pot răsplăti cu milioane de euro! Iată cele mai profitabile…
Vezi profilul Agentia Rocadia