Albire dentară

Albirea puternică în cabinetul stomatologic are avantajul decisiv că se efectuează imediat, iar zonele dinților mai închise sau gălbui, pot fi deschise. Culoarea dintelui este înregistrată folosind fotografii și mostre de culoare – măsurarea culorii înainte și după tratament. În plus, după albire se efectuează un tratament profesional de urmărire cu un sigiliu lucios cu gel mineral, astfel încât smalțul dentar să fie protejat optim. Procedura cu lampa albire obține un zâmbet vizibil armonios, atractiv și alb strălucitor. Această metodă este efectuată în cabinetul stomatologic de către medicul stomatolog. Dinții sănătoși și frumoși sunt o parte importantă a bunăstării tale personale și a aspectului tău. Procedura de albire a dinților cu lampa albire, efectuată cu profesionalism și calitate, te asigură că poți zâmbi din nou fără nicio grijă.

Unde se efectuează albirea dinților cu lampa albire?

Albirea dinţilor cu lampa albire este una dintre procedurile efectuate de un stomatolog în cadru clinic și este o procedură estetică foarte populară. În multe privințe, această procedură este similară cu fotoalbirea, deoarece în timpul procedurii, medicul folosește și substanțe speciale – geluri de albire. Gelul este aplicat pe dinți și acțiunea acestuia este activată cu ajutorul radiațiilor laser țintite. Timpul de tratament pentru fiecare dinte individual este de 1-2 minute, și în general, procedura durează aproximativ 20 de minute.

Un pas important este că tehnologiile laser în stomatologia estetică fac posibilă modificarea în bine a culorii dinților, modificări care sunt cauzate nu numai de factori externi (consumul de băuturi colorante – ceai, cafea, vin roșu, precum și fumatul), dar și datorită unor fenomene organice și boli precum fluoroza, colorarea cu tetraciclină etc. Contrar credinței populare și a temerilor pacienților, procedura nu este dăunătoare și este absolut nedureroasă. Aceasta este cea mai eficientă și sigură tehnologie de albire a dinților. Datorită acestei proceduri, vei obține un zâmbet alb ca zăpada, iar stomatologii sunt întotdeauna gata să ajute la crearea unui zâmbet încrezător și frumos.

Când este necesară procedura de albire a dinților?

Procedura de albire a dinților cu lampa albire este necesară atunci când ești nemulțumit de culoarea și aspectul estetic al zâmbetului, dacă prezinți placă pigmentată din cauza obiceiurilor proaste sau dacă vrei să-ți restabilești culoarea uniformă  a dinților după purtarea protezei dentare. Etapele procedurii includ:

Curățare profesională a dinților. Înainte de albirea dinților, experții recomandă efectuarea unei proceduri de curățare profesională pentru a obține cel mai bun efect de la lampa de albire. Mai mult, curățarea profesională în sine igienizează în profunzime cavitatea bucală, îndepărtează placa și tartrul și luminează smalțul cu mai multe tonuri.

Aplicarea unei compoziții de protecție. Gelul de albire conține peroxid de hidrogen, care, dacă ajunge pe gingii, poate provoca iritații și arsuri, motiv pentru care este necesar să se protejeze gingiile de eventuale deteriorări.

Dezinfectare. Suprafața dinților este dezinfectată și uscată pentru a obține cel mai bun efect.

Aplicarea gelului de albire. Procesul de albire are loc prin utilizarea compușilor de peroxid, care, în contact cu smalțul, pot pătrunde în țesutul dentar și pot afecta descompunerea substanțelor pigmentare, făcând astfel zâmbetul alb ca zăpada. Gelul de nouă generație conține până la 25% peroxid, care este mai sigur pentru smalțul dinților, în timp ce efectul de strălucire nu este redus.

Activare folosind radiații ultraviolete. Datorită lămpii UV, substanțele active conținute în gel sunt activate și încep să afecteze pigmentul. Dacă este necesar, procedura se repetă de trei ori, pentru a obține cel mai bun rezultat.

 

Galerie foto:


Comunicat publicat de: Agentia Rocadia (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Agentia Rocadia

Cum se folosesc uleiurile esențiale? O abordare practică și terapeutică

Uleiurile esențiale au câștigat popularitate în ultimii ani datorită numeroaselor lor beneficii pentru sănătate, precum și a diversității lor de utilizări.

Ce ar trebui sa stii inainte de a incepe sa pariezi online?

Daca consideri ca a venit momentul sa te apuci de pariuri online si faci deja cercetari pentru a intelege cum sa icnepi, atunci ar trebui…

Beneficiile ambalajelor din carton

Cartonul ondulat este un material de ambalare incredibil de popular și exista de mulți ani. Chiar dacă inițial a fost creat pentru a transporta alimente…

Ce este un împrumut rapid și cum funcționează?

De multe ori au auzi că un împrumut rapid te poate ajuta atunci când ai nevoie. Însă, pentru că la începutul anilor 2000 creditele cu…

Ce trebuie să știi înainte de a-ți petrece vacanța la Eforie Nord

Dorești să găsești experiența perfectă de relaxare? Orice ai face, amintirile pe care le ai din vacanță lasă mereu de dorit? Știm cu toții că…
Vezi profilul Agentia Rocadia