Masaj terapeutic coloana – Beneficii si recuperare

Recuperare medicala este mult mai usoara in zilele noastre. Beneficiile masajului terapeutic sunt mult mai bine intelese si executate de catre terapeuti. Vezi cum te poate ajuta masajul terapeutic sa scapi de dureri!

In prezenta bolilor sistemului musculo-scheletic, lista masurilor de reabilitare include tratamentul terapeutic, fizioterapia si masaj terapeutic coloana, care amelioreaza durerea, imbunatateste hemodinamica, consolideaza muschii atrofiati si creste sensibilitatea terminatiilor nervoase.

Relevanta Masaj terapeutic coloana

Trebuie sa ai grija de corpul tau, deoarece sanatatea ta in ansamblu depinde direct de acest lucru, precum si de capacitatea de a efectua cu usurinta munca planificata pentru ziua respectiva. In acest sens, un masaj terapeutic al spatelui si gatului este exact ceea ce te poate ajuta sa iti recastigi puterea dupa o zi grea.

Muschii sunt implicati dinamic in timpul oricarei activitati vitale. Pentru ca acestia sa functioneze corect, trebuie ingrijiti. Chiar si un masaj terapeutic independent la spate acasa are un efect pozitiv asupra tesutului muscular.

Prin urmare, tipul de masaj terapeutic pentru coloana are o mare importanta in mentinerea starii corecte a muschilor spatelui si a discurilor coloanei vertebrale. De remarcat este faptul ca masajul, realizat de un profesionist competent, este capabil sa restabileasca indicatorii de tensiune arteriala, sa activeze celulele care contin oxigen, sa deschida capilarele auxiliare, sa imbunatateasca functia inimii si sa organizeze o livrare mai rapida de substante benefice tesuturilor corpului.

Principalele tipuri de masaj terapeutic la spate

• Clasic. Este cel mai comun si cautat. Acest masaj nu are restrictii de varsta.
  • Acupresiunea spatelui.  Sensul acestui tip de masaj terapeutic coloana este ca, in timpul masajului, se exercita presiune asupra punctelor specifice responsabile pentru anumite organe.
  • Masajul vibro este una dintre optiunile pentru masajul hardware, al carui sens este de a transmite miscari vibrationale de catre un aparat vibrator, care variaza in frecventa si deviere.
  • Hidromasajul este o alta versiune a masajului hardware, in timpul careia are loc actiunea jeturilor de apa asupra anumitor parti ale corpului.
  • Masajul in vid. Imbunatateste circulatia sangelui. Tehnica de executie se bazeaza pe utilizarea de cupe medicale specializate.

masaj terapeutic coloana, masaj terapeutic bucuresti, masaj terapeutic, masaj terapeutic pret

Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

De ce sa apelezi la o firma de dezinsectie autorizata

Firmele de dezinsectie autorizate aduc numeroase beneficii, inclus beneficii care tin de eficienta si rapiditate. Vezi mai multe detalii!

Masaj prenatal pentru relaxarea femeii gravide

Masajul in perioada de sarcina aduce numeroase beneficii si va face ca sarcina sa fie una mult mai usoara. Afla mai multe detalii!

O dezinsectie gandaci realizata de o firma autorizata din Bucuresti

Gandacii sunt daunatorii care deranjeaza cele mai multe persoane. In perioada calda ei se inmultesc rapid si sunt prezenti mai ales in zonele de bloc,…

Mystery Shopper – ce este si cum poate ajuta businessul tau

Clientii misteriosi sau asa zisii mystery shopper sunt personajele centrale din cercetarile de marketing cu acelasi nume. Ele pot aduce beneficii considerabile business-urilor care apeleaza…

Kinetoterapia – ce este, cum functioneaza si cat costa

Kinetoterapia este cea mai buna tehnica de recuperare medicala. In sfera de tratament fac parte o multime de afectiuni. Vezi mai multe detalii!
Vezi profilul Digiteria