Masaj terapeutic coloana – Beneficii si recuperare

Recuperare medicala este mult mai usoara in zilele noastre. Beneficiile masajului terapeutic sunt mult mai bine intelese si executate de catre terapeuti. Vezi cum te poate ajuta masajul terapeutic sa scapi de dureri!

In prezenta bolilor sistemului musculo-scheletic, lista masurilor de reabilitare include tratamentul terapeutic, fizioterapia si masaj terapeutic coloana, care amelioreaza durerea, imbunatateste hemodinamica, consolideaza muschii atrofiati si creste sensibilitatea terminatiilor nervoase.

Relevanta Masaj terapeutic coloana

Trebuie sa ai grija de corpul tau, deoarece sanatatea ta in ansamblu depinde direct de acest lucru, precum si de capacitatea de a efectua cu usurinta munca planificata pentru ziua respectiva. In acest sens, un masaj terapeutic al spatelui si gatului este exact ceea ce te poate ajuta sa iti recastigi puterea dupa o zi grea.

Muschii sunt implicati dinamic in timpul oricarei activitati vitale. Pentru ca acestia sa functioneze corect, trebuie ingrijiti. Chiar si un masaj terapeutic independent la spate acasa are un efect pozitiv asupra tesutului muscular.

Prin urmare, tipul de masaj terapeutic pentru coloana are o mare importanta in mentinerea starii corecte a muschilor spatelui si a discurilor coloanei vertebrale. De remarcat este faptul ca masajul, realizat de un profesionist competent, este capabil sa restabileasca indicatorii de tensiune arteriala, sa activeze celulele care contin oxigen, sa deschida capilarele auxiliare, sa imbunatateasca functia inimii si sa organizeze o livrare mai rapida de substante benefice tesuturilor corpului.

Principalele tipuri de masaj terapeutic la spate

  • Clasic. Este cel mai comun si cautat. Acest masaj nu are restrictii de varsta.
  • Acupresiunea spatelui.  Sensul acestui tip de masaj terapeutic coloana este ca, in timpul masajului, se exercita presiune asupra punctelor specifice responsabile pentru anumite organe.
  • Masajul vibro este una dintre optiunile pentru masajul hardware, al carui sens este de a transmite miscari vibrationale de catre un aparat vibrator, care variaza in frecventa si deviere.
  • Hidromasajul este o alta versiune a masajului hardware, in timpul careia are loc actiunea jeturilor de apa asupra anumitor parti ale corpului.
  • Masajul in vid. Imbunatateste circulatia sangelui. Tehnica de executie se bazeaza pe utilizarea de cupe medicale specializate.
Galerie foto:


Cuvinte cheie:
masaj terapeutic coloana, masaj terapeutic bucuresti, masaj terapeutic, masaj terapeutic pret


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Ce presupune o dezinsectie plosnite de pat, in mare?

Plosnitele fac partea din categoria celor mai frecventi daunatori pe care ii gasim in casa. Acestea pot intepa si crea iritatii. Vezi cum poti scapa…

Evaluare si inspectie gratuita in cazul serviciilor de deratizare si dezinsectie

Multe din serviciile de deratizare si dezinsectie oferite de firmele din Bucuresti ofera evaloare si inspectie gratuita inainte de prestarea serviciilor DDD. Vezi detalii!

5 echipamente medicale online care te vor convinge ca trebuie sa le ai

Calitatea, dar si performanta echipamentelor medicale a cunoscut o adevarata dezvoltare in ultima perioada. Vezi care sunt cele mai noi tehnologii in materie de echipamente…

Pareri ochelari pentru calculator – cat de buni sunt, cat costa, de unde ii cumparam

Multe persoane se intreba daca ochelarii pentru calculator sunt eficienti si daca beneficiile lor sunt reale. Raspunsul este unul destul de simplu, da. Vezi de…

Ce inseamna serviciile DDD oferite de firmele din Cluj Napoca ?

Acronimul DDD vine de la serviciile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie. Vezi ce presupun aceste servicii si de ce sunt importante.
Vezi profilul Digiteria