Masaj prenatal pentru relaxarea femeii gravide

Masajul in perioada de sarcina aduce numeroase beneficii si va face ca sarcina sa fie una mult mai usoara. Afla mai multe detalii!

Sarcina este un sentiment unic pentru femei. Copiii sunt cel mai important lucru din viata fiecarui parinte, si in special a mamei. Orice femeie insarcinata isi doreste sa nasca un copil sanatos, asa ca face tot posibilul pentru a face acest lucru: ia vitamine, merge regulat la ginecolog si trece toate testele necesare. Un factor important este tipul de masaj prenatal.

Masaj prenatal – Scop

Procedura de masaj prenatal, de regula, are ca scop acelasi lucru ca si masajul obisnuit pentru gravide si anume: calmarea nervilor, ameliorarea durerii aparute, circulatia sanguina buna, relaxare completa, cresterea starii de spirit si imbunatatirea cuprinzatoare a starii de bine. In timpul sarcinii, orice femeie pur si simplu cu nerabdare si cu o emotie placuta asteapta sa  nasca copilul, si cu toate acestea, gravida simte disconfort in starea fizica.

Procedura de masaj prenatal

Drept urmare, procedura de masaj prenatal ajuta in toate modurile la relaxare, la usurarea senzatiilor neplacute de greutate si impotriva oboselii constante. Un astfel de masaj este perfect capabil sa pregateasca o femeie pentru nastere. In timpul masajului, cand sistemul nervos se calmeaza perfect, corpul incepe sa produca activ endorfine, ceea ce duce la o relaxare profunda si perfecta a corpului. Masajul profesional excelent,  ajuta la eliminarea oboselii acumulate si umple corpul cu energia necesara.

In timpul sarcinii, procedura de masaj prenatal este considerata extrem de benefica atat pentru mama, cat si pentru copil. Cu toate acestea, daca o femeie nu este o fana inflacarata a acestui tip de relaxare, atunci nu trebuie efectuat masajul, deoarece acest lucru ii va oferi femeii insarcinate doar disconfort, in loc de relaxare.

Masajul prenatal se face cel mai bine dupa primul trimestru de sarcina. In timpul masajului, profesionistul de la salonul de masaj, sugereaza ca femeia insarcinata sa stea pe o parte si pe cealalta, deoarece aceasta pozitie este considerata cea mai convenabila si acceptabila.

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
masaj gravide, masaj prenatal, masaj prenatal bucuresti, masaj gravide bucuresti, masaj pentru gravide


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Ce presupune o dezinsectie plosnite de pat, in mare?

Plosnitele fac partea din categoria celor mai frecventi daunatori pe care ii gasim in casa. Acestea pot intepa si crea iritatii. Vezi cum poti scapa…

Evaluare si inspectie gratuita in cazul serviciilor de deratizare si dezinsectie

Multe din serviciile de deratizare si dezinsectie oferite de firmele din Bucuresti ofera evaloare si inspectie gratuita inainte de prestarea serviciilor DDD. Vezi detalii!

5 echipamente medicale online care te vor convinge ca trebuie sa le ai

Calitatea, dar si performanta echipamentelor medicale a cunoscut o adevarata dezvoltare in ultima perioada. Vezi care sunt cele mai noi tehnologii in materie de echipamente…

Pareri ochelari pentru calculator – cat de buni sunt, cat costa, de unde ii cumparam

Multe persoane se intreba daca ochelarii pentru calculator sunt eficienti si daca beneficiile lor sunt reale. Raspunsul este unul destul de simplu, da. Vezi de…

Ce inseamna serviciile DDD oferite de firmele din Cluj Napoca ?

Acronimul DDD vine de la serviciile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie. Vezi ce presupun aceste servicii si de ce sunt importante.
Vezi profilul Digiteria