Jucaria pentru adulti si copii ce a innebunit o lume intreaga

Dupa Kendama, Fidget spinner-ul este cea mai cumparata jucarie la nivel mondial. La baza este o jucarie anti-stres, insa a ajuns sa fie utilizata intr-o multime de situatii. Vezi mai multe detalii!

Sunt anumite perioade cand multi dintre noi urmarim anumite trenduri, iar in acest caz, cand este vorba de jucarii, cu siguranta nu ne vom da deoparte. Fiindca am cunoscut pana acum populara jucarie kendama, adorata de catre multi copii si adulti, se pare ca deja a inceput sa nu fie atat de mult apreciata, in trenduri. Mai noi, o alta jucarie i-a luat locul, iar aici este vorba de renumitul fidget spinner, o jucarie antistres.

Fie ele baloane, mingiute si alte jucarii ce ne fac sa ne detasam putin de stresul cotidian, se pare ca inedita jucarie fidget spinner a prins foarte bine, atat pentru cei mici dar nu si in ultimul rand, pentru adulti. Aceasta moda este una de moment si poate sa dispara la fel de repede cum si a aparut.

Vandute aproape pe o suma infima, mai cu toti ne putem permite sa ne achizitionam un fidget spinner sau mai multe, in special datorita faptului ca modelele regasite sunt din cele mai variate.

Ce este in realitate aceasta jucarie minune?

Intr-o descriere succinta, renumita jucarie fidget spinner are la baza un mecanism rotativ, format cu ajutorul unor rulmenti ce asigura o invartire foarte usoara si lana. De dimensiuni mici, se plaseaza intre varful a doua degete iar cu un mic impuls, se poate invarti in continuu timp de cateva minute pana sa se opreasca. Am putea spune ca este o modernizare a vechiului titirez.

Per total, multe persoane considera ca inedita jucarie ii ajuta sa scape de stres. Este suficient sa rotesti un fidget spinner cateva minute pentru a te elibera de stres si a te intoarce la munca, considera multi adulti. Copii sunt mult mai diferiti, fiind mult mai atrasi datorita trendului si a ineditelor modele, in diferite culori si design-uri ce ii atrag.

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
fidget spinner, fidget spinner bucuresti, fidget spinner ceramic, fidget spinner hand


Comunicat publicat de: Digiteria (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Hainute pentru copii de firma esentiale pentru garderoba lor

Vrei ca copilul ta sa poarte cele mai chic hainute ? Solutia o gasim in colectiile marilor brand-uri internationale, disponibile acum intr-un singur magazin online…

Sectiile de cardiologie moderne din unitatile medicale

Aparatura medicala a ajuns la un prag de performanta la care nu se astepta nimeni acum 10 ani. Angiograful este unul dintre cele mai moderne…

Rochite pentru fetite, lejere si la moda

Vrei sa ii cumperi fetitei tale cele mai cool si lejere rochite de vara ? Vezi aici un magazin online care propune o multime de…

Perechile de pantaloni esentiale garderobei copilului tau

Care sunt articolele esentiale pe care trebuie sa contina garderoba copilului tau ? Vezi mai multe detalii!

Magazine online cu incaltaminte de dama realizata din piele naturala

Vrei o pereche de incaltaminte de calitate, realizata din piele naturala ? Vezi care sunt magazine care comercializeaza incaltaminte fabricata in Romania!
Vezi profilul Digiteria