Evolutia aparaturii medicale din ultimii ani

Ultimii 5 ani au marcat complet evolutia sistemului medical. Aparatura medicala de o calitate superioara este cea care a pus temelia acestui progres. Vezi mai multe detalii!

Sistemul sanitar a evoluat foarte mult in ultimii ani datorita aparaturii medicale moderne, care se bucura de performante ridicate. Domeniul IT si-a pus amprenta si asupra celor mai frecvent utilizate produse de aparatura medicala, precum analizoarele, ecografele sau aparatele de radiologie.

Performantele celor mai utilizate echipamente medicale

Aparatul de radiologie face partea din categoria de aparatura medicala de imagistica. Expunerea la un aparat de radiologie poate fi periculoasa pentru corpul uman, datorita razelor x dozate de acesta.

In ultimii ani, dezvoltatorii de aparatura medicala au incerca sa micsoreze gradul dozare al radiatiilor x, fara a afecta imaginea obtinuta. Acest aspect a fost realizat cu brio, ba chiar mai mult imaginile sunt acum unele de o calitate superioara.

Acest aspect prezentat mai sus este valabil si in cazul ecografelor, doar ca aici ultrasunetele nu afecteaza corpul uman. Frecventa ultrasunetelor ajunge acum la pragul de 20.000 de Hz si sunt capabile sa analizeze in profunzime tesuturile, pentru ca in final imaginea rezultata sa fie una de o calitate superioara.

Piata de aparatura medicala din Romania

La noi in tara majoritatea firmelor de aparatura medicala sunt in Bucuresti, acolo unde sunt prezente si cele mai multe cabinete medicale, clinici, dar si spitale.

Costul de achizitie a unor astfel de produse performante este destul de mare, insa exista firme de aparatura medicala care vin in ajutorul clientilor cu diferite programe de parteneriat, prin care pot fi obtinute discounturi sau esalonari lunare ale costurilor.

Alegerea companiei de la care vei achizitiona aparatura medicala dorita trebuie facuta cu mare atentie. In primul rand, trebuie sa ti cont de existenta unor programe de parteneriat, precum cele prezentate anterior, dar si de portofoliul de produse existent. Gama de produse trebuie sa fie una variata, deoarece atunci cand faci achizitii multiple de la acelasi distribuitor, relatia partilor va fi una mult mai deschisa, care poate aduce beneficii de ambele parti.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
aparatura medicala, firme aparatura medicala, aparatura medicala bucuresti


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Cercetarea calitativa o tehnica nestatistica de analiza

Cercetarea de piata, fie ea calitativa sau cantitativa, poate aduce beneficii importante pentru orice business. Daca ai nevoie sa studiezi un anumit subiect in profunzime,…

Servicii eficiente de deratizare si dezinsectie – DDD Nord

Eficienta serviciilor de deratizare si dezinsectie trebuie sa aiba o baza solida si un proces de prestare stric, care sa respecte anumite aspecte esentiale. Vezi…

Importanta unei cercetari de piata in dezvoltarea unui business

Puterea infromatiei este cea care face diferenta intre business-uri. Afla cum o cercetare de piata iti poate dezvolta business-ul intr-un mod sanatos.

Elimina sobolanii rapid si eficient printr-o lucrare de deratizare

Rozatoarele pot afecta foarte mult spatiile in care traiesc si sunt purtatoare de foarte multi virusi periculosi. Vezi cum poti scapa rapid si eficient de…

Modul de functionare si performantele aduse de cele mai noi aparate de radiologie

Inovatiile aduse in ultima perioada pentru aparatele de radiologie au facut din acestea adevarate echipamente performante, capabile sa livreze imagini de o calitate superioara. Vezi…
Vezi profilul Digiteria