Ergonomia scaunului de birou de la scaune-ieftine.ro

Comanda online scaune de birou ieftine de la scaune-ieftine.ro

Atunci cand dupa o utilizare de cateva ore in scaunul de birou acuzati dureri de spate, gat si incordare, cu siguranta postura oferita de acel scaun nu este una buna.

O postura buna este atunci cand urechile sunt pozitionate deasupra umerilor. In aceasta postura normala, stresul pe gat este minim, deoarece greutatea capului este echilibrata in mod natural pe coloana cervicala.

Durerea de spate este una dintre cele mai frecvente leziuni acuzate la locul de muncă și este adesea cauzată de activități obișnuite, cum ar fi sederea prelungita pe un scaun de birou.  Un scaun de birou ergonomic poate ajuta la prevenirea durerilor și a leziunilor la spate și poate menține un spate sănătos.

Indiferent dacă cumpărați un scaun de birou ergonomic pentru a vă sprijini spatele sau luați anumite măsuri pentru îmbunătățirea posturii dvs., cunoașterea tehnicilor adecvate și designul adecvat al scaunului vă va ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea spatelui.

Un scaun de birou ergonomic atunci când este utilizat în mod corespunzător, vă poate ajuta să maximizați sprijinul din spate și să mențineți o postură bună în timpul șederii. Cu toate acestea, simpla deținere a unui scaun de birou ergonomic nu este suficientă fiind necesar să reglați scaunul de birou la proporțiile corpului d-voastra, pentru un confort maxim si pentru a reduce agravarea durerilor resimtite asupra coloanei vertebrale.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti dupa instalarea unui scaun de birou este stabilirea înălțimii dorite, in functie de biroul la care lucrati sau de înălțimea persoanei care folosește scaunul de birou.

Atfel va veti asigura că scaunul de birou și zona de lucru sunt cât se poate de confortabile și nu vor provoca neplaceri la nivelul coloanei vertebrale, al articulatiilor sau al musculaturii.

De asemenenea, este important sa masurati cotul astfel incat să stați confortabil cât mai aproape de birou, cu brațele paralel cu coloana vertebrală. Așezați-vă mâinile pe suprafața de lucru (birou, tastatura) iar dacă coatele nu sunt la un unghi de 90 de grade, ajustați înălțimea scaunului de birou fie în sus, fie în jos.

Totodata, adancimea scaunului este foarte importanta. Spatele trebuie sa stea usor arcuit pentru a nu pune presiune pe coloana si nu ar trebui sa aveti tendinta de alunecare din scaun deoarece asta presupune un stres suplimentar asupra zonei lombare.

Un model de scaun ergonomic care se remarca prin confort sporit, este modelul SIB707-1, https://scaune-ieftine.ro/scaune-birou/scaun-birou-sib707-1/

Prin forma sa ergonomică, oferă o bună susținere a coloanei vertebrale pentru o poziție cât mai sănătoasă a corpului.

Acest scaun de birou se evidențiază prin elementele sale funcționale și estetice. Brațele reglabile, cu un design original, și tetiera integrată, ce are rolul de a oferi sprijin capului și de a asigura confortul necesar în timpul utilizării, îi acordă o notă futuristă, poziționându-l în categoria scaunelor de birou ergonomice moderne. Funcțiile de balans și înclinare asigură plăcerea de a-l utiliza zilnic. Confecționat din piele ecologică durabilă, ușor de curățat și întreținut. Spătarul ergonomic al scaunului se potrivește curburii naturale a corpului, garantând o experiență plăcută chiar și în cazul șederilor prelungite.

Baza scaunului din oțel cromat nu doar că dă o notă modernă dar oferă și o mare rezistență și stabilitate scaunului. În acest fel, puteți fi sigur că aveți un produs pentru utilizare zilnică, solid și rezistent.

Scaunul este pivotant, la 360 de grade, reglabil în înălțime cu ajutorul unui piston de gaz.

Totusi, pentru reducerea durerilor de spate cauzate de statul prelungit la birou, oricat de confortabil si ergonomic ar fi scaunul este foarte important sa luati mici pauze in care sa va ridicati si sa va deplasati.


Alte comunicate publicate de Happy Advertising

Cum sa-ti organizezi nunta intr-un timp util?

Nunta este un eveniment special in viata fiecaruia dintre noi, dar pe langa povestea frumoasa a relatiei si momentele unice din acele zile, acest eveniment…

Cat de importanta este alimentatia in viata seniorilor?

Alimentele care ne construiesc mesele zilnice ne influenteaza in mod direct modul in care ne simtim, dar si traiectoria pe care o pot lua anumite…

Ai nevoie de schimbare display pentru telefonul tău iPhone XS? Află cum poți alege cel mai bun service

Ai nevoie de o reaparatie la iPhone XS? Ai nimerit unde trebuie. Intra pe service-centre.ro

Cum folosesti corect o bicicleta eliptica de la JustFit.ro

Biciclete eliptice de la justfit.ro – stai in forma cu bicicletele eliptice de la justfit.ro
Vezi profilul Happy Advertising