Cum folosesti corect o bicicleta eliptica de la JustFit.ro

Biciclete eliptice de la justfit.ro – stai in forma cu bicicletele eliptice de la justfit.ro

Multe persoane renunță la sport pentru că nu au rezultate într-un timp scurt sau pentru că apar anumite probleme provocate de efectuarea greșită a unor exerciții fizice. Antrenorul personal reprezintă o alegere potrivită pentru fiecare începător, dar acest lucru nu înseamnă că persoanele care nu-și permit serviciile unui profesionist nu trebuie să facă mișcare în mod regulat, ba dimpotrivă. Putem folosi cele mai bune aparate de fitness chiar în confortul locuinței noastre, iar bicicleta eliptică face parte din această categorie.

Atunci când intri pentru prima dată într-o sală de fitness este normal să ai foarte multe întrebări și să nu știi cum se execută corect fiecare mișcare, deși internetul este plin de tutoriale și articole scrise de antrenori personali și specialiști în fitness. Lucrurile pot deveni mai dificile atunci când ne achiziționăm o bicicletă eliptică pentru propriul apartament sau casă și suntem tentați să facem antrenamente haotice fără să ținem cont de o poziție corectă și o intensitate aleasă în funcție de nevoile pe care le avem.

JustFit.ro este magazinul online de unde putem cumpăra diferite aparate potrivite pentru obiectivele noastre, iar avantajul acestora este că pot fi folosite chiar în propria locuință, acolo unde antrenamentele vor fi mult mai plăcute, iar timpul petrecut pe banda de alergare sau bicicleta eliptică va fi o adevărată relaxare. Poți purta discuții cu ceilalți membri ai familie sau chiar urmări un episod din serialul tău preferat în timp ce te antrenezi. Toate astea fără echipamente scumpe cumpărate, fără abonamente plătite la sălile de fitness și chiar fără a te deplasa din propria locuință!

Cum sa ai rezultate vizibile cu o bicicleta eliptica?

Sunt câteva reguli pe care trebuie să le respectăm dacă ne dorim rezultate vizibile și o sănătate de fier, dar și să ne ferim de eventualele accidentări care ne-ar putea ține departe de sport. Iată câteva dintre ele:

Corectează-ți postura

Trebuie să abordăm o postură cât mai dreaptă, dar relaxantă în același timp. Asta ar înseamna să ținem genunchii puțin flexați, mâinile pe pe mânere și spatele în permanență drept. Totodată, musculatura spatelui și cea a abdomenului trebuie să fie încordată, iar în acest fel nu o să simțim dureri în timpul antrenamentului pe bicicleta eliptică.

Alege intensitatea corectă

Cu timpul o să ne obișnuim cu acest aparat și o să avem nevoie de mișcări mai complexe sau mai dificile pentru a ne dezvolta musculatura. În acest pas poți alege un nivel de înclinare mai mare sau poți crește gradul de dificultate. Antrenamentele vor fi mult mai solicitante și vei arde tot mai multe calorii.

 

Folosește brațele

Folosind brațele atunci când pedalăm pe o bicicletă eliptică putem avea parte de un antrenament complet. Mânerele acestui aparat au fost special construite pentru a activa musculatura brațelor, a spatelui și a umerilor. În acest fel, putem antrena toți mușchii cu un singur aparat, chiar în locuința proprie.

Dacă ești în căutarea unui aparat complet care te poate ajuta pentru a-ți atinge obiectivele în materie de fitness, JustFit.ro îți oferă biciclete eliptice la cele mai bune prețuri! Vizitează site-ul și comandă produsul care ți se potrivește!

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
biciclete eliptice, biciclete eliptice justfit


Comunicat publicat de: Happy Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Happy Advertising

Cum sa-ti organizezi nunta intr-un timp util?

Nunta este un eveniment special in viata fiecaruia dintre noi, dar pe langa povestea frumoasa a relatiei si momentele unice din acele zile, acest eveniment…

Cat de importanta este alimentatia in viata seniorilor?

Alimentele care ne construiesc mesele zilnice ne influenteaza in mod direct modul in care ne simtim, dar si traiectoria pe care o pot lua anumite…

Ergonomia scaunului de birou de la scaune-ieftine.ro

Comanda online scaune de birou ieftine de la scaune-ieftine.ro

Ai nevoie de schimbare display pentru telefonul tău iPhone XS? Află cum poți alege cel mai bun service

Ai nevoie de o reaparatie la iPhone XS? Ai nimerit unde trebuie. Intra pe service-centre.ro
Vezi profilul Happy Advertising