AltraCasa - camin de batrani excelent din Bucuresti

Camin de batrani Altracasa!

Viata este precum un carusel, iar indiferent de profesia pe care o ai si modul in care iti traiesti tineretea, la batranete iti doresti sa ai parte de anumite servicii de calitate. Este o perioada frumoasa in care iti privesti nepotii cum cresc, asculti planurile de viitor ale copiilor si poti povesti oricui aventurile prin care ai trecut.

Totusi, vine un moment in care te simti inutil pentru societatea din care faci parte sau in care doresti sa faci parte dintr-un colectiv. In aceste situatii, internarea intr-un camin de batrani din Bucuresti este o alegere importanta, iar ofertele acestor centre sunt diverse si prezinta o lista lunga de avantaje.

Printre cele mai importante servicii care sunt oferite in caminul de batrani Altracasa este ingrijirea corespunzatoare si asistenta medicala in orice moment. Daca parintii sau bunicii tai sufera de o afectiune medicala, acesta trebuie sa fie tratat in cele mai bune conditii, chiar in incinta centrului in care este internat. Alaturi de ceilalti pacienti, persoana varstnica poate desfasura diverse activitati prin care sa li se ridice moralul si sa se simta utili colectivului.

Este esential ca in aceste centre personalul sa fie bine pregatit, iar medicii prietenosi si gata sa intervina in orice moment.

Sustinerea persoanelor varstnice se realizeaza prin respectarea drepturilor pe care acestea le au, ingrijirea si motivarea lor, dar si implicarea in diverse activitati pentru a reduce riscul de marginalizare si excludere sociala. Chiar daca au o varsta inaintata, este importat ca fiecare persoana internata sa simta ca face parte din comunitate si sa se simta utila. Personalul unui camin de batrani organizeaza mai multe activitati de socializare, de relaxare, dar si de autogospodarire care sunt adresate pacientilor internati.

Atentie la ce camin de batrani din Bucuresti alegeti

Serviciile trebuie sa fie organizate in plan numai cu acordul beneficiarului, iar deciziile se vor lua impreuna cu acesta, in conditiile in care este apt pentru a participa la acest proces. In cazul in care persoana varstnica se confrunta cu probleme de sanatate sau nu se mai poate deplasa fizic, acesteia ii vor fi oferite servicii de asistenta medicala.

Persoanele varstnice au libertatea de a alege si de a consimti asupra tuturor deciziile ce duc la procese ce ii afecteaza, dar de asemenea au si dreptul de a nominaliza un apropiat tert pentru a lua decizii in folosul lor. In cele mai multe cazuri, cei varstnici sunt ingrijiti de un membru al familiei, apt pentru a desfasura astfel de activitati. Un astfel de camin de batrani trebuie sa intruneasca un set clar de reguli prin care beneficiarul sa fie tratat corespunzator si sa nu fie discriminat prin nicio actiune.

Persoanele varstnice au dreptul de a obtine o ingrijire de calitate ce este adaptata nevoilor si dorintelor individuale, fara niciun fel de discriminare. Viata acestor persoane se poate schimba in bine intr-un astfel de colectiv, iar aceste centre sunt locurile ideale in care cei in varsta isi pot gasi linistea si motivatia.

 

 


Alte comunicate publicate de Happy Advertising

Cum sa-ti organizezi nunta intr-un timp util?

Nunta este un eveniment special in viata fiecaruia dintre noi, dar pe langa povestea frumoasa a relatiei si momentele unice din acele zile, acest eveniment…

Cat de importanta este alimentatia in viata seniorilor?

Alimentele care ne construiesc mesele zilnice ne influenteaza in mod direct modul in care ne simtim, dar si traiectoria pe care o pot lua anumite…

Ergonomia scaunului de birou de la scaune-ieftine.ro

Comanda online scaune de birou ieftine de la scaune-ieftine.ro

Ai nevoie de schimbare display pentru telefonul tău iPhone XS? Află cum poți alege cel mai bun service

Ai nevoie de o reaparatie la iPhone XS? Ai nimerit unde trebuie. Intra pe service-centre.ro

Cum folosesti corect o bicicleta eliptica de la JustFit.ro

Biciclete eliptice de la justfit.ro – stai in forma cu bicicletele eliptice de la justfit.ro
Vezi profilul Happy Advertising