Eliminarea capuselor printr-o dezinsectie ca la carte

Capusele fac parte din categoria daunatorilor casnici foarte periculosi, deoarece acestia pot transmite unele boli omului sau animalelor de companie, care, in unele cazuri pot fi fatale. Vezi cum poti scapa sau preintampina aparitia capuselor!

Capusa este cel mai mic acarian, cu o lungime cuprinsa intre 2 si 30 mm, dimensiunea variand in functie de specie.

Pentru ca tratamentul impotriva capuselor sa fie eficient, este necesar sa se intervina in 2 etape. In prima etapa se vor extermina capusele vii, urmand ca in cea de-a doua etapa sa se intervina asupra insectelor aparute din larvele depuse pana la prima interventie. Cele doua interventii vor avea loc la un interval de 14-18 zile. In unele cazuri, in functie de gradul de infestare, pot fi necesare mai multe interventii.

Interventiile de dezinsectie pentru capuse se vor executa cu pompa de joasa presiune, cu atomizorul sau cu aparat tip “fogger”, in functie de tipul locatiei si de gradul de infestare. Substantele folosite fac parte din grupele III si IV de toxicitate, ceea ce inseamna ca NU sunt daunatoare vietatilor cu sange cald (omului si animalelor de companie) dupa uscare! Substantele utilizate sunt profesionale si nu pot fi comercializate catre persoane neautorizate, ci doar de firme specializate, care obtinut toate autorizatiile necesare, precum firma de deratizare, dezinsectie si dezinfectie DDD-Bucuresti.

Important este sa stiti faptul ca la exterior, substantele au efect doar pana la prima ploaie. In absenta umezelii substantele au o eficienta ridicata pe perioada indelungata. Recomandat este sa tundeti iarba sau gazonul inainte de interventie, pentru eficienta maxima. Daca vegetatia este inalta, substantele nu vor ajunge la sol, acolo unde se ascund de obicei capusele.

In ceea ce priveste costul, trebui sa stii ca o lucrare de dezinsectie are un pret variabil, deoarece de cele mai multe ori interventia are loc la exterior si o multime de factori pot influenta oferta.

Nu toate muscaturile de capuse duc la transmiterea bolilor. Cu toate acestea, bolile pot fi transmise in timp foarte scurt de la momentul muscaturii. Prin urmare, este foarte important sa mergeti la un medic specialist dupa ce constatati ca ati fost muscati de capuse.

Ciclul de viata al capuselor dureaza aproximativ doi ani. Dezvoltarea lor este dependenta de mediul in care traiesc si de posibilitatea de a gasi gazde. In conditii favorabile, acestea pot fi capabile de a se dezvolta in mai putin de un an.

Muscatura de capusa este relativ nedureroasa, de aceea nu realizam ca am fost muscati decat in momentul in care apar efectele muscaturii.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
dezinsectie, dezinsectie pret, dezinsectie capuse, dezinsectie preturi, dezinsectie bucuresti, servicii dezinsectie


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Kinetoterapia – ce este, cum functioneaza si cat costa

Kinetoterapia este cea mai buna tehnica de recuperare medicala. In sfera de tratament fac parte o multime de afectiuni. Vezi mai multe detalii!

Ce este masajul de drenaj limfatic?

Beneficiile masajului de drenaj limfatic sunt multiple. Multe persoane aleg drenarea manuala a limfei prin masaj mai ales dupa invervetiile chirurgicale. Vezi mai multe detalii!

Ochelarii antireflex de protectie pentru calculator

Modelele de ochelari pentru PC sau pentru protectie calculator aduc importante beneficii pentru santatatea ochilor prin blocarea luminii albastre. Vezi mai multe detalii!

Tratarea rapida a afectiunii de lombosciatica

Durerile din zona lombara pot fi greu de suportat, insa aceste afectiuni poti fi tratate rapid prin intermediul unor sedinte de fizioterapie. Vezi mai multe…

Deratizarea – cea mai rapida solutie de eliminare a rozatoarelor

Ai probleme cu soarecii si sobolanii ? Uita de solutiile pe care le gasesti in marile supermarketuri si alege serviciile unei firme specializate!
Vezi profilul Digiteria