Elimina sobolanii rapid si eficient printr-o lucrare de deratizare

Rozatoarele pot afecta foarte mult spatiile in care traiesc si sunt purtatoare de foarte multi virusi periculosi. Vezi cum poti scapa rapid si eficient de sobolani!

Sobolanii, la fel ca orice alta rozatoare sunt purtatori de foarte multi virusi periculosi pentru om, care, in unele cazuri pot duce la imbolnaviri grave. In cazul in care te confrunti cu probleme legate de sobolani, fie ele unele marunte sau de anvergura, trebuie sa actionezi cat mai rapid pentru eliminarea acestora.

Deratizarea este singurul mod eficient prin care poti elimina sobolanii sau preintampina aparitia acestora. Aceste servicii de deratizare sobolani sunt efectuate doar de anumite firme specializate, care detin toate autorizatiile necesare desfasurarii unor astfel de interventii.

Alegerea unei firme autorizate de deratizare sobolani reprezinta un aspect foarte important, acestea sunt cele care au cunostinte vaste despre daunatori si pot intra in posesia unor substante toxice foarte puternice care garanteaza eficienta oricarei lucrari de deratizare.

Procesul de deratizare impotriva sobolanilor

Orice proces de deratizare trebuie sa inceapa cu analiza spatiului contaminat. Trebuie stiut faptul ca o familie de sobolani poate avea pana la 200 de indivizi, deci acesta etapa de analiza este foarte importanta pentru a stabilii gradul de contaminare al spatiului, dar si alte detalii care tin de zonele din care se hranesc sobolanii sau migreaza.

A doua etapa a procesului de deratizare sobolani incepe prin plasarea substantei toxice in niste cutii speciale, cu doua sau mai multe intrari.

Substanta toxica este de cele mai multe ori una solida, care are un efect intarziat asupra rozatoarelor, aspect important deoarece daca un sobolan moare langa momeala, niciun alt sobolan nu se va mai hranii din locul respectiv.

Cutiile cu substanta toxica vor fi amplasate cu precadere in zonele cheie identificate in prima etapa a procesului de deratizare sobolani, mai exact in zonele in care exista surse de hrana si apa, dar si in zonele marginase prin care migreaza rozatoarele.

Pentru o eficienta sporita, de cele mai multe ori echipa care efectueaza procesul de deratizare al sobolanilor iti va recomanda o a doua sau chiar o a treia interventie, in functie de gradul de contaminare stabilit.

Chiar si asa, eficienta maxima este atinsa doar in cazul in care clientul se mobilizeaza si curata spatiul contaminat, prin indepartarea surselor de hrana si apa.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

deratizare, deratizare sobolani, deratizare bucuresti

Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Kinetoterapia – ce este, cum functioneaza si cat costa

Kinetoterapia este cea mai buna tehnica de recuperare medicala. In sfera de tratament fac parte o multime de afectiuni. Vezi mai multe detalii!

Ce este masajul de drenaj limfatic?

Beneficiile masajului de drenaj limfatic sunt multiple. Multe persoane aleg drenarea manuala a limfei prin masaj mai ales dupa invervetiile chirurgicale. Vezi mai multe detalii!

Ochelarii antireflex de protectie pentru calculator

Modelele de ochelari pentru PC sau pentru protectie calculator aduc importante beneficii pentru santatatea ochilor prin blocarea luminii albastre. Vezi mai multe detalii!

Eliminarea capuselor printr-o dezinsectie ca la carte

Capusele fac parte din categoria daunatorilor casnici foarte periculosi, deoarece acestia pot transmite unele boli omului sau animalelor de companie, care, in unele cazuri pot…

Tratarea rapida a afectiunii de lombosciatica

Durerile din zona lombara pot fi greu de suportat, insa aceste afectiuni poti fi tratate rapid prin intermediul unor sedinte de fizioterapie. Vezi mai multe…