Domeniul serviciilor de transfer aeroport este în continuă dezvoltare în România

IBIS World a publicat la finalul anului 2017 un studiu realizat în USA potrivit căruia, companiile care realizează transferuri de la și spre aeroport se confruntă cu o competiție în creștere a serviciilor independente de transport, precum Uber sau car sharing. În aceste condiții se observă o scădere a veniturilor alocate de companii pentru transferuri, cu toate că numărul călătoriilor cu avionul a crescut.

Această situație se regăsește și în România datorită serviciilor alternative de transport pentru care turiștii pot opta la finalul călătoriei. De cealaltă parte, turiștii care vin în vacanță, și, îndeosebi cei care ajung în țară în interes de afaceri, aleg companiile specializate în acest tip de transfer din mai multe motive, printre care putem enumera: accesul la un serviciu premium de transport, flexibil, personalizat și dedicat, oferit de o companie de renume.

Nevoia de siguranță și dorința de a accesa servicii premium de transfer care să ofere disponibilitate 24/7 și un șofer dedicat, vorbitor de limba engleză reprezintă factorii pricipali care influențează decizia oamenilor de afaceri. afirmă Ortansa David, Manager General David Intercar. Din experiența noastră, pentru manageri și antreprenori, timpul este cea mai importantă resursă. Din acest motiv, ei optează pentru un partener de mobilitate care să le ofere flexibilitate și pe care să conteze oricând, fie că este vorba despre o deplasare de serviciu sau doar despre o zi de vacanță.

În acest context, deși există numeroase alternative pentru transferurile zilnice de la și spre aeroport, companiile specializate din industrie devin principalele opțiuni pentru oamenii de afaceri care realizează frecvent călătorii în România sau în afară. Rapiditatea, promptitudinea, flexibilitatea și siguranța reprezintă motivele principale pentru care acest domeniu se află într-o continuă expansiune.

Înființată în 2005, David Intercar oferă servicii premium de rent a car, transferuri de la hotel la aeroport și tururi organizate în țară cu șoferi vorbitori de limba engleză și servicii logistice complete pentru evenimente internaționale. Portofoliul său include companii românești, dar și multinaționale, din diverse domenii: IT, real estate, food & beverages, banking, farma, retail, hospitality, automotive, financiar, dar și diverse ambasade. De asemenea, compania se implică, în mod activ, în comunitățile de afaceri din țară și din străinătate, făcând parte din: Camera de Comerț și Industrie Româno – Germană,  Camera de Comerț Româno – Olandeză și Camera de Comerț Româno – Britanică.

 


Alte comunicate publicate de Nomade Communication

Alukönigstahl susține standardul Nearly Zero Energy Buildings în construcții

Conform principiului NZEB (Nearly Zero Energy Buildings) clădirile nou-construite nu trebuie să consume energie, fapt obligatoriu prin legislația care a intrat în vigoare la începutul…

Alukönigstahl și Schüco – trendsetters în VR și digitalizare în construcții

Alukönigstahl și Schüco mențin pasul alert în adoptarea celor mai noi descoperiri tehnologice, incluzând digitalizarea în palmaresul de responsabilități asumate.

Technoelectric lansează campania de Employer Branding #PeopleOfTechnoelectric

Campania #PeopleOfTechnoelectric este creată cu scopul de a consolida prezența companiei pe piața din România într-o manieră creativă, care să pună în lumină oamenii care…

CradleToCradle - soluția viitorului propusă de Alukönigstahl pentru locuinţe sustenabile și durabile

Sustenabilitatea și durabilitatea sunt elemente cheie în proiectarea unei locuinţe construite pentru viitor, motiv pentru care Alukönigstahl propune soluții moderne și eficiente, având în portofoliu…

Prima companie de echipamente de laborator fondată după 1989 aniversează 30 de ani de activitate

Sartorom, prima companie de echipamente de laborator fondată după 1989, cu capital integral românesc, aniversează anul acesta 30 de ani de activitate în România. Serviciile…
Vezi profilul Nomade Communication