Dezinsectia un serviciu esential la inceput de primavara

Prestarea serviciilor de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie trebuie realizate doar de catre firmele autorizate. Vezi cum poti prevenii aparitia daunatorilor de primavara!

Primavara, pe langa vremea frumoasa si decorul inflorit, ofera si un mediu prielnic aparitiei si inmultirii insectelor. Fie care vorbim despre tantari, gaze, gandaci, purici sau plosnite, acum este momentul cand ele isi fac aparitia, iar realizarea unor lucrari de dezinsectie devine o necesitate pentru foarte multe persoane fizice sau persoane juridice.

Recomandarea unui specialist din domeniul DDD

Andrei Curic, administratorul unei firme de deratizare, dezinsectie si dezinfectie din Bucuresti, spune intr-o declaratie online ca exista doua tipuri de dezinsectie, profilactice (de preventie) si terapeutice (de combatere), iar cei mai multi clienti ai companiei pe care o conduce apeleaza la aceste servicii doar atunci cand infestarile cu insecte sau rozatoare sunt mari.

Chiar daca orice infestare cu insecte sau rozatoare se poate rezolva, este recomandat sa fie efectuate lucrari preventive de dezinsectie pentru a evita unele costuri ridicate pe care le presupune o dezinsectie terapeutica, dar si disconfortul dat de daunatori.

Un aspect important pe care administratorul firmei DDD Nord il puncteaza este dat de alegerea companiei cu care vei lucra. Acesta trebuie sa fie una autorizata in prestarea serviciilor din sfera DDD, deoarece aceste sunt cele care detin know-how-ul necesare, dar si insecticidele si echipamentele ideale.

Curatenia – temelia unei dezinsectii eficiente

Chiar daca alegi serviciile profesionale ale unei firme autorizate de dezinsectie din Bucuresti, curatenia spatiului vizat trebuie sa reprezinte un aspect important pentru oricine.

Indiferent cu ce insecticide sau echipamente intervine in teren echipa de dezinsectie, daca spatiul respectiv ramane unul insalubru, care permite aparitia si inmultirea insectelor, acestea nu vor disparea niciodata, chiar daca gradul de contaminare va fi semnificativ mai mic.

Procesul si pretul unei lucrari de dezinsectie in Bucuresti

In ceea ce priveste procesul de dezinsectie, orice echipa care presteaza un astfel de serviciu incepe cu analiza spatiului contaminat. In cadrul acestei prime etape, specialistii din teren identifica daunatorii prezenti, gradul de infectare, dar si anumite zone prielnice pentru inmultirea insectelor.

Referitor la costuri, pretul practicat de firmele de dezinsectie din Bucuresti incepe de la aproximativ 150 de RON pentru o garsoniera si poate ajunge la 250 RON pentru un apartament sau un spatiu cu 4-5 camere.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
dezinsectie, dezinsectie bucuresti, servicii dezinsectie, firme dezinsectie, dezinsectie profesionala


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Kinetoterapia – ce este, cum functioneaza si cat costa

Kinetoterapia este cea mai buna tehnica de recuperare medicala. In sfera de tratament fac parte o multime de afectiuni. Vezi mai multe detalii!

Ce este masajul de drenaj limfatic?

Beneficiile masajului de drenaj limfatic sunt multiple. Multe persoane aleg drenarea manuala a limfei prin masaj mai ales dupa invervetiile chirurgicale. Vezi mai multe detalii!

Ochelarii antireflex de protectie pentru calculator

Modelele de ochelari pentru PC sau pentru protectie calculator aduc importante beneficii pentru santatatea ochilor prin blocarea luminii albastre. Vezi mai multe detalii!

Eliminarea capuselor printr-o dezinsectie ca la carte

Capusele fac parte din categoria daunatorilor casnici foarte periculosi, deoarece acestia pot transmite unele boli omului sau animalelor de companie, care, in unele cazuri pot…

Tratarea rapida a afectiunii de lombosciatica

Durerile din zona lombara pot fi greu de suportat, insa aceste afectiuni poti fi tratate rapid prin intermediul unor sedinte de fizioterapie. Vezi mai multe…
Vezi profilul Digiteria