Deratizarea – cea mai rapida solutie de eliminare a rozatoarelor

Ai probleme cu soarecii si sobolanii ? Uita de solutiile pe care le gasesti in marile supermarketuri si alege serviciile unei firme specializate!

Aveti casa invadata de soareci? Ei bine, pentru simplul fapt ca soarecii sunt fiinte micute si, pentru unii, adorabile, acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa imparti casa cu ei. Soarecii transporta boli care pot fi intr-adevar daunatoare pentru tine si familia ta. Acestia au boli care ar putea cauza rabie sau chiar leptospiroza.

De asemenea, soarecii transporta tot felul de germeni pe care ii lasa in urma in excrementele si urina lor. Ei pot lasa, totodata, cativa dintre parazitii lor in urma. Iti amintesti de ciuma neagra?

Cand rozatoarele lasa in urma purici, capuse sau acarieni, oamenii sunt susceptibili la febra hemoragica Omsk si, desigur, la temuta ciuma. Oamenii pot prinde, de asemenea boli prin consumul de alimente sau apa care au fost contaminate cu urina sau fecalele soarecilor. Din pacate, nu iti poti da seama intotdeauna daca o sursa de hrana a fost sau nu contaminata de soareci.

Combate problema cu ajutorul firmei de deratizare DDD Bucuresti

Cand descoperiti semne ale existentei de soareci in casa, trebuie sa luati rapid masuri. Iar pentru ca este periculos sa combateti singuri problema, aplicand metode necorespunzatoare sau folosind substante periculoase pentru sanatatea dumneavoastra si a celor din jur, cel mai bine este sa apelati la profesionisti, adica la exterminatorii de daunatori. Nu ar trebui sa incercati sa combateti singuri problema doar pentru ca ai vazut un singur soarece in casa. Firmele specializate in deratizare din Bucuresti deseori spun ca daca ati observat un soarece, acesta este fie bolnav fie foarte tanar. Soarecii adulti sanatosi sunt rareori observati in incursiunile lor.

Firmele de deratizare profesioniste de daunatori, precum DDD vor cauta in intreaga casa pentru a afla de unde intra soarecii. Acest tip de inspectie ar trebui realizata de orice proprietar de casa, indiferent ca a observat sau nu daunatori in locuinta lui. In mod sigur, este mai bine sa previi decat sa tratezi. Dupa ce exterminatorii de soareci au gasit intrarile, ei vor sigila in mod corespunzator aceste gauri, astfel incat soarecii sau nu mai poata intra in casa ta.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

deratizare, deratizare bucuresti, firma deratizare, servicii deratizare, ddd

Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Kinetoterapia – ce este, cum functioneaza si cat costa

Kinetoterapia este cea mai buna tehnica de recuperare medicala. In sfera de tratament fac parte o multime de afectiuni. Vezi mai multe detalii!

Ce este masajul de drenaj limfatic?

Beneficiile masajului de drenaj limfatic sunt multiple. Multe persoane aleg drenarea manuala a limfei prin masaj mai ales dupa invervetiile chirurgicale. Vezi mai multe detalii!

Ochelarii antireflex de protectie pentru calculator

Modelele de ochelari pentru PC sau pentru protectie calculator aduc importante beneficii pentru santatatea ochilor prin blocarea luminii albastre. Vezi mai multe detalii!

Eliminarea capuselor printr-o dezinsectie ca la carte

Capusele fac parte din categoria daunatorilor casnici foarte periculosi, deoarece acestia pot transmite unele boli omului sau animalelor de companie, care, in unele cazuri pot…

Tratarea rapida a afectiunii de lombosciatica

Durerile din zona lombara pot fi greu de suportat, insa aceste afectiuni poti fi tratate rapid prin intermediul unor sedinte de fizioterapie. Vezi mai multe…