De ce sa cumparati teava rotunda sudata de la Mesteru Manole?

Teava rotunda sudata pe care Mesteru Manole o comercializeaza online si pe care o gasiti pe urmatorul link http://mesterumanole.ro/metalurgice/teava/teava-rotunda-sudata este un material de constructii ce face parte din gama celor metalice.
Aceasta detine o serie de particularitati speciale foarte cautate de specialistii in constructii.

Este important de retinut faptul ca teava rotunda sudata de pe mesterumanole.ro se utilizeaza in domeniul constructiilor metalice si nicidecum pentru transportul lichidelor sau gazelor de niciun fel.

Cum se obtine teava rotunda sudata?

Teava rotunda sudata se realizeaza prin trecerea in repetate randuri a unor fasii de tabla printr-o serie de role speciale, pana cand se obtina forma finala, adica circulara. Apoi, pentru realizarea materialului finit, foile respective sunt unite intre ele printr-o linie continua de sudura.

4 particularitati speciale pe care le au aceste tevi rotunde sudate

  1. Rezistenta ridicata – datorita formei circulare pe care o are, care este o forma geometrica cu o rezistenta foarte ridicata, teava rotunda sudata primeste o lunga durata de utilizare. Pentru ca aceasta durata de utilizare sa fie si linia de sudura cu care sunt unite fasiile de tabla contibuie din plin.
  2. Utilizari variate – datorita formei circulare, aceasta teava este folosita atat in constructia de auto, cat si in proiecte mai mari, cum ar fi realizarea de stalpi metalici sau cadre metalice, intarituri sau chiar anumite elemente speciale de design interior si exterior.
  3. Calitate buna – teava rotunda sudata este un material ce se realizeaza respectand o serie ridicata de standarde de calitate, standarde ce ofera garantia unor proiecte rezistente si calitative.
  4. Proprietati fizice – datorita faptului ca nu este tratata sub nicio forma, aceast material detine aceleasi proprietati fizice pe care materia prima (otel) din care este realizat le are, iar acest lucru permite specialistilor in constructii o analiza certa a calitatilor pe care acesta le are.

Analizand particularitatile mentionate anterior, particularitati ce sunt cerute de specialistii in constructii, acestea ofera acestora materialul pe care se pot baza atunci cand au nevoie sa realizeze proiecte durabile si rezistente.

teava rotunda sudata

Cateva lucruri de retinut despre teava rotunda sudata

Dupa cum am mentionat la inceput, este foarte important de retinut faptul ca acest material trebuie utilizat doar in domeniul constructiilor metalice de diferite tipuri si nu pentru a transporta gaze sau fluide de niciun fel.

Mai mult decat atat, un avantaj de luat in calcul este ca acum teava rotunda sudata poate fi cumparata online de la Mesteru Manole in dimensiuni diferite, avantaj care o face sa fie foarte fiabila si care ajuta la utilizarea sa in proiecte cu variabile diferite. Aceste dimensiuni se traduc in lungime si in grosimea peretiilor. Astfel, daca in cadrul unui proiect este necesara de o rezistenta mare se cumpara o teava rotunda sudata ce are peretii grosi, iar daca exista un proiect ce suporta o greutate mai mica, se poate alege una cu pereti mai subtiri.

De asemenea, forma sa si greutatea diferita ofera si un transport si o manipulare mai eficiente.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
teava rotunda sudata, tevi rotunde sudate


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Oportunitatile oferite de un curs de auditor extern

Un curs de auditor extern este ideal pentru cei ce sunt pasionati de domeniul GDPR.

Gasesti platbanda de calitate inalta la Mesteru Manole

Platbanda este un material metalurgic utilizat drept element component in realizarea confectiilor metalice.

Mi-am achizitionat primele lenjerii Pucioasa. Cum le ingrijesc?

Daca in trecut lenjeriile reprezentau strict ceva ce tine de protectie, astazi unele lenjerii, printre care si aceste lenjerii pucioasa sunt o necesitate.

Mesteru Manole va invata cum sa alegeti cea mai potrivita cada de baie

Avand in vedere ca o cada de baie va ofera un plus de relaxare, dar si de comoditate, alegerea unui model potrivit este esentiala. Multe…

Polistirenul extrudat este cea mai eficienta solutie pentru izolarea casei

Polistirenul extrudat este unul dintre cele mai eficiente si utilizate materiale pentru izolarea casei datorita durabilitatii ridicate pe care acest material o are. Fiabilitatea pe…
Vezi profilul Suits Advertising