De ce sa apelezi la o firma de dezinsectie autorizata

Firmele de dezinsectie autorizate aduc numeroase beneficii, inclus beneficii care tin de eficienta si rapiditate. Vezi mai multe detalii!

Dezinsectie este un proces destul de complex care are ca scop eliminarea sau preintampinarea aparitiei daunatorilor de tip insecte precum: gandacii, tantarii, mustele, plosnitele sau puricii. Asadar, in functie de scopul ei dezinsectie poate fi profilactica sau terapeutica.

Ca metoda de executare, dezinsectia se realizata prin pulverizarea de solutii insecticide deoarece permite acoperirea unor suprafete mari intr-un timp redus. Acesta metoda este specifica cu precadere tipului de dezinsectie terapeutic, insa este utilizata si in cazul dezinsectiilor profilactice sau de preventie.

Firmele de dezinsectie autorizate

In Romania, cu precadere in Bucuresti, exista companii care efectueaza servicii din sfera DDD fara sa aiba toate autorizatiile necesare. In cazul acestor firme, problema nu este doar una strict de functionare, cat si una care tine de eficienta lucrarilor executate. Doar companiile care au toate autorizatiile necesare pot achiziona acele substante (insecticide) puternice, care atrag de la sine o eficienta sporita.

Cele mai cunoscute si importante autorizatii pe care o firma de dezinsectie din Bucuresti trebuie sa le obtina se numara autorizatia de la Primarie, Autorizatia DSV, Autorizatia DSP, dar si Autorizatia de la Politia Romana.

Aceste autorizate nu pot fi foarte usor verificate, insa cele mai multe firme de dezinsectie din Bucuresti au ales sa afiseze toate autorizatiile si certificatele obtinute pe website-ul propriu de prezentare.

Pretul unei lucrari de dezinsectie

Campaniile din domeniul DDD incearca sa nu ofere multe detalii legate de preturi potentialilor clienti deoarece aceste pot varia in functie de foarte multe aspecte precum: dimensiunea spatiului, tipul de spatiu (exterior/interior), gradul de infestare sau tipurile de daunatori.

Chiar si fara aceste detalii, unele firme de dezinsectie din Bucuresti prezinta pe propriile website-uri niste preturi orientative pentru executarea unor lucrari, in functie de tipurile de daunatori vizati. Asadar, in cazul unei dezinsectii impotriva gandacilor, preturile incep de la aproximativ 150 RON in cazul unui spatiu cu 1 camere (20-30mp) si pot ajunge la 200 RON in cazul spatiilor mai mare cu 4-5 camere (aproximativ 100mp). In cazul posnitelor, preturile sunt putin mai ridicate, ele incep de la 180 de RON si ajung la aproximativ 300 RON in cazul unui spatiu de aproximativ 100mp.

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
dezinsectie, firme dezinsectie bucuresti, firme de dezinsectie, dezinsectie bucuresti


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Cu ce se ocupa medicul hematolog si de ce are nevoie de un analizor hematologie

Hematologia este o ramaura extrem de importanta din medicina. Tehnologia a adus pentru acest domeniu o multime de analizoare profesionale, care pot in mai putin…

Care sunt cele mai bune practici de kinetoterapie – exercitii pentru coloana

Kinetoterapia este considerata cea mai benefica tehnica din recuperarea medicala. Vezi care este aplicabilitatea kinetoterapiei in exercitiile pentru coloana!

Avantajele colaborarii cu firme de aparatura medicala din Romania

Piata de aparatura medicala de specialitate a crescut foarte mult si acum gasim cele mai performante echipamente chiar la noi in tara. Avantajele sunt nenumarate,…

Combaterea rozatoarelor prin intermediul firmelor DDD

Soarecii si Sobolanii sau intr-un cuvant rozatoarele sunt raspunzatoare pentru multe daune atat materiale, dar si daune aspura sanatatea oamenilor. Combatearea acestora poate fi o…

Masaj prenatal pentru relaxarea femeii gravide

Masajul in perioada de sarcina aduce numeroase beneficii si va face ca sarcina sa fie una mult mai usoara. Afla mai multe detalii!
Vezi profilul Digiteria