De ce sa apelezi la o firma de dezinsectie autorizata

Firmele de dezinsectie autorizate aduc numeroase beneficii, inclus beneficii care tin de eficienta si rapiditate. Vezi mai multe detalii!

Dezinsectie este un proces destul de complex care are ca scop eliminarea sau preintampinarea aparitiei daunatorilor de tip insecte precum: gandacii, tantarii, mustele, plosnitele sau puricii. Asadar, in functie de scopul ei dezinsectie poate fi profilactica sau terapeutica.

Ca metoda de executare, dezinsectia se realizata prin pulverizarea de solutii insecticide deoarece permite acoperirea unor suprafete mari intr-un timp redus. Acesta metoda este specifica cu precadere tipului de dezinsectie terapeutic, insa este utilizata si in cazul dezinsectiilor profilactice sau de preventie.

Firmele de dezinsectie autorizate

In Romania, cu precadere in Bucuresti, exista companii care efectueaza servicii din sfera DDD fara sa aiba toate autorizatiile necesare. In cazul acestor firme, problema nu este doar una strict de functionare, cat si una care tine de eficienta lucrarilor executate. Doar companiile care au toate autorizatiile necesare pot achiziona acele substante (insecticide) puternice, care atrag de la sine o eficienta sporita.

Cele mai cunoscute si importante autorizatii pe care o firma de dezinsectie din Bucuresti trebuie sa le obtina se numara autorizatia de la Primarie, Autorizatia DSV, Autorizatia DSP, dar si Autorizatia de la Politia Romana.

Aceste autorizate nu pot fi foarte usor verificate, insa cele mai multe firme de dezinsectie din Bucuresti au ales sa afiseze toate autorizatiile si certificatele obtinute pe website-ul propriu de prezentare.

Pretul unei lucrari de dezinsectie

Campaniile din domeniul DDD incearca sa nu ofere multe detalii legate de preturi potentialilor clienti deoarece aceste pot varia in functie de foarte multe aspecte precum: dimensiunea spatiului, tipul de spatiu (exterior/interior), gradul de infestare sau tipurile de daunatori.

Chiar si fara aceste detalii, unele firme de dezinsectie din Bucuresti prezinta pe propriile website-uri niste preturi orientative pentru executarea unor lucrari, in functie de tipurile de daunatori vizati. Asadar, in cazul unei dezinsectii impotriva gandacilor, preturile incep de la aproximativ 150 RON in cazul unui spatiu cu 1 camere (20-30mp) si pot ajunge la 200 RON in cazul spatiilor mai mare cu 4-5 camere (aproximativ 100mp). In cazul posnitelor, preturile sunt putin mai ridicate, ele incep de la 180 de RON si ajung la aproximativ 300 RON in cazul unui spatiu de aproximativ 100mp.

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
dezinsectie, firme dezinsectie bucuresti, firme de dezinsectie, dezinsectie bucuresti


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Rochii de seara sau de zi la preturi foarte bune – Produse fabricate in Romania

Rochiile fabricate in Romania se bucura de o calitate superioara, dar si de un pret foarte bun. Vezi de unde iti poti cumpara si tu!

Clinica ta are nevoie de un mamograf performant

Aparatura medicala de caltitate este cea care face diferenta in cele mai multe cazuri, asa cum un medic bun are nevoie de informatii precise. Vezi…

Ce presupune o dezinsectie plosnite de pat, in mare?

Plosnitele fac partea din categoria celor mai frecventi daunatori pe care ii gasim in casa. Acestea pot intepa si crea iritatii. Vezi cum poti scapa…

Evaluare si inspectie gratuita in cazul serviciilor de deratizare si dezinsectie

Multe din serviciile de deratizare si dezinsectie oferite de firmele din Bucuresti ofera evaloare si inspectie gratuita inainte de prestarea serviciilor DDD. Vezi detalii!

5 echipamente medicale online care te vor convinge ca trebuie sa le ai

Calitatea, dar si performanta echipamentelor medicale a cunoscut o adevarata dezvoltare in ultima perioada. Vezi care sunt cele mai noi tehnologii in materie de echipamente…
Vezi profilul Digiteria