De ce sa alegi proiectoare led in locul vechilor sisteme de iluminat?

De-a lungul anilor, proiectoarele LED si-au castigat popularitatea datorita numeroaselor beneficii, iar cine a auzit de ele, cu siguranta va lua in considerarea schimbarea vechiului sistem de iluminat. Indiferent de scopul pentru care le folosesti, de siguranta sau lumina de ambient, proiectoarele LED au intotdeauna capacitatea de a-ti ilumina spatiul exterior asa cum se cuvine.

Beneficiile unui proiector cu LED

Asa cum am mentionat mai sus, proiectoarele LED vin cu multe beneficii, unul dintre acestea fiind consumul de energie redus, ceea ce conduce spre alt punct forte al acestora: sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Asta inseamna ca ai posibilitatea de a-ti economisi bani, in urma consumului redus de energie, in timp ce contribui la eforturile depuse de a stopa incalzirea globala.

De ce proiectoare cu LED?

Acum ca stii care sunt avantajele inlocuirii vechiului sistem de iluminat cu proiectoare cu LED, probabil vei incepe sa te interesezi de magazinele care comercializeaza astfel de produse si de pretul acestora. Insa, inainte sa faci asta trebuie sa mai cunosti cateva chestii despre aceste produse relativ noi pe piata.

Intocmeste un plan si gaseste produsul potrivit

Spatiul tau exterior include peluza si perimetrul din jurul casei, asadar ai nevoie de un plan de ilumnare pentru a aseza strategic aceste proiectoare LED, pentru a profita la maximum de lumina lor. Daca vrei sa luminezi o suprafata mai mare, folosind un stalp de iluminare, inaltimea acestuia este recomandata sa fie intre 2,5m si 3m deasupra solului.

Este necesar, de asemenea, sa identifici zonele in care vei folosi proiectoare cu LED, deoarece pentru fiecare zona din jurul casei tale exista un model de proiector specific acesteia. Cauta proiectoare speciale pentru diferite zone, pentru a nu sfarsi cu o lumina mai slaba sau mai puternica decat este necesar.

Gaseste lumina potrivita

Pentru iluminatul de accentuare poti opta pentru un proiector cu LED destinat pentru asa ceva, iar pentru zonele in care ai o fantana sau o gradina cu flori, poti opta pentru LED-uri de dimensiuni mai mici, intrucat scopul lor nu este de a ilumina puternic acea zona, ci de a marca subtil decoratiunea respectiva.

Nu toate proiectoarele cu LED sunt destinate folosirii lor in exterior, asadar atunci cand faci o achizitie de astfel de produse, asigura-te ca citesti bine instructiunile. Insa daca ai cumparat un produs ce nu iti foloseste, nu incerca sa le instalezi in exterior, in ideea ca vei salva suma cheltuita. Iar ca sa fii sigur de calitatea unui proiector cu LED, achizitioneaza genul acesta de produse de la companii de incredere.

Concluzie

Unul dintre furnizorii de incredere, ce s-au consacrat de-a lungul timpului prin calitatea produselor si aprecierea cumparatorilor este Electric Concept. Compania iti pune la dispozitie o gama larga de produse, de la cele destinate iluminarii interioare si pana la cele pentru curtea sau gradina ta. Tinand cont de sfaturile regasite in acest articol, rasfoieste catalogul Electric Concept si gaseste produsul care ti se potriveste.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

proiectoare led, proiector led, proiectoare cu led

Comunicat publicat de: Happy Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Happy Advertising
Vezi profilul Happy Advertising