De ce profile ai nevoie pentru lucrarea ta?

Ai plecat la cumpărături de materiale de construcție pentru noua ta casă doar că nu prea ai cunoștințe în domeniul construcțiilor și ai ajuns la raftul profilelor? Erai conștient că sunt mai multe tipuri, însă nu te-ai informat foarte bine înainte în privința utilizării fiecăruia, spunând că îți poți da seama singur. Ți-ai dat seama că nu e tocmai așa, prin urmare am întocmit un ghid special pentru tine cu cele mai utilizate tevi si profile metalice:

  1. Profil metalic zincat tencuială 2.5 m: este utilizat pentru tencuielile din ciment sau gips și prin intermediul acestui tip de profil se poate face economie de material cu până la 30%. Profilul este din oțel zincat și are capacitatea de a ușura munca meșterului. Aceasta devine mai rapidă și de o precizie mai mare și tencuiala are o grosime minimă.
  2. Profil metalic zincat tencuială 3m: se folosește în special la tencuieli la care se utilizează cimentul sau gipsul. De asemenea, se economisește 30% din material și munca este mult mai rapidă și precisă, tencuială căpătând o grosime minimă.
  3. Profil T Laminat – 40 x 5: este utilizat atât la construcții metalice, extinderi, cât și pentru construcții căi rulare pentru porți culisante. Geamurile, gardurile și porțile de asemenea utilizează profilul T laminat.
  4. Profil Laminat UNP 100, UNP 50, UNP 65, UNP 80: sunt utilizate pentru halele care sunt confecționate din metal, dar și pentru confecțiile metalice cu aplicații în domeniul civil sau industrial. De asemenea, acest tip de profil este util pentru sistemele de rafturi, suporturi, cadre metalice și pentru confecțiile metalice cu aplicații în domeniul civil sau industrial, pentru grinzile metalice și împrejmuiri și susțineri stâlpi metalici.
  5.  Profilul T Laminat – 30 x 4: este folosit pentru confecțiile metalice cum ar fi: închideri balcoane, extinderi, construcții căi rulare, în domeniul industrial. În același timp, acest tip de profil se utilizează și pentru geamuri, garduri, suporți și porți culisante.
  6. Profil gips carton UA Knauf 75 4 M: profilele metalice de tip UA se utilizează la confecționarea tocurilor de uși, cât și pentru arcade și rigidizarea structurii metalice a pereților de compartimentare din gipscarton.

Nu vrei mai bine să eviți atâta bătaie de cap și să le comanzi online? Pe https://www.vasion.ro/ totul e atât de simplu pentru că ai specificațiile tehnice de care ai nevoie pentru a te descurca singur și într-un domeniu străin ție.

Galerie foto:


Comunicat publicat de: Agentia Rocadia (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Agentia Rocadia

Cea mai buna vopsea lavabila

Peretii casei reprezinta oglinda curateniei intr-o locuinta. Aspectul placut este dat cu siguranta de niste pereti frumos zugraviti, curati, care sa iti ofere un aer…

Taierea cu laser este cea mai eficienta metoda de debitare a metalelor

Procesul de debitare este un proces tehnologic utilizat pentru taierea sau decuparea diferitelor obiecte. Acest proces tehnologic este foarte important pentru ca permite utilizarea obiectelor…

Protectie indelungata pentru telefonul tau!

In ziua de astazi nu mai este indicat sa folosesti telefonul fara sa ai cel putin un accesoriu de protectie. Asta pentru ca telefoanele bune…

Echipamente cabinete stomatologice – sticlarie laborator si masca latex

Magazinul online heliosdental.ro ofera spre vanzare materiale dentare, instrumente si echipamente dentare, precum si o gama larga de consumabile stomatologice. Catalogul online contine produse stomatologice…

Cele mai bune instrumente medicale

Instrumentele medicale sunt printre cele mai accesate in special in cadrul cabinetelor stomatologice, avand in vedere faptul ca sunt consumabile si fiecare medic stomatolog are…
Vezi profilul Agentia Rocadia