Confort și siguranță cu produsele premium de la Alukonigstahl

Confortul și siguranța din locuințe sunt garantate de produsele premium Alukönigstahl printr-o gamă de soluții dedicate domeniului rezidențial.

Confortul este unul dintre elementele esențiale care transformă o simplă locuință în acasă. De aceea, compania a dezvoltat produse care să îndeplinească acest criteriu important pentru toți, cum sunt atât pragurile fără bariere pentru uși de balcon, cât și pentru uși de intrare și uși glisante Schüco. Elementele mobile cu prag fără bariere, la nivelul podelei, din sistemele Schüco nu numai că oferă confort termic și fonic, ci permit accesul ușor dintr-un spațiu în altul, chiar și pentru persoanele aflate în scaun rulant. Ușile pentru balcon și terasă Schüco AWS (sistemul de aluminiu pentru ferestre) fără bariere au fost dezvoltate pentru a satisface toate cerințele în materie de confort și design, de exemplu, dimensiuni mari și manevrare ușoară. În ceea ce privește ușile de intrare și gama de sisteme glisante, acestea trebuie să îndeplinească cerințe specifice pentru a le face ușor de folosit de către toate persoanele, indiferent dacă au sau nu probleme de mobilitate.

Un alt element important pentru confortul unei locuințe este aerul proaspăt din casă asigurat fără deschiderea ferestrei. Sistemul de ventilație descentralizată SchücoVentoTherm Twist permite un schimb de aer controlat chiar dacă locuința are ferestrele închise. Datorită recuperării de până la 80% a căldurii din aerul evacuat, aerul proaspăt este preîncălzit iarna, fapt care reduce consumul energetic pentru încălzire. În plus, elimină formarea curenților de aer, în special în lunile de iarnă, și reduce riscul de îmbolnăvire al celor care locuiesc în casă. Funcționarea automată a sistemului de ventilație poate fi comandată prin senzori care determină concentrația de CO2 din cameră.

Poluarea fonică din orașe crește odată cu intensificarea densității traficului. În același timp, crește și nevoia de locuințe în zonele urbane integrate, motiv pentru care izolarea fonică, păstrând ventilația naturală prin ferestre, devine din ce în ce mai importantă. Noua fereastră acustică Schüco AWS 90 AC.SI este prima de acest fel și oferă un nivel ridicat de confort pentru utilizatori, în special pentru cei din clădirile rezidențiale și de birouri aflate în zone cu un nivel ridicat de zgomot, arată Attila Beer,  Administrator al Alukönigstahl.

Nu în ultimul rând, sistemele de umbrire solară Schüco reprezintă o soluție extrem de importantă în asigurarea confortului unei case deoarece au rolul de protejare împotriva încălzirii solare excesive, reducând consumul de energie pentru climatizare în clădirile rezidențiale și comerciale. Printre avantajele principale se numără faptul că reduc sarcinile de răcire, mențin o temperatură plăcută a spațiului și asigură intimitatea rezidenților fără a împiedica vizibilitatea către exterior.

Pe lângă confort, avem nevoie în locuințele și birourile noastre și de siguranță. Deschiderea manuală a ferestrelor implică atingerea repetată a mânerului de mai multe persoane, lucru care poate contribui la transmiterea germenilor și virușilor. Pentru eliminarea acestui risc se poate opta pentru mânere de ferestre acoperite cu microparticule de argint pur Schüco SmartActive, care au ca efect reducerea a 99,9 % din germenii, bacteriile și virușii în decurs de 24 de ore, fără a pătrunde în piele. O altă soluție pentru a împiedica transmiterea acestora prin suprafețele comune de contact este echiparea ferestrelor Schüco cu feronerie mecatronică, astfel încât să fie acționate fără mâini, doar prin integrarea lor într-o aplicație de gestionare. Mai mult, ventilația controlată și temporizată poate fi gestionată utilizând dispozitive mobile, un temporizator sau senzori. De asemenea, accesoriile inteligente pentru ventilație controlată asigură un grad ridicat de siguranță. Sistemele automate Schüco DriveTec și Schüco Tip Tronic Simply Smart îmbină eficiența energetică, confortul, securitatea și automatizarea clădirilor într-un singur sistem testat. Ambele sisteme de acționare permit deschiderea ferestrelor rabatabile la un unghi de până la 60 ° și o lățime de până la 800 mm pentru a alimenta rapid încăperile cu aer proaspăt într-un mod controlat și eficient.

În 2020, AluKönigStahl a aniversat un sfert de secol de activitate în România, perioadă în care a devenit un etalon de excelență și creativitate în industria sa. În cei 25 de ani de activitate din România, AluKönigStahl a asigurat cele mai eficace soluții tehnice şi a realizat peste 8.000 de proiecte şi construcții reprezentative, precum: Ana Tower, Globalworth Campus, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iaşi, Cluj şi Timişoara, AsmitaTowers, Luxuria Residence, Banat Art Living, Isho Living. Nivelul de expertiză al companiei și atenția pentru eficiența soluțiilor și sistemelor pe care le propune, transformă Alukönigstahl într-un partener de încredere atât pentru investitori, cât și pentru arhitecții care doresc să implementeze soluții inovatoare pentru uși, ferestre sau pereți cortină.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitaţi site-ul companiei:  www.alukoenigstahl.ro și paginile sale de FacebookLinkedIn şi Instagram.Comunicat publicat de: Nomade Communication (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Nomade Communication

Technoelectric lansează campania de Employer Branding #PeopleOfTechnoelectric

Campania #PeopleOfTechnoelectric este creată cu scopul de a consolida prezența companiei pe piața din România într-o manieră creativă, care să pună în lumină oamenii care…

CradleToCradle - soluția viitorului propusă de Alukönigstahl pentru locuinţe sustenabile și durabile

Sustenabilitatea și durabilitatea sunt elemente cheie în proiectarea unei locuinţe construite pentru viitor, motiv pentru care Alukönigstahl propune soluții moderne și eficiente, având în portofoliu…

Prima companie de echipamente de laborator fondată după 1989 aniversează 30 de ani de activitate

Sartorom, prima companie de echipamente de laborator fondată după 1989, cu capital integral românesc, aniversează anul acesta 30 de ani de activitate în România. Serviciile…

Alukönigstahl - furnizor de soluții premium pentru construcții rezidențiale

Alukönigstahl – furnizor de soluții premium pentru construcții rezidențiale și lider pe piața sistemelor din aluminiu și oțel – vine cu o serie de soluții…

Noul instrument de plată MediHelp revoluționează pachetele de beneficii oferite prin asigurările de sănătate

MediHelp Internațional anunță introducerea unui instrument de plată care revoluționează industria asigurărilor de sănătate. Din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor pregnante ale persoanelor…
Vezi profilul Nomade Communication