Combaterea rozatoarelor prin intermediul firmelor DDD

Soarecii si Sobolanii sau intr-un cuvant rozatoarele sunt raspunzatoare pentru multe daune atat materiale, dar si daune aspura sanatatea oamenilor. Combatearea acestora poate fi o munca destul de grea, insa exista companii de deratizare care ne pot ajuta rapid. Citeste mai mult!

Avand in vedere faptul ca vremea rece incepe usor, dar sigur sa isi faca loc printre noi, insectele si rozatoarele incep si ele sa isi caute adapost in locurile in care predomina caldura, in care s egasesc usor mancare si mai mult decat atat in care este curatenie absoluta. Tocmai de aceea serviciile de deratizare Bucuresti au devenit vitale pentru a convietui intr-un loc curat si sanatos.

Istoria aparitiei rozatoarelor

Combaterea daunatorilor este cel putin la fel de veche ca agricultura , intrucat a existat intotdeauna necesitatea de a pastra culturile libere de daunatori. In urma cu 3000 i.Hr. in Egipt, pisicile erau folosite pentru a controla daunatorii depozitelor de cereale, cum ar fi rozatoarele. Dihorii au fost domesticiti in anul 500 d.Hr. in Europa pentru a fi folositi ca mousers. Mongoozele au fost introduse in case pentru a controla rozatoarele si serpii, probabil de catre vechii egipteni .

Abordarea conventionala a fost probabil prima folosita, deoarece este relativ usor sa distrugem buruienile arzandu-le sau aratandu-le si sa omoram erbivore concurente mai mari. Tehnici precum rotatia culturilor , plantarea insotitoare (cunoscuta si sub denumirea de interculturale sau cultivare mixta) si reproducerea selectiva a cultivatoarelor rezistente la daunatori au o istorie lunga.

Pesticidele chimice au fost folosite pentru prima data in jurul anului 2500 i.Hr., cand sumerienii foloseau compusi de sulf ca insecticide. Combaterea moderna a daunatorilor a fost stimulata de raspandirea in Statele Unite a gandacului de cartofi din Colorado . Dupa multe discutii, compusi arsenicali au fost folositi pentru a controla gandacul si intoxicatia prevazuta a populatiei umane nu a avut loc. Aceasta a condus la o larga acceptare a insecticidelor de pe continent. Odata cu industrializarea si mecanizarea agriculturii in secolele XVIII si XIX si introducerea insecticidelorpiretru si derris, controlul daunatorilor chimici a fost raspandit. In secolul XX, descoperirea mai multor insecticide sintetice, cum ar fi DDT, si erbicide au stimulat aceasta dezvoltare.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

deratizare, deratizare bucuresti, firma deratizare, servicii deratizare, ddd

Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Ce inseamna serviciile DDD oferite de firmele din Cluj Napoca ?

Acronimul DDD vine de la serviciile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie. Vezi ce presupun aceste servicii si de ce sunt importante.

Ochelari de gaming - pareri, review, pret, cumpara

Ochelarii de gaming sunt niste produse benefice pentru orice persoana care utilizeaza zilnic calculatorul, laptopul, tableta, tv sau chiar telefonul. Vezi mai multe detalii!

De ce laboratoarele de analize au nevoie de un analizor automat imunologie

Analizoarele reprezinta o componenta importanta in orice unitate spitaliceasca, deoarece sunt capabile sa ofere rezultate rapid. Vezi mai multe detalii.

Totul despre serviciile de dezinsectie si deratizare

Pentru ca in mass media au aparut o multime de stiri cu lucrari de dezinsectie si deratizare executate necorespunzator, am realizat o lista a celor…

Cu ce se ocupa medicul hematolog si de ce are nevoie de un analizor hematologie

Hematologia este o ramaura extrem de importanta din medicina. Tehnologia a adus pentru acest domeniu o multime de analizoare profesionale, care pot in mai putin…