Clinica ta are nevoie de un mamograf performant

Aparatura medicala de caltitate este cea care face diferenta in cele mai multe cazuri, asa cum un medic bun are nevoie de informatii precise. Vezi care sunt performantele unui aparat mamograf de ultima generatie!

Esti proaspat medic absolvent sau ai experienta pe piata serviciilor medicale? Indiferent de raspunsul la aceasta intrebare, clinica ta are nevoie de un aparat mamograf performant. Doar in acest fel, prin aparatura de calitate, vei reusi sa castigi increderea pacientilor tai. De altfel, avand aparatura necesara, precum un mamograf performant, vei putea realiza analize in conformitate cu problemele pacientilor tai.

Ce mamograf alegi? Este greu sa iei o decizie?

Ce mamograf alegi? Ei bine, nu este chiar atat de greu sa iei o decizie atunci cand stii ce iti doresti. Mai greu este cand ti se ofera foarte multe posibilitati, iar experienta limitata in domeniul medical nu te ajuta. De aceea, pentru a-ti veni in ajutor si a-ti face munca mai usoara, vrem sa iti vorbim despre un mamograf care a incantat multe cadre medicale.

Despre ce mamograf este vorba? Stim ca esti curios si poate nu ai foarte mult timp la dispozitie, motiv pentru care iti spunem ca este vorba despre un mamograf 3D. Alege-le intotdeauna pe acestea, pentru ca ele iti vor satisface nevoia pe care o ai. De altfel, se vor plia perfect pe asteptarile pe care ti le-ai setat!

Un model foarte convenabil de mamograf, accesibil din toate punctele de vedere, este mamograful Planmed Clarity 3D RX. De ce dorim sa vorbim despre acesta si sa-l aducem in atentia ta? Motivul este simplu! Aceste modele de mamografe, specifice pentru mamografia digitala DBT functioneaza dupa sistemul 3D Tomosynthesis.

In ceea ce priveste aceasta metoda DBT, ea este folosita cel mai adesea ca metoda de diagnosticare a problemelor de la nivelul sanilor. Cu ajutorul acesteia, sanul este scanat pe un arc de 30 de grade, moment in care mamograful permite medicului sa realizeze o scanare completa cu raze X.

Doar in acest fel, cu ajutorul acestor mamograf si a acestei metode, sanul este scanat corespunzator. Imediat dupa aceea se pot observa tesuturile sanilor, dar si daca exista sau nu complicatii la nivelul acestora. Alege un mamograf ca acesta si nu vei regreta! Pentru un control complet si complex!

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
mamograf, mamografe, aparat mamograf, mamograf performant, mamograf utlima generatie


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Ochelari protectie calculator – alege ce este mai bun

Protectia impotriva luminii albastre emisa de ecranul calculatorului sau de orice alt tip de ecran este esentiala pentru sanatatea ochilor. Alege doar ochelarii care ofera…

Prestatorii de servicii deratizare din Cluj Napoca iti vin in ajutor

Deratizarea reprezinta un proces destul de complex, care necesita cunostinte de specialitate, astfel incat rezultatul sa fie unul vizibil. Vezi cum te poti ajuta prestatorii…

Proton – una dintre cele mai mari firme de aparatura medicala

Aparatura medicala trebuie achizionata doar de la fime de aparatura medicala acreditate. Vezi profilul uneia dintre cele mai cunoscute firme de apartura medicala!

Rochii de seara sau de zi la preturi foarte bune – Produse fabricate in Romania

Rochiile fabricate in Romania se bucura de o calitate superioara, dar si de un pret foarte bun. Vezi de unde iti poti cumpara si tu!

Ce presupune o dezinsectie plosnite de pat, in mare?

Plosnitele fac partea din categoria celor mai frecventi daunatori pe care ii gasim in casa. Acestea pot intepa si crea iritatii. Vezi cum poti scapa…
Vezi profilul Digiteria