Centre recuperare medicala Bucuresti pentru toata lumea

Terapia prin miscare este poate cea mai benefica metoda de recuperare medicala. Vezi ce presupune aceasta si care sunt avantajele!

Avantajul unui centru de recuperare Bucuresti, este fara indoiala cel al fizioterapiei fata de alte metode de tratament si eficienta sa ridicata, combinata cu siguranta. Nu numai ca nu necesita folosirea medicamentelor, ci si datorita influentei sale active asupra organismului, reduce aportul de medicamente, prin cresterea sensibilitatii organismului la proprietatile terapeutice. Prin fizioterapia la un centru de recuperare medicala Bucuresti sector 2, sunt readuse la viata rezervele interne ale organismului, se consolideaza sistemul imunitar, reducand astfel timpul de tratament, se accelereaza vindecarea afectiunilor, se activeaza cele mai importante procese biochimice din organism, se instaureaza fortele naturale ale corpului pentru recuperare.

Reabilitarea neurologica

Paralizia care rezulta din accident vascular cerebral hemoragic, leziuni craniocerebrale, paralizie cerebrala, tumori cerebrale, leziuni ale maduvei spinarii, scleroza multipla si multe alte afectiuni, pot fi tratate cu ajutorul procedurilor de fizioterapie si reabilitare la centre de recuperare medicala Bucuresti. De exemplu, in spasticitatea musculaturii scheletice, impreuna cu tratamentul medical se efectueaza si exercitii fizice kinetoterapeutice.  Scopul programului de reabilitare medicala este restabilirea activitatilor  locomotorii umane.

Reabilitare ortopedica

Terapia fizica este necesara dupa operatii articulare artroscopice sau fracture deschise, pentru rupturile ligamentelor si alte leziuni ale sistemului musculoscheletal. Scopul fizioterapiei este de a restabili mobilitatea articulatiilor, membrelor, prevenind in continuare deteriorarea functiei lor.

Reabilitarea sportivilor

Scopul principal al reabilitarii sportivilor este recuperarea rapida a fortei si a activitatii lor functionale. De asemenea, ajuta la prevenirea complicatiilor asociate leziunilor si o perioada fixa ​​in timpul tratamentului. Principalele puncte ale aplicarii programului de reabilitare medicala, sunt prevenirea inflamatiei, eliminarea durerii, extinderea gamei de miscari, dezvoltarea fortei musculare, cresterea rezistentei musculare.

Reabilitarea copiilor

Serviciul de reabilitare pediatrica asigura planificarea si tratamentul bolilor neurologice, bolilor care implica muschii scheletici, paralizia cerebrala. Sunt luate in considerare starile emotionale, psihice, senzoriale ale unui pacient mic, precum si abilitatile motorii. Reabilitarea medicala imbunatateste calitatea vietii copilului.

centru recuperare medicala, centre recuperare medicala, centru recuperare medicala bucuresti

Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Kinetoterapia – ce este, cum functioneaza si cat costa

Kinetoterapia este cea mai buna tehnica de recuperare medicala. In sfera de tratament fac parte o multime de afectiuni. Vezi mai multe detalii!

Ce este masajul de drenaj limfatic?

Beneficiile masajului de drenaj limfatic sunt multiple. Multe persoane aleg drenarea manuala a limfei prin masaj mai ales dupa invervetiile chirurgicale. Vezi mai multe detalii!

Ochelarii antireflex de protectie pentru calculator

Modelele de ochelari pentru PC sau pentru protectie calculator aduc importante beneficii pentru santatatea ochilor prin blocarea luminii albastre. Vezi mai multe detalii!

Eliminarea capuselor printr-o dezinsectie ca la carte

Capusele fac parte din categoria daunatorilor casnici foarte periculosi, deoarece acestia pot transmite unele boli omului sau animalelor de companie, care, in unele cazuri pot…

Tratarea rapida a afectiunii de lombosciatica

Durerile din zona lombara pot fi greu de suportat, insa aceste afectiuni poti fi tratate rapid prin intermediul unor sedinte de fizioterapie. Vezi mai multe…