Centre recuperare medicala Bucuresti pentru toata lumea

Terapia prin miscare este poate cea mai benefica metoda de recuperare medicala. Vezi ce presupune aceasta si care sunt avantajele!

Avantajul unui centru de recuperare Bucuresti, este fara indoiala cel al fizioterapiei fata de alte metode de tratament si eficienta sa ridicata, combinata cu siguranta. Nu numai ca nu necesita folosirea medicamentelor, ci si datorita influentei sale active asupra organismului, reduce aportul de medicamente, prin cresterea sensibilitatii organismului la proprietatile terapeutice. Prin fizioterapia la un centru de recuperare medicala Bucuresti sector 2, sunt readuse la viata rezervele interne ale organismului, se consolideaza sistemul imunitar, reducand astfel timpul de tratament, se accelereaza vindecarea afectiunilor, se activeaza cele mai importante procese biochimice din organism, se instaureaza fortele naturale ale corpului pentru recuperare.

Reabilitarea neurologica

Paralizia care rezulta din accident vascular cerebral hemoragic, leziuni craniocerebrale, paralizie cerebrala, tumori cerebrale, leziuni ale maduvei spinarii, scleroza multipla si multe alte afectiuni, pot fi tratate cu ajutorul procedurilor de fizioterapie si reabilitare la centre de recuperare medicala Bucuresti. De exemplu, in spasticitatea musculaturii scheletice, impreuna cu tratamentul medical se efectueaza si exercitii fizice kinetoterapeutice.  Scopul programului de reabilitare medicala este restabilirea activitatilor  locomotorii umane.

Reabilitare ortopedica

Terapia fizica este necesara dupa operatii articulare artroscopice sau fracture deschise, pentru rupturile ligamentelor si alte leziuni ale sistemului musculoscheletal. Scopul fizioterapiei este de a restabili mobilitatea articulatiilor, membrelor, prevenind in continuare deteriorarea functiei lor.

Reabilitarea sportivilor

Scopul principal al reabilitarii sportivilor este recuperarea rapida a fortei si a activitatii lor functionale. De asemenea, ajuta la prevenirea complicatiilor asociate leziunilor si o perioada fixa ​​in timpul tratamentului. Principalele puncte ale aplicarii programului de reabilitare medicala, sunt prevenirea inflamatiei, eliminarea durerii, extinderea gamei de miscari, dezvoltarea fortei musculare, cresterea rezistentei musculare.

Reabilitarea copiilor

Serviciul de reabilitare pediatrica asigura planificarea si tratamentul bolilor neurologice, bolilor care implica muschii scheletici, paralizia cerebrala. Sunt luate in considerare starile emotionale, psihice, senzoriale ale unui pacient mic, precum si abilitatile motorii. Reabilitarea medicala imbunatateste calitatea vietii copilului.

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
centru recuperare medicala, centre recuperare medicala, centru recuperare medicala bucuresti


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

De ce sa apelezi la o firma de dezinsectie autorizata

Firmele de dezinsectie autorizate aduc numeroase beneficii, inclus beneficii care tin de eficienta si rapiditate. Vezi mai multe detalii!

Masaj prenatal pentru relaxarea femeii gravide

Masajul in perioada de sarcina aduce numeroase beneficii si va face ca sarcina sa fie una mult mai usoara. Afla mai multe detalii!

Masaj terapeutic coloana – Beneficii si recuperare

Recuperare medicala este mult mai usoara in zilele noastre. Beneficiile masajului terapeutic sunt mult mai bine intelese si executate de catre terapeuti. Vezi cum te…

O dezinsectie gandaci realizata de o firma autorizata din Bucuresti

Gandacii sunt daunatorii care deranjeaza cele mai multe persoane. In perioada calda ei se inmultesc rapid si sunt prezenti mai ales in zonele de bloc,…

Mystery Shopper – ce este si cum poate ajuta businessul tau

Clientii misteriosi sau asa zisii mystery shopper sunt personajele centrale din cercetarile de marketing cu acelasi nume. Ele pot aduce beneficii considerabile business-urilor care apeleaza…
Vezi profilul Digiteria