Cele mai performante aparate ecograf

Pentru analizarea cat mai exacta ai nevoie de un aparat ecograf performant. Vezi care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le detina un aparat ecograf performant si mai ales care este modul acestuia de functionare.

Aparatul ecograf este aproape cel mai important instrument de analiza pe care il intalnim in cabinetele medicale. Aparatul ecograf este cunoscut foarte mult in aria de ginecologie, acolo unde este utilizat pentru ecografia de sarcina, insa acesta are o sfera mult mai mare de utilizare, putand analiza majoritatea tesuturilor anatomice, excluzand structurile osoase, plamanul sau creierul.

Modul de functionare al unui aparat ecograf performant

Principiul de functionare, de baza, al unui aparat ecograf performant este dat de ultrasunet. Exista o sonda speciala conectata la intreg mecanismul, care emite ultrasunete ce depasesc cu usurinta nivelul de 20 de mii de Hz. Acesta frecventa este una foarte ridicata, ea nefiind perceputa de catre om. Important este ca ultrasunetul nu afecteaza in niciun fel starea de sanatate sau tesuturile, fiind parte a categoriei de interventii medicale noninvaziva.

Revenind la modul de functionare al aparatului ecograf, ultrasunetele emise de sonda sunt mai apoi receptionate sub forma unor tonuri de alb si negru care sunt proiectate pe monitorul aparatului ecograf.

Pentru ca imaginea oferita de aparatul ecograf sa fie una cat mai buna, lungimea de banda a acestuia trebuie sa fie una cat mai mare, astfel incat rezolutia imaginii sa fie una sporita care sa permita marimea acesteia fara nicio distorsionare.

Achizitionarea unui aparat ecograf de ultima generatie

In piata exista destul de multi distribuitori de echipamente medicale de ultima generatie, fiind o piata destul de deschisa la nou si inovatie. Limitele de achizitionare sunt date in general de costuri, in unele cazuri unele aparate ecograf au preturi ridicate, insa beneficiaza de cele mai noi inovatii din domeniu.

Samsung este un brand extrem de cunoscut la nivel international pentru aparatura electronica si electrocasnica pe care o produse, insa acesta aduce un aport important si in dezvoltarea medicii, prin intermediul unor echipamente medicale de inalta calitate. Exista multe modele de aparate ecograf comercializate de Samsung in Romania, care emit o frecventa ridicata si ofera imagini de o calitate superioara, care se preteaza la orice tip de cabinet medical, fie el unul privat sau unul dintr-o clinica medicala.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
aparat ecograf, aparat ecograf samsung, ecograf samsung, ecograf pret


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Cu ce se ocupa medicul hematolog si de ce are nevoie de un analizor hematologie

Hematologia este o ramaura extrem de importanta din medicina. Tehnologia a adus pentru acest domeniu o multime de analizoare profesionale, care pot in mai putin…

Care sunt cele mai bune practici de kinetoterapie – exercitii pentru coloana

Kinetoterapia este considerata cea mai benefica tehnica din recuperarea medicala. Vezi care este aplicabilitatea kinetoterapiei in exercitiile pentru coloana!

Avantajele colaborarii cu firme de aparatura medicala din Romania

Piata de aparatura medicala de specialitate a crescut foarte mult si acum gasim cele mai performante echipamente chiar la noi in tara. Avantajele sunt nenumarate,…

Combaterea rozatoarelor prin intermediul firmelor DDD

Soarecii si Sobolanii sau intr-un cuvant rozatoarele sunt raspunzatoare pentru multe daune atat materiale, dar si daune aspura sanatatea oamenilor. Combatearea acestora poate fi o…

De ce sa apelezi la o firma de dezinsectie autorizata

Firmele de dezinsectie autorizate aduc numeroase beneficii, inclus beneficii care tin de eficienta si rapiditate. Vezi mai multe detalii!
Vezi profilul Digiteria