Cele mai performante aparate ecograf

Pentru analizarea cat mai exacta ai nevoie de un aparat ecograf performant. Vezi care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le detina un aparat ecograf performant si mai ales care este modul acestuia de functionare.

Aparatul ecograf este aproape cel mai important instrument de analiza pe care il intalnim in cabinetele medicale. Aparatul ecograf este cunoscut foarte mult in aria de ginecologie, acolo unde este utilizat pentru ecografia de sarcina, insa acesta are o sfera mult mai mare de utilizare, putand analiza majoritatea tesuturilor anatomice, excluzand structurile osoase, plamanul sau creierul.

Modul de functionare al unui aparat ecograf performant

Principiul de functionare, de baza, al unui aparat ecograf performant este dat de ultrasunet. Exista o sonda speciala conectata la intreg mecanismul, care emite ultrasunete ce depasesc cu usurinta nivelul de 20 de mii de Hz. Acesta frecventa este una foarte ridicata, ea nefiind perceputa de catre om. Important este ca ultrasunetul nu afecteaza in niciun fel starea de sanatate sau tesuturile, fiind parte a categoriei de interventii medicale noninvaziva.

Revenind la modul de functionare al aparatului ecograf, ultrasunetele emise de sonda sunt mai apoi receptionate sub forma unor tonuri de alb si negru care sunt proiectate pe monitorul aparatului ecograf.

Pentru ca imaginea oferita de aparatul ecograf sa fie una cat mai buna, lungimea de banda a acestuia trebuie sa fie una cat mai mare, astfel incat rezolutia imaginii sa fie una sporita care sa permita marimea acesteia fara nicio distorsionare.

Achizitionarea unui aparat ecograf de ultima generatie

In piata exista destul de multi distribuitori de echipamente medicale de ultima generatie, fiind o piata destul de deschisa la nou si inovatie. Limitele de achizitionare sunt date in general de costuri, in unele cazuri unele aparate ecograf au preturi ridicate, insa beneficiaza de cele mai noi inovatii din domeniu.

Samsung este un brand extrem de cunoscut la nivel international pentru aparatura electronica si electrocasnica pe care o produse, insa acesta aduce un aport important si in dezvoltarea medicii, prin intermediul unor echipamente medicale de inalta calitate. Exista multe modele de aparate ecograf comercializate de Samsung in Romania, care emit o frecventa ridicata si ofera imagini de o calitate superioara, care se preteaza la orice tip de cabinet medical, fie el unul privat sau unul dintr-o clinica medicala.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
aparat ecograf, aparat ecograf samsung, ecograf samsung, ecograf pret


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Realizarea unei deratizari eficiente de catre o firma autorizata

Deratizare este procesul de eliminare sau de comabatere al daunatorilor precum soarecii sau sobolanii. Realizarea unei lucrari de deratizarea nu este asa simpla, ea trebuie…

Ochelari de protectie pentru calculator cu o eficienta ridicata

Ochelari de protectie pentru calculator care blocheaza lumina albastra emisa de orice tip de ecran, care sporesc contrastul si ofera avantaje in relaxarea muschiului ocular…

Rochite colorate perfecte pentru garderoba fetitei tale

Magazin online multi-brand care aduce in Romania brand-uri de consacrate la nivel mondial, care produc hainute pentru copii.

Incaltamintea si articolele potrivite zilelor de toamna capricioase

Pentru ne a aflam intr-o perioada de tranzitie, intre anotimpuri, acum este momentul potrivit pentru a-ti achiziona o nou pereche de incaltaminte.

Imbracaminte mai potrivita pentru dulapul celor mici

Pentru ca luna Septembrie este marcata de intrarea in toamna, dar si de inceperea scolii, garderoba copilului tau incepe sa se schimbe, facand loc hainutelor…
Vezi profilul Digiteria