Cei mai buni ochelari de gaming

Protectia ochilor in timpul in care te afli in fata calculatorului a devenit o necesitate, mai ales in randul gaming-ului. Afla care sunt ochelarii de gaming cei mai apreciati la nivel international.

Media timpul petrecut in fata calculatorului creste de la o zi la alta, astfel necesitatea de a purta o pereche de ochelari de protectie atunci cand utilizezi calculatorul a devenit obligatorie.

Pentru persoanele care utilizeaza calculatorul mai putin de 2 ore pe zi exista ochelari de protectie si in centrele de optica, insa daca doresti sa ai un confort sporit atunci cand utilizezi calculatorul iti poti cumpara o pereche de ochelari de gaming de la o firma specializata.

Gunnars – ochelari de gaming

Gunnars este una din cele mai mari companii la nivel international care este specializata in comercializarea de ochelari de protectie pentru calculator. Acest brand este mult mai cunoscut in lumea gaming-ului, fiind un partener active in multe competitii internationale.

Diferenta dintre o pereche de ochelari de protectie clasica si o pereche de ochelari de gaming de la Gunnars este data de materialele utilizate.

  • Un prim aspect care trebuie punctat este rama ochelarilor, acesta era realizata din otel inoxidabil, extreme de usor, care iti ofera un confort sporit. In plus, ramele ochelarilor de gaming sunt subtiri si au un nivel ridicat de plasticitate. Mansoanele din capetele ramelor sunt realizate din silicon si pot fi schimbate cu unele personalizate.
  • Un al doilea aspect care face acesti ochelari de gaming de la Gunnars preferati in lumea jucatorilor este dat de confortul purtarii impreuna cu castile pe urechi. Fiind foarte subtiri, ultra-usori si cu un grad de plasticitate ridicat, ochelarii Gunnars se muleaza perfect pe forma capului, neafectand confortul dat de purtarea castilor.
  • Pentru persoanele care au problem cu vederea si doresc o pereche de ochelari de gaming cu dioptrii, acestia poti fi comandati online, prin intermediul website-ului official Gunnars, pe baza unei prescriptii din partea unui doctor specialist.

Pretul unei perechi de ochelari de gaming Gunnars

Analizand website-ul official Gunnars in Romania, www.gunnars.ro, perechile de ochelari dedicate de gaming au preturi care pornesc de la 280 de RON si pot sa ajunga la maxim 450 de RON.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
ochelari gaming, ochelari de gaming, ochelari protectie calculator, ochelari protectie pc


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Evaluare si inspectie gratuita in cazul serviciilor de deratizare si dezinsectie

Multe din serviciile de deratizare si dezinsectie oferite de firmele din Bucuresti ofera evaloare si inspectie gratuita inainte de prestarea serviciilor DDD. Vezi detalii!

5 echipamente medicale online care te vor convinge ca trebuie sa le ai

Calitatea, dar si performanta echipamentelor medicale a cunoscut o adevarata dezvoltare in ultima perioada. Vezi care sunt cele mai noi tehnologii in materie de echipamente…

Pareri ochelari pentru calculator – cat de buni sunt, cat costa, de unde ii cumparam

Multe persoane se intreba daca ochelarii pentru calculator sunt eficienti si daca beneficiile lor sunt reale. Raspunsul este unul destul de simplu, da. Vezi de…

Ce inseamna serviciile DDD oferite de firmele din Cluj Napoca ?

Acronimul DDD vine de la serviciile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie. Vezi ce presupun aceste servicii si de ce sunt importante.

Ochelari de gaming - pareri, review, pret, cumpara

Ochelarii de gaming sunt niste produse benefice pentru orice persoana care utilizeaza zilnic calculatorul, laptopul, tableta, tv sau chiar telefonul. Vezi mai multe detalii!
Vezi profilul Digiteria