Cei mai buni ochelari de gaming

Protectia ochilor in timpul in care te afli in fata calculatorului a devenit o necesitate, mai ales in randul gaming-ului. Afla care sunt ochelarii de gaming cei mai apreciati la nivel international.

Media timpul petrecut in fata calculatorului creste de la o zi la alta, astfel necesitatea de a purta o pereche de ochelari de protectie atunci cand utilizezi calculatorul a devenit obligatorie.

Pentru persoanele care utilizeaza calculatorul mai putin de 2 ore pe zi exista ochelari de protectie si in centrele de optica, insa daca doresti sa ai un confort sporit atunci cand utilizezi calculatorul iti poti cumpara o pereche de ochelari de gaming de la o firma specializata.

Gunnars – ochelari de gaming

Gunnars este una din cele mai mari companii la nivel international care este specializata in comercializarea de ochelari de protectie pentru calculator. Acest brand este mult mai cunoscut in lumea gaming-ului, fiind un partener active in multe competitii internationale.

Diferenta dintre o pereche de ochelari de protectie clasica si o pereche de ochelari de gaming de la Gunnars este data de materialele utilizate.

  • Un prim aspect care trebuie punctat este rama ochelarilor, acesta era realizata din otel inoxidabil, extreme de usor, care iti ofera un confort sporit. In plus, ramele ochelarilor de gaming sunt subtiri si au un nivel ridicat de plasticitate. Mansoanele din capetele ramelor sunt realizate din silicon si pot fi schimbate cu unele personalizate.
  • Un al doilea aspect care face acesti ochelari de gaming de la Gunnars preferati in lumea jucatorilor este dat de confortul purtarii impreuna cu castile pe urechi. Fiind foarte subtiri, ultra-usori si cu un grad de plasticitate ridicat, ochelarii Gunnars se muleaza perfect pe forma capului, neafectand confortul dat de purtarea castilor.
  • Pentru persoanele care au problem cu vederea si doresc o pereche de ochelari de gaming cu dioptrii, acestia poti fi comandati online, prin intermediul website-ului official Gunnars, pe baza unei prescriptii din partea unui doctor specialist.

Pretul unei perechi de ochelari de gaming Gunnars

Analizand website-ul official Gunnars in Romania, www.gunnars.ro, perechile de ochelari dedicate de gaming au preturi care pornesc de la 280 de RON si pot sa ajunga la maxim 450 de RON.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
ochelari gaming, ochelari de gaming, ochelari protectie calculator, ochelari protectie pc


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Cele mai frumoase rochii de ocazie ieftine – acum si in mediul online

Mediul online este mereu surprinzator, mai ales cand vine vorba de rochii si alte articole vestimentare. Vezi cum te poae surprinde magazinul online Nova Fashion,…

Dezinsectie Cluj Napoca – o firma iti poate oferi servicii dezinsectie de calitate

Serviciile DDD de calitate sunt doar cele realizate de firmele autorizate din domeniu. Aceste sunt singurele companii avizate care pot utiliza substante puternice, care produc…

Servicii de deratizare – nu spune nu acestor servicii atat de esentiale

Deratizarea, cat si dezinsectia sunt doua servicii esentiale, care ar trebui contractate periodic, chiar daca nu exista probleme vizibile cu daunatorii. Vezi mai multe detalii!

Ochelari protectie calculator – alege ce este mai bun

Protectia impotriva luminii albastre emisa de ecranul calculatorului sau de orice alt tip de ecran este esentiala pentru sanatatea ochilor. Alege doar ochelarii care ofera…

Prestatorii de servicii deratizare din Cluj Napoca iti vin in ajutor

Deratizarea reprezinta un proces destul de complex, care necesita cunostinte de specialitate, astfel incat rezultatul sa fie unul vizibil. Vezi cum te poti ajuta prestatorii…
Vezi profilul Digiteria