Ce trebuie sa stii despre crearea unui nou magazin online

Esti in cautarea unei agentii de webdeisgn care sa iti realizeze un magazine online sau vrei sa faci o schimbare magazinului tau actual? Perfect, o sa iti detaliez mai jos cateva aspect de care trebuie sa tin cont atunci cand alegi o agentie web, dar si cateva elemente de baza pe care orice magazine online trebuie sa le aiba.

Esti in cautarea unei agentii de webdeisgn care sa iti realizeze un magazine online sau vrei sa faci o schimbare magazinului tau actual? Perfect, o sa iti detaliez mai jos cateva aspect de care trebuie sa tin cont atunci cand alegi o agentie web, dar si cateva elemente de baza pe care orice magazine online trebuie sa le aiba.

Cauta agentia web perfecta pentru tine

In functie de tipul tau de activitate si de dimensiunea business-ului tau, trebuie sa segmentezi agentiile web care ofera servicii de creare magazine online in functie de dorintele tale de extindere, dar si de functionalitatile pe care le doresti.

Segmentarea despre care vorbeam putin mai sus se poate face printr-o simpla analiza a portofoliului de clienti pe care acestia il prezinta, in mod regulat, pe websiteul agentiei. Daca vrei sa aprofundezi portofoliul de clienti, poti sa incerci sa ii suni si sa le ceri un feedback legat de colaborarea pe care acestia au avut-o cu agentia respective pentru serviciile de creatie a magazinului online.

Elemente esentiale prezente in magazinul tau online

  1. Logo-ul

Este un element foarte important, acesta trebuie sa fie afisat intr-un format cat mai bun, astfel incat sa nu existe un logo pixelat. Acesta trebuie sa fie in partea de sus a website-ului, preferabil in partea din stanga, cu link catre home-page.

  1. URL-uri in formatul SEO friendly

URL-urile sau link-urile categoriilor, subcategoriilor si a produselor trebuie sa fie optimizate in foma SEO friendly. Mai exact, URL-urile trebuie sa fie formate din numele paginii respective, scrise cu litere mici si separate prin “-“ (minus). Acest punct este extreme de important atat din punct de vedere al indexarii in motoarele de cautare, dar si ca element de incredere.

 

  1. Sistem de finalizare a comenzii cat mai usor

 

In ceea ce priveste procesul de finalizare a unei comenzi, exista doua tipuri foarte utilizate. Unul dintre aceste sisteme este cel de finalizare a comenzii intr-o singura pagina. In acest caz, utilizatorul trebuie sa introduca toate informatiile necesare, fara a mai fi nevoie sa parcurga si alte pagini ale magazinului online. Un alt aspect important legat de procesul de cumparare il constituie obligativitatea crearii unui cont nou, un aspect care poate sa descurajeze unii cumparatori, indicat in acest caz este sa existe posibilitatea de a comanda fara cont.

O agentie web recomandata pentru un magazin online mediu

Ca o concluzie a acestui articol va prezentam o agentie de webdesign din Bucuresti care ofera servicii de crearea magazine online, la un nivel profesional. Digiteria este numele acestei agentii, echipa este una tanara dornica sa dezvolte proiect noi si unice. Mai multe detalii poti vedea pe site-ul acestora: www.digiteria.ro

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
creare magazin online, realizare magazin online, magazin online, webdesign


Comunicat publicat de: Digiteria (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Incaltamintea si articolele potrivite zilelor de toamna capricioase

Pentru ne a aflam intr-o perioada de tranzitie, intre anotimpuri, acum este momentul potrivit pentru a-ti achiziona o nou pereche de incaltaminte.

Imbracaminte mai potrivita pentru dulapul celor mici

Pentru ca luna Septembrie este marcata de intrarea in toamna, dar si de inceperea scolii, garderoba copilului tau incepe sa se schimbe, facand loc hainutelor…

Cei mai buni ochelari de gaming

Protectia ochilor in timpul in care te afli in fata calculatorului a devenit o necesitate, mai ales in randul gaming-ului. Afla care sunt ochelarii de…

Pantofii de dama, din cele mai dorite si cumparate articole

Toate doamnele care se respecta si pun accentul pe vestimentatie au in garderoba cel putin o pereche de pantofi cu toc. Calitatea este un aspect…

Institutii de sanatate si laboratoare mai bine dotate

Echipamentele medicale sunt cele care ajuta doctorii pentru a mentine sanatatea pacientilor. Performanta poate face diferenta dintre vita si moarte si, din acest motiv, este…
Vezi profilul Digiteria