Casa de expeditii detine un rol extrem de important in comert

#Transporturi #Bucuresti Vizualizari: 172

Dupa cum spune si titlul o casa de expeditii detine o parte extrem de importanta in domeniul comertului si in special in activitatile de transport. Casa de expeditii este practic intermediarul pentru livrarea marfurilor si buna desfasurarea a comertului. Practic, aceasta are rol de a gestiona in cel mai bun mod atat cererile, cat si ofertele cu privire la marfuri astfel incat aceasta va oferi intotdeauna cea mai buna solutie atat din punct de vedere financiar, cat si calitativ pentru partile implicate in desfasurarea comertului (producatori, transportatori etc.)

Colaborarea cu o casa de expeditii este benefica pentru toate partile implicate in acest domeniu

Colaborarea cu o casa de expeditii ofera partilor implicate in proces avantaje atat din punct de vedere financiar, cat si profesional.

Principalul avantaj este faptul ca o casa de expeditii raspunde intotdeauna intr-un mod profesionist tuturor cererilor pe care le primestei legate de transportarea oricarui tip de marfa oriunde in lume, fie ca sunt destinatii nationale sau internationale.

Avand in vedere principalul obiectv de activitate pe care il ofera, o companie acest gen isi asuma o responsabilitate ridicata fata de toate partile implicate in proces, pe tot parcursul drumului pe care marfa transportata il suporta de la expeditor si pana la destinatar.

Mai mult detalii despre ce ofera o gasiti de expeditii gasiti pe urmatorul link: https://rilvan.eu/ro/.

Cum actioneaza practic o casa de expeditii pentru un transportator?

Chiar daca in ultimii ani transporturile rutiere au resimtit o usoara scadere, cererile de oferta primite de casa de expeditii a simtit o crestere considerabila, deoarece majoritatea clientilor au inceput sa realizeze avantajele acestui parteneriat. Mai mult decat atat, pentru transportatori colaborarea cu o astfel de companie este extrem de benefica, deoarece acestia vor avea calendarul ocupat si cursele doar dus vor fi aproape eliminate.

De exemplu daca un transportator are de facut o livrare in orasul Y, iar din orasul Y nu mai are nicio livare pentru drumul de intoarcere, aceasta companie il va putea ajuta sa aiba o livrare de efectuat si pe drumul de intoarece, si astfel acest nu va fi nevoit sa se intoarca gol.

Cum sa va alegeti o casa de expeditii?

Puteti studia ofera pe care o ofera o astfel de firma si in plus este extrem de important daca aceasta este membra a unor asociatii internationale precum: FIDI, IAM, EuRA, FEDEMAC, WCA si IPATA.
Astfel, puteti sa fiti siguri ca toate serviciile oferite de aceasta firma se vor desfasura respectand intotdeauna etica si regulile de conduita specifice acestui domeniu. Evident este important ca tot personalul din cadrul unei case de expeditii sa fie acreditat pentru va a oferi cele mai bune servicii de fiecare data.

Date de contact:
Nume: Rilvan Group
Functie: Rilvan Group
Email: otopeni@rilvan.ro
Telefon: +40 21 2014661
Cuvinte cheie:
casa de expeditii, casa expeditii


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Mesteru Manole va invata cum sa alegeti cea mai potrivita cada de baie

Avand in vedere ca o cada de baie va ofera un plus de relaxare, dar si de comoditate, alegerea unui model potrivit este esentiala. Multe…

Polistirenul extrudat este cea mai eficienta solutie pentru izolarea casei

#Constructii   #Bucuresti Vizualizari: 72
Polistirenul extrudat este unul dintre cele mai eficiente si utilizate materiale pentru izolarea casei datorita durabilitatii ridicate pe care acest material o are. Fiabilitatea pe…

4 lucruri de care trebuie sa tii cont cand iti cumperi un vas de WC

Fiecare dintre noi isi petrece cam un an si jumateta pe vasul de WC. De aceea alegerea unui vas de WC ok din toate punctele…

Aveti nevoie sa mergeti la un cabinet de ORL? In gasiti pe cel mai bune la Romgermed in Bucuresti

#Sanatate   #Bucuresti Vizualizari: 58
Nasul, gatul si urechile noastre sunt mai mereu neglijate. De cele mai multe ori, singura atentie pe care le-o oferim este cea estetica: o chirurgie…

Medicina muncii si eficienta activitatii de munca

#Sanatate   #Bucuresti Vizualizari: 170
Medicina muncii este o etapa nelipsita in viata oricarui angajat.
Vezi profilul Suits Advertising