Cadastru si intabulare cu measurebyart.ro

#Constructii #Bucuresti Vizualizari: 195

Daca in decursul anulor ati facut cel putin o afacere imobiliare, de exemplu, vanzare sau cumparare de tenenuri, sau case, sau apartamente, cu siguranta ati aflat la notar ca aveti nevoie documente de cadastru si intabulare imobiliara.

Daca in decursul anulor ati facut cel putin o afacere imobiliare, de exemplu, vanzare sau cumparare de tenenuri, sau case, sau apartamente, cu siguranta ati aflat la notar ca aveti nevoie documente de cadastru si intabulare imobiliara.
In conformitate cu legislatia in vigoare noi suntem in masura sa va spunem ca toate lucrarile de cadastru Bucuresti cu Measurebyart si obtinerea numarului cadastral se refera la identificarea, descrierea si masurarea imobilelor, deasemenea reprezentarea lor pe planuri si harti de cadastru.
In tara noastra lucrarile de cadastru pentru orice imobil sunt obligatorii si contine toate datele de identificare corespunzatoare imobilului intabulat.
Daca vorbim de intabularea dreptului de proprietate, acest lucru se refera practic la inscrierea imobilului in Cartea Funciara, in asa fel incat numarul cadastral oferit sa corespunda cu datele proprietarului de drept. Toate documentele cadastrale existente se inregistreaza obligatoriu in Cartea Funciara confor cu legislatia in vigoare. Toate aceste servicii de intabulare imobiliara, trebuie anumite documente care sa va identifice drept proprietar.
Ar trebui spus si faptul ca cadastru general este un sistem obligatoriu unitar de evidenta tehnica, juridica si economica, iar cu acest sistem se realizeaza inregistrarea de harti planuri cadastrale a tuturor bunurilor imobiliare din toata tara.
Intradevar, daca doriti o tranzactie imobiliara in siguranta, se poate realiza acest lucru prin existenta obligatorie a cadastrului, iar dreptul de proprietate este intabulat in cartea funciara. Daca nu dispuneti de aceste documente este imposibila realizarea unei tranzactii imobiliare prin notariat in deplina siguranta.

Date de contact:
Nume: Matei Laurentiu Marius
Functie: Administrator
Email: info@measurebyart.ro
Telefon: 0722545346


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
cadastru, intabulare, carte funciara


Comunicat publicat de: Seo ComWeb SRL (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Seo ComWeb SRL

Mia Donna Fashion haine online dama ieftine romanesti

Piata de haine online a cunoscut o linie de evolutie ascendenta in ultima perioada, atat la nivel international, cat si in ceea ce priveste tara…

Asigurari locuinta si asigurari marfa

#Asigurari   #Bucuresti Vizualizari: 266
Asigurarea este o modalitate de protectie impotriva pierderilor financiare, o forma de management al riscului.

Aranjamente florale cu Happy Flower

Florile sunt frumoase prin natura lor; alaturarea anumitor forme, culori, dimensiuni infrumuseteaza si mai mult ambientul, indiferent de eveniment.

Despre bijuterii swarovski

In primul rand va putem spune ca numele creatorului de bijuterii sau cristale de acest tip este Daniel Swarovski din Austria, iar evolutia acestor pietre…

Tractari auto in Bucuresti, remorcare non stop

#Transporturi   #Bucuresti Vizualizari: 308
Daca te afli in Bucuresti sau undeva in judetul Ilfov, noi putem sa va oferim cele mai rapide si cele mai performante servicii de tractari…
Vezi profilul Seo ComWeb SRL