Google ofera acum mai multa preferinta raportarii originale in cautare

Google si-a actualizat algoritmii pentru a afisa raportari mai originale in rezultatele cautarii si Google News.

In ultimile luni, Google a lansat actualizari algoritmice la algoritmii de clasament pentru a da mai multe preferinte site-urilor. Raportarea originala nu numai ca va fi mai buna in Google Search, dar in curand va fi si mai buna in Google News, inclusiv in Google Discover. Pe langa o clasificare a raportarilor originale mai buna, site-urile vor ramane în varful clusterului de stiri o perioadă mai lungă de timp.
Ce s-a schimbat. Google a spus ca „a facut actualizari de clasare” pentru a „recunoaste si a evidentia mai bine raportarea originala intr-un mod mai important in căutare si pentru a se asigura ca ramane acolo mai mult timp.” Deci, raportarea originala nu va aparea doar mai mare in rezultatele cautarii, ci va aparea pentru o perioada mai lunga de timp pentru o interogare relevanta in cautarea Google. Aceasta schimbare a inceput acum cateva luni in urma. Este o lucrare in derulare si Google a spus ca inca nu este perfecta, dar Google continua sa se concentreze pe asigurarea raportarilor initiale sa apara mai proeminent si mai mult in cautare.
De ce sa vorbim despre acest lucru acum? Google vorbeste acum despre aceasta schimbare din doua motive. Primul este ca compania si-a actualizat recent ghidurile de evaluare a calitatii cautarii si a adaugat articole specifice in jurul raportarii originale. Al doilea motiv este ca Google este acum multumit de modul in care noii algoritmi functioneaza in jurul raportarii originale fiind prioritizate in cautare. Asadar, in timp ce aceasta a fost extinsa in ultimele luni, Google este acum gata sa impartaseasca aceste informatii.
Care sunt legaturile referitoare la evaluatorii de calitate. Ce spune liniile directoare ale evaluatorilor de calitate? Ei bine, am documentat o mare parte din aceasta, dar specific raportarii initiale, exista doua sectiuni.
In sectiunea 5.1 din orientari, Google recomanda evaluatorilor sa foloseasca cel mai inalt rating, „calitate foarte inalta”, pentru raportarea stiintelor originale „ofera informatii care altfel nu ar fi fost cunoscute daca articolul nu l-ar fi dezvaluit. Raportarea originala, aprofundata si investigativa necesita un grad ridicat de abilitate, timp si efort.”
Pe langa recunoasterea cazurilor individuale de raportare initiala la nivel de pagina, Google a solicitat si evaluatorilor sa ia in considerare reputatia generala a editorului pentru raportarea inițiala. Această actualizare in sectiunea 2.6.1 scrie: „Multe alte tipuri de site-uri web au si reputatie. De exemplu, s-ar putea sa descoperiti ca un ziar (cu un site web asociat) a castigat premii jurnalistice. Premiile prestigioase, cum ar fi premiul Pulitzer Award sau un istoric de raportare originala de inalta calitate sunt dovezi puternice ale reputatiei pozitive. ”
Google Search si Google News folosesc tot mai mult aceeasi algoritmi si concepte pentru clasament. Deci, in timp ce ghidurile de evaluare a calitatii cautarii au fost initial specifice doar cautarii pe web, acum a fost actualizata pentru a evalua si rezultatele cautarii legate de stiri.
Cum determina Google raportarea inițiala. Google nu va spune in mod specific, puteti lua sfaturi din ceea ce este in ghidurile de evaluare a calitatii, dar Google a avertizat ca aceste orientari nu vor dezvalui cum functioneaza algoritmul. Va puteti imagina ca Google nu se uita doar la prima pagina. Dar Google cauta probabil surse de stiri care sunt mai bine cunoscute pentru raportarea originala.
De ce ne pasa, optimizare SEO – laptopdell.ro in schimbare. Daca sunteti editor si produceti continut de stiri, s-ar putea sa nu fie doar suficient pentru a face tipul de raportare „valoare adaugata”. Este posibil sa fie nevoie sa muncesti mai mult pentru a fi sursa de stiri originala a subiectului pentru a obtine tractiune reala si trafic de la Google. In acelasi timp, aceasta s-a derulat in ultimele luni si daca ati observat modificari semnificative ale traficului de la Google, acesta poate fi unul dintre numeroasele motive. Pentru mai multe articole interesante si vanzari IT intra acum pe Laptop Dell.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

google, algoritmi google, laptop dell, optimizare seo, produse it

Comunicat publicat de: Seo ComWeb SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Seo ComWeb SRL

Servicii de call center Bucuresti

Centrul nostru ofera tuturor celor interesati servicii complete de call center; ne dorim sa ne impunem pe piata de call center Bucuresti, prin servicii de…

Mia Donna Fashion haine online dama ieftine romanesti

Piata de haine online a cunoscut o linie de evolutie ascendenta in ultima perioada, atat la nivel international, cat si in ceea ce priveste tara…

Asigurari locuinta si asigurari marfa

Asigurarea este o modalitate de protectie impotriva pierderilor financiare, o forma de management al riscului.

Aranjamente florale cu Happy Flower

Florile sunt frumoase prin natura lor; alaturarea anumitor forme, culori, dimensiuni infrumuseteaza si mai mult ambientul, indiferent de eveniment.

Despre bijuterii swarovski

In primul rand va putem spune ca numele creatorului de bijuterii sau cristale de acest tip este Daniel Swarovski din Austria, iar evolutia acestor pietre…
Vezi profilul Seo ComWeb SRL