Bilka - tigla metalica - beneficii

Bilka – tigla metalica de la Bilka

Bilka este un producător de top din țara noastră de soluții pentru acoperiș care a ajuns la un număr de peste 250.000 de case acoperite. Atunci când căutăm un partener de încredere pentru protecția casei noastre, trebuie să pregătim un set de criterii și să avem o imagine clară a ceea ce ne dorim. Chiar dacă dorim să acoperim o anexă sau cu atât mai mult, propria locuință, acoperișul este principalul scut de protecție împotriva fenomenelor naturii și poate conduce la foarte multe neplăceri dacă acesta nu este unul rezistent și montat corespunzător.

Țigla metalică este unul dintre cele mai folosite produse din gama Bilka și este recunoscută pentru calitatea înaltă și design-ul complet special pe care le poate oferi unei locuințe.

Alegând Bilka ne putem bucura de mai multe beneficii ale țiglei metalice

  • Foarte multe variante de acoperiș

Este important ca atunci când ne alegem partenerul de la care putem achiziționa țiglă metalică să avem o gamă variată din care să alegem. Bilka dețin peste 300 astfel de variante, deci clienții pot găsi indiferent de gusturi acoperișul perfect. Fiecare diferă în funcție de calitate, materialele folosite, culoare sau chiar preț.

  • Garanție de până la 30 de ani

Atunci când suntem în prag de construire a unei case punem foarte mare accent pe calitate. Este o investiție solicitantă pe care nu o facem de mai multe ori în viață. Pentru a nu pierde foarte mulți bani pe viitor pentru reparații sau pentru schimbarea unui acoperiș din țiglă metalică de proastă calitate este important să alegem din prima corect. La Bilka, garanția diferă în funcție de produsul achiziționat. Este important de menționat că toate produsele beneficiază de 10 ani garanție la coroziune și culoare.

  • Transport gratuit

Atât timp cât nu avem vreo fabrică Bilka prin apropiere, transportul ar fi reprezentat o reală problemă în cazul unei achiziții de țiglă metalică Bilka. Pentru că au atenția îndreptată spre consumator, producătorul de sisteme pentru acoperișuri menționat oferă transport gratuit la toată gama de produse. Astfel, putem beneficia de un transport sigur și nu vom mai fi nevoiți să investim bani și în acest scop.

  • Culori pentru toate gusturile

Modelele de casă și culorile folosite nu mai sunt deloc standard, cel puțin în ultimii ani. Cu siguranță ați văzut în ultimul timp niște culori care nu se puteau regăsi în cazul unor astfel de construcții acum câțiva ani, iar pentru un peisaj complet avem nevoie de un acoperiș din țiglă metalică Bilka ce se potrivește de minune cu design-ul casei.

Țigla metalică este alegerea potrivită pentru un acoperiș rezistent. Propria casă trebuie să fie un loc sigur în fiecare moment din an. Indiferent de fenomenele meteo, trebuie să avem siguranța că acoperișul nostru poate rezista și că nu vom fi nevoiți să facem investiții repetate pentru a asigura această formă de protecție. De-a lungul timpului, Bilka a demonstrat că este un producător de top de țiglă metalică și sisteme pentru acoperișuri și a reușit să-și câștige respectul și aprecierea clienților.


Alte comunicate publicate de Happy Advertising
Vezi profilul Happy Advertising