Beneficiile foliei anticondens și cum să alegem corect producătorul

Folie anticondens de la Bilka

Atunci când ne construim propria locuință trebuie să ținem cont de cât mai multe sfaturi ale specialiștilor cu privire la rezistența construcției și calitatea materialelor alese. Pentru că ne dorim să trăim într-un loc sigur pe care-l vom numi acasă pentru foarte mult timp trebuie să alegem materiale ale unor producători de top din domeniul construcțiilor.

Pentru ce tip de acoperiș poate fi folosită o folie anticondens?

Pe piața românească, numărul 1 în domeniul soluțiilor pentru acoperișuri este ocupat de Bilka, o companie 100% românească ce a reușit într-un timp foarte scurt să devină alegerea favorită a constructorilor. Chiar dacă ne putem îndrepta atenția mai mult spre țigla metalică sau alte materiale pe care le folosim pentru acoperiș, nu trebuie să ne scape nici soluțiile prin care putem prelungi durata de viață a acestuia.

O folie acoperiș anticondens ne poate feri de multe efecte negative ale umezelii și astfel, poate face acoperișul nostru mai rezistent. Fiecare dintre noi își dorește ca investițiile pe care le facem să fie de lungă durată și să nu trebuiască să investim în mod constant pentru a repara anumite aspecte ale locuinței. Umezeala poate afecta, în timp, toată structura de rezistență a acoperișului. Pentru a evita aceste efecte, trebuie să montăm o folie anticondens acoperiș de la Bilka care are ca scop principal îndepărtarea vaporilor de apă și protecția căpriorilor sau a vatei minerale cu scop termoizolant.

Atunci când ne-am decis și vrem să achiziționăm o folie anticondens acoperiș pot apărea foarte multe întrebări la care să nu avem răspuns. Acest produs poate proteja orice tip de acoperiș de pericolele umezelii și indiferent dacă avem o construcție cu acoperiș înclinat, în două sau patru ape, din beton sau din țiglă metalică, este foarte important să montăm corect o folie acoperiș anticondens care să îndepărteze vaporii de apă și să nu le permită acestora să se infiltreze în materialele din lemn sau din vată din structura acoperișului.

Indiferent dacă aveți un acoperiș ventilat sau neventilat, este oportună folosirea unei folie de protecție împotriva umezelii. Mai mult decât atât, o folie anticondens acoperiș poate fi folosită și pentru acoperișurile cu astereală, dar și pentru celelalte tipuri. Este important să montăm această folie cu puțin timp înainte de a monta țigla metalică pentru a nu risca să-și piardă din proprietăți de la condițiile meteo nefavorabile sau radiațiile UV.

Cum alegem producătorul?

În funcție de calitatea pe care ne-o dorim putem face alegeri ale producătorilor. De exemplu, pentru construcțiile pentru care ne dorim o durată de viață cât mai lungă și în care să nu investim în mod repetat, trebuie să alegem materialele unui producător de top, așa cum este Bilka în țara noastră. Fiind pe piață încă din anul 2007, Bilka a reușit încă după primii 5 ani să devină principalul producător de soluții pentru acoperișuri din România.

Pentru că serviciile sunt ireproșabile, iar colaborarea cu clienții este făcută ca la carte, aceștia au reușit până în acest moment să acopere peste 250.000 de locuințe.

Alte comunicate publicate de Happy Advertising

Cum folosesti corect o bicicleta eliptica de la JustFit.ro

Biciclete eliptice de la justfit.ro – stai in forma cu bicicletele eliptice de la justfit.ro

Apartamente noi in Bucuresti - Aqua City - complex rezidential Lacul Morii

Apartamente noi in Bucuresti pe langa Lacul Morii. Complex rezidential Lacul Morii.

Mobila de bucatarie la comanda de la arta-mobilei.ro

Vezi profilul Happy Advertising