Avantajele creditelor de nevoi personale oferite de Simplu Credit

Creditele rapide sunt produse financiare care stimuleaza consumul, sunt un factor de progres economic si dezvoltare personala. Fie ca sunt acordate de insitutii bancare, fie ca sunt oferite de IFN-uri, imprumurile rapide au deventi extrem de apreciate de salariati si pensionari.

Imprumuturi rapide de la Simplu credit – solutii eficiente si confortabile
Societatea Simplu Credit IFN infiintata in 2004, este una dintre companiile care desfasoara activitate de acordare de credite rapide pentru persone fizice si firme. Activitatea societatii este inscrisa in Registrul General al BNR iar procesul de creditare se desfasoara conform standardelor impuse de reprezentantii acestei institutii.
Simplu Credit ofera clientilor trei tipuri de imprumuturi: credite de nevoi personale, credite pentru achizitii produse si credite reparatii auto. Toate produsele financiare lansate, sunt lipsite de pasii birocratici specifici institutiilor bancare.
Credite de nevoi personale Simplu Credit – avantaje
Avantajele imprumuturilor oferite de IFN-uri sunt numeroase, fapt pentru care aceste produse financiare sunt foarte apreciate de clientiii romani. In primul rand creditele de nevoi personale pot fi luate de toate persoanele majore, cu varste cuprinse intre 18 si 75 de ani care au statut de salariat, pensionar sau au venit lunar din alte activitati.
Un alt avantaj de care se pot bucura clientii care aleg sa colaboreze cu acest IFN este simplitatea de acordarea a imprumutrilor. Toata activitatea se poate realiza din confortul locuintei, accesand pagina de internet a companiei sau chiar perin intermediul telefonului. Operatorii societati sunt alaturi de solicitanti si ii indruma pas cu pas, astfel ca intregul proces se desfasoara confortabil pentru clienti.
Creditele rapide, au perioada de derulare cuprinsa intre 6 si 36 de luni, deci sunt imprumuturi pe termen mediu si nu pun presiune pe clienti. Toate conditiile sunt clare, clientul stie de la inceput care sunt costurile imprumutului, care este valoarea dobanzii si cum de calculeaza valoarea DAE (DAE este calculata conform formuleri agreate de BNR).
Conditiile de creditare sunt clare, clientul stie inca de la inceptu care sunt costurie, care este valoarea dobanzii ce trebuie platita, ce se intampla in cazul neachitarii ratelor si care sunt penalitatile de intarzirere platite. Contractele sunt transparente si nu contin clauze ascunse, de asemena sunt realizate pe intelesul tuturor clientilor.
Simplitatea si rapiditatea de acordare a imprumuturilor rapide sunt alte caracteristici apreciate, clientii por solicita creditele online, iar in 48 de ore de la solicitare pot avea banii in contul bancar. Rambursarea sumelor imprumutate se poate realiza la fel de confortabil fara a fi necesare deplasarea clientului la sediul companiei. O alta caracteristica care a atras atenita romanilor este lipsa birocratiei; creditarea se realizeaza doar cu trei documente pentru clientiii noi, clientilor vechi nu li se soicita niciun fel de documente.
Sumele imprumutate prin produsul financiar „Credite de nevoi personale” pot avea valoare cuprinsa intre 600 si 15.000 lei.Cuvinte cheie:
credite rapide, Simplu Credit


Comunicat publicat de: Agentia Rocadia (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Agentia Rocadia

Observaţiile astronomice

Dată fiind mărimea corpurilor cereşti, fenomenele astronomice se observă atunci când se produc, neputând fi regizate. De aceea, observaţiile se pot face numai la anumite…

Cum alegi un apart-hotel pentru un sejur exceptional la mare

Sejurul la mare poate fi cu adevarat incredibil daca alegi solutia de cazare perfecta, prinzi vreme bunca cu mult soare si apa de mare perfecta…

Evocleaning.ro - Cum scapi de problema curatarii mochetei

Problema curateniei De multe ori se intampla sa avem mari probleme cand vine vorba despre curatenia dintr-un anumit loc. Ajungem repede la concluzia ca uneori…

Outpack.ro - cele mai bune cutii pentru cadouri

Exista unele momente in care vei avea nevoie de o cutie de carton speciala. Fie ca este vorba de un eveniment special, fie ca iti…

Sistemele de incalzire in pardoseala electrica - caracteristici, costuri, montaj

O metoda tot mai apreciata de romani, care ajuta la cresterea gradului de confort al locuintei este cea de instalare a unui sistem de incalzire…
Vezi profilul Agentia Rocadia