Avantajele colaborarii cu firme de aparatura medicala din Romania

Piata de aparatura medicala de specialitate a crescut foarte mult si acum gasim cele mai performante echipamente chiar la noi in tara. Avantajele sunt nenumarate, de la disponibilitate, service sau pret. Vezi mai multe detalii!

Spitalele, clinicile private si cabinetele au nevoie de contracte cu firme de aparatura medicala specializate pentru a obtine ori de cate ori este nevoie instrumentele sau aparatele de care au nevoie. Exista doua variante posibile, lucrul cu firme de aparatura medicala din Romania sau cu firme de aparatura medicala din strainatate, de unde sa importe produsele.

Exista o serie de avantaje considerabile pentru a lucra cu firmele de aparatura medicala din Romania:

Pretul obtinut de la firme de aparatura medicala autohtone este mai avantajos

Preturile practicate de firmele de aparatura medicala autohtone sunt aliniate la salariul din Romania si la situatia economica a Romaniei, ceea ce inseamna ca sunt mai mici decat cele din SUA de exemplu. In plus, cumparatorul nu este nevoit sa plateasca transportul cu avionul sau cu mijloacele de transport rutier si respectiv maritim, pentru ca firmele de aparatura medicala sa le trimita produsele. Astfel sunt economisite costuri considerabile.

Aparatura ajunge rapid si eficient

Firmele de aparatura medicala din Romania sunt mult mai accesibile. In situatiile in care este nevoie de un anumit instrument sau aparat rapid, firmele romanesti sunt solutia ideala deoarece produsele pot fi ridicate din depozit sau vor ajunge in decursul a una, maxim doua zile la destinatie. In cazul unor comenzi facute din afara tarii, procesul de livrare dureaza foarte mult iar produsele vor fi inspectate la trecerea prin vami. Chiar daca livrarea se face cu avionul, va dura cel putin o saptamana pana cand aparatura ajunge din motive de logistica.

Aceste doua motive sunt suficient de importante pentru a lucra cu firme de aparatura medicala din tara. Eficienta si pretul avantajos, la care se adauga si ofertele speciale sezoniere, fac ca aceste aparate fara de care clinicile si spitalele nu ar putea functiona, sa aiba toate instrumentele necesare rapid si eficient.

aparatura medicala, firme aparatura medicala, aparatura medicala bucuresti,

Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Cu ce se ocupa medicul hematolog si de ce are nevoie de un analizor hematologie

Hematologia este o ramaura extrem de importanta din medicina. Tehnologia a adus pentru acest domeniu o multime de analizoare profesionale, care pot in mai putin…

Care sunt cele mai bune practici de kinetoterapie – exercitii pentru coloana

Kinetoterapia este considerata cea mai benefica tehnica din recuperarea medicala. Vezi care este aplicabilitatea kinetoterapiei in exercitiile pentru coloana!

Combaterea rozatoarelor prin intermediul firmelor DDD

Soarecii si Sobolanii sau intr-un cuvant rozatoarele sunt raspunzatoare pentru multe daune atat materiale, dar si daune aspura sanatatea oamenilor. Combatearea acestora poate fi o…

De ce sa apelezi la o firma de dezinsectie autorizata

Firmele de dezinsectie autorizate aduc numeroase beneficii, inclus beneficii care tin de eficienta si rapiditate. Vezi mai multe detalii!

Masaj prenatal pentru relaxarea femeii gravide

Masajul in perioada de sarcina aduce numeroase beneficii si va face ca sarcina sa fie una mult mai usoara. Afla mai multe detalii!
Vezi profilul Digiteria