Avantajele colaborarii cu firme de aparatura medicala din Romania

Piata de aparatura medicala de specialitate a crescut foarte mult si acum gasim cele mai performante echipamente chiar la noi in tara. Avantajele sunt nenumarate, de la disponibilitate, service sau pret. Vezi mai multe detalii!

Spitalele, clinicile private si cabinetele au nevoie de contracte cu firme de aparatura medicala specializate pentru a obtine ori de cate ori este nevoie instrumentele sau aparatele de care au nevoie. Exista doua variante posibile, lucrul cu firme de aparatura medicala din Romania sau cu firme de aparatura medicala din strainatate, de unde sa importe produsele.

Exista o serie de avantaje considerabile pentru a lucra cu firmele de aparatura medicala din Romania:

Pretul obtinut de la firme de aparatura medicala autohtone este mai avantajos

Preturile practicate de firmele de aparatura medicala autohtone sunt aliniate la salariul din Romania si la situatia economica a Romaniei, ceea ce inseamna ca sunt mai mici decat cele din SUA de exemplu. In plus, cumparatorul nu este nevoit sa plateasca transportul cu avionul sau cu mijloacele de transport rutier si respectiv maritim, pentru ca firmele de aparatura medicala sa le trimita produsele. Astfel sunt economisite costuri considerabile.

Aparatura ajunge rapid si eficient

Firmele de aparatura medicala din Romania sunt mult mai accesibile. In situatiile in care este nevoie de un anumit instrument sau aparat rapid, firmele romanesti sunt solutia ideala deoarece produsele pot fi ridicate din depozit sau vor ajunge in decursul a una, maxim doua zile la destinatie. In cazul unor comenzi facute din afara tarii, procesul de livrare dureaza foarte mult iar produsele vor fi inspectate la trecerea prin vami. Chiar daca livrarea se face cu avionul, va dura cel putin o saptamana pana cand aparatura ajunge din motive de logistica.

Aceste doua motive sunt suficient de importante pentru a lucra cu firme de aparatura medicala din tara. Eficienta si pretul avantajos, la care se adauga si ofertele speciale sezoniere, fac ca aceste aparate fara de care clinicile si spitalele nu ar putea functiona, sa aiba toate instrumentele necesare rapid si eficient.

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
aparatura medicala, firme aparatura medicala, aparatura medicala bucuresti,


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Ce inseamna serviciile DDD oferite de firmele din Cluj Napoca ?

Acronimul DDD vine de la serviciile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie. Vezi ce presupun aceste servicii si de ce sunt importante.

Ochelari de gaming - pareri, review, pret, cumpara

Ochelarii de gaming sunt niste produse benefice pentru orice persoana care utilizeaza zilnic calculatorul, laptopul, tableta, tv sau chiar telefonul. Vezi mai multe detalii!

De ce laboratoarele de analize au nevoie de un analizor automat imunologie

Analizoarele reprezinta o componenta importanta in orice unitate spitaliceasca, deoarece sunt capabile sa ofere rezultate rapid. Vezi mai multe detalii.

Totul despre serviciile de dezinsectie si deratizare

Pentru ca in mass media au aparut o multime de stiri cu lucrari de dezinsectie si deratizare executate necorespunzator, am realizat o lista a celor…

Cu ce se ocupa medicul hematolog si de ce are nevoie de un analizor hematologie

Hematologia este o ramaura extrem de importanta din medicina. Tehnologia a adus pentru acest domeniu o multime de analizoare profesionale, care pot in mai putin…
Vezi profilul Digiteria