Alukönigstahl - furnizor de soluții premium pentru construcții rezidențiale

Alukönigstahl – furnizor de soluții premium pentru construcții rezidențiale și lider pe piața sistemelor din aluminiu și oțel – vine cu o serie de soluții moderne pentru cei care își doresc confort, siguranță, funcționalitate și cu propuneri practice pentru nevoile specifice ale căminului întregii familii. Alegerea produselor premium reprezintă o investiție în securitatea și performanța casei și, în egală măsură, o măsură care, pe termen lung, aduce numeroase beneficii la nivelul reducerii costurilor administrative ale unei locuințe.

Alegerea materialelor premium în construirea unui spațiu rezidențial asigură pe termen lung o serie de beneficii importante. Unul dintre aceste avantaje este diminuarea consumului de energie și, astfel, a costurilor aferente. Gândim mereu noi soluții cu care venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri. Confortul locuinței este un lucru dorit de toată lumea și se obține, de exemplu, cu ajutorul ferestrelor care se deschid ușor, indiferent cât de mari sunt, se închid bine, nu lasă să intre frigul și zgomotul de afară, cu o ușă glisantă cu deschidere largă, cum ar fi varianta Schüco ASS 77 PD.HI, care anulează optic limitele între interior și exterior în timp ce asigură izolare termică ridicată, afirmă Attila Beer, administrator al Alukönigstahl.

Un alt factor important pentru starea de bine a rezidenților, cu atât mai mult în această perioadă în care casa a devenit și birou, este ventilarea corectă a încăperilor. Sistemele de ventilație descentralizată au avantajul că aduc aer proaspăt în fiecare cameră. Aparatele Schüco VentoTherm, integrate în ferestrele Schüco din aluminiu sau PVC au în plus avantajul recuperării a 80% din căldura aerului evacuat, deci aerul care intră este preîncălzit, nu reduce temperatura camerei și scade consumul de energie față de varianta clasică de aerisire prin deschiderea ferestrei. Această soluție are, de asemenea, avantajul filtrării  aerului. În ceea ce privește izolația termică, ferestrele Schüco AWS 90.SI îmbină beneficiile oferite de aluminiu cu izolarea termică de excepție, reprezentând un avantaj pentru cei care își doresc o casă sustenabilă, fără a face rabat la design sau la suprafața ferestrei.

Produsele noastre premium oferă un alt beneficiu căutat adesea de arhitecții și proprietarii de case și anume siguranța. În acest sens, oferim o serie de produse premium care pot fi personalizate în funcție de cerințele clientului. Unul dintre produsele care asigură acest beneficiu este ușa de intrare Schüco AD UP 90, noul sistem pentru uși cu profile pentacamerale, caracterizat prin stabilitate mecanică, izolare termică foarte bună și izolare fonică ridicată, de până la 42 d., spune Attila Beer, administrator al AluKönigStahl.

În plus, sistemele de control acces Schüco DCSSmartTouch și de comunicare cu ușa de intrare Schüco BlueCon (comunicare prin Bluetooth) se combină perfect atât estetic, cât și funcțional cu ușile de intrare și aduc un plus de confort și siguranță utilizatorilor. Arhitecturile sustenabile realizate cu soluții premium marca Alukönigkstahl, garantează securitate, durabilitate și fiabilitate,  produsele fiind testate în toate condițiile de funcționare și în diverse zone climatice.

Toate produsele premium sunt ușor de integrat în orice tip de casă deoarece respectă cerințele estetice și funcționale ale celor mai exigenți arhitecți, asemenea sistemului de uși glisante tip Panorama Design Schüco ASE 67 PD. În egală măsură, soluțiile oferite sunt inovatoare, oferind confort și accesibilitate. Un exemplu în acest sens este Schüco DCS cu display tactil, cu un afișaj discret, integrat armonios în profil, reușind astfel să sublinieze elegant design-ul ușii.

În 2020, AluKönigStahl a aniversat un sfert de secol de activitate în România, perioadă în care a devenit un etalon de excelență și creativitate în industria sa. În cei 25 de ani de activitate din România, AluKönigStahl a asigurat cele mai eficace soluții tehnice şi a realizat peste 8.000 de proiecte şi construcții reprezentative, precum: Ana Tower, Globalworth Campus, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iaşi, Cluj şiTimişoara, AsmitaTowers, Luxuria Residence, Banat Art Living, Isho Living. Nivelul de expertiză al companiei și atenția pentru eficiența soluțiilor și sistemelor pe care le propune, transformă Alukönigstahl într-un partener de încredere atât pentru investitori, cât și pentru arhitecții care doresc să implementeze soluții inovatoare pentru uși, ferestre sau pereți cortină.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitaţi site-ul companiei:  www.alukoenigstahl.ro și paginile sale de FacebookLinkedIn şi Instagram.Cuvinte cheie:
soluții premium pentru construcții rezidențiale, Alukönigstahl, materiale premiu, spațiu rezidențial, produsele premium


Comunicat publicat de: Nomade Communication (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Nomade Communication

Alukönigstahl - furnizorul anului de tâmplărie, pereți cortină și compartimentări

Ca în fiecare an, publicația Real Estate Magazine a făcut o selecție a celor mai importanți jucători pe piața de imobiliare. Juriul, format din 9…

Alukönigstahl susține standardul Nearly Zero Energy Buildings în construcții

Conform principiului NZEB (Nearly Zero Energy Buildings) clădirile nou-construite nu trebuie să consume energie, fapt obligatoriu prin legislația care a intrat în vigoare la începutul…

Alukönigstahl și Schüco – trendsetters în VR și digitalizare în construcții

Alukönigstahl și Schüco mențin pasul alert în adoptarea celor mai noi descoperiri tehnologice, incluzând digitalizarea în palmaresul de responsabilități asumate.

Technoelectric lansează campania de Employer Branding #PeopleOfTechnoelectric

Campania #PeopleOfTechnoelectric este creată cu scopul de a consolida prezența companiei pe piața din România într-o manieră creativă, care să pună în lumină oamenii care…

CradleToCradle - soluția viitorului propusă de Alukönigstahl pentru locuinţe sustenabile și durabile

Sustenabilitatea și durabilitatea sunt elemente cheie în proiectarea unei locuinţe construite pentru viitor, motiv pentru care Alukönigstahl propune soluții moderne și eficiente, având în portofoliu…
Vezi profilul Nomade Communication