5 metode de a-ți majora bugetul personal lucrând de acasă

În anul 2000, scriitorul american și editorialistul la New York Times, David Brooks publică Bobos in Paradise: The New Upper Class and How They Got There, o carte în care descrie tendința noii generații de a obține mai multă libertate în carieră.

Autorul accentuează că înainte oamenii doreau să obțină bani și creștere în carieră, lucruri pentru care își dedicau întreaga viață. Astăzi însă succesul are o altă conotație. Tinerii doresc să obțină prosperitate fără a petrece prea mult timp în oficii cu lumină artificială, ci mai degrabă să aibă libertatea de a lucra de pe plaja însorită din Fiji și de a-și îmbina pasiunile cu modalitățile de a obține bani. Desigur un pas important pentru apariția unei astfel de categorii sociale, a boemilor elevați, după cum îi numește Brooks, l-a constituit dezvoltarea tehnologiilor informaționale și răspândirea accesului la internet.

Mulți tineri câștigă sume impozante de bani, fără a fi nevoie să își sacrifice timpul petrecut alături de cei dragi sau să renunțe la visul de a călători. Dacă vrei și tu să faci parte din generația boemilor elevați despre care vorbește Brooks, vezi mai jos câteva joburi care îți vor permite să lucrezi de acasă sau din oricare alt colț al lumii:

  1. Blogger – Da, a fi blogger poate însemna a câștiga mulți bani. Dacă postezi zilnic un conținut interesant și atractiv pentru cititori, în scurt timp vor apărea generoasele oferte de publicitate și colaborări. Există influenceri care au transformat o simplă agendă personală online într-o sursă de peste un milion de dolari anual. Tu ce zici? Încă mai ai rețineri cu privire la lansarea propriului blog?
  2. Consultant – Contractele de prestări de servicii au deveit extrem de populare în ultimul timp. Dacă îți poți oferi serviciile de expertiză într-un anumit domeniu, începe să te promovezi și să îți vinzi consultațiile celor care au nevoie de tine. Te vei bucura de un program flexibil și de posibilitatea de a-ți alege clienții cu care vrei să colaborezi.
  3. Specialist adwords – Tocmai pentru că tot mai mulți oameni au afaceri online, piața are nevoie de secialiști adwords care să le facă produsele cât mai accesibile și vizibile în motoarele de căutare. Dacă ai puțin timp, dă-i o căutare pe google și vezi unde poți accesa niște instruiri în domeniu și lansează-te pe piață ca specialist cu acte în regulă.
  4. Coach – Și aici ne referim la două tipuri de antrenori. Dacă ai în spate o experiență vastă în sport și mai și deții diplomă de antrenor într-un anumit tip de sport, îți poți oferi serviciile online sau poți face înregistrări video și le poți oferi, ulterior, contra-plată. Mai există și un altfel de coach, și anume life coach care, de asemenea, pot efectua ședințe video și pe e-mail cu clienții care doresc să se dezvolte într-un anumit domeniu al vieții.
  5. Tutore –  Ai auzit de Kim Ki-hoon? În Coreea de Sud, Kim este recunoscut drept un „rock star”, este unul dintre cei mai buni și populari profesori de la el din țară. Cum de a obținut un asemenea succes? Ki-hoon își înregistrează video cursurile și le distribuie pe internet, unde studenții se pot conecta în schimbul sumei de 4 dolari pe oră. Anul trecut încasările lui anuale au depășit 4 milioane de dolari. Și tu care credeai că profesorii nu pot câștiga mulți bani!

Dacă ai o idee și mai originală și îți dorești să scapi de șeful enervant care îți suflă în ceafă, îndrăznește și devino unul dintre tinerii noii elite boeme, adică liber, de succes și prosper.Comunicat publicat de: SEOlium (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de SEOlium

Ecauciuc: ,,Suntem pentru o cursă fără accidente!” – ce sfaturi să urmezi pentru a conduce în siguranță

Apropierea perioadei reci dă bătăi de cap multor șoferi. Este obligatoriu să folosim anvelope de iarnă, iar experţii ne îndeamnă și totodată ne obligă prin…

Rolul calculatorului în educația și formarea personalității copilului

Cu toții cunoaștem destul de bine că în societatea actuală în guvernează tehnologiile informaționale. Ele ne urmăresc peste tot, de la celularul care ne trezește…

Întrebări pe care să le adresezi unui agent imobiliar

Doreşti să vinzi un imobil sau eşti în căutarea unei locuinţe? Din start trebuie să ştii că ambele cazuri necesită documentare prealabilă, iar pentru a…
Vezi profilul SEOlium