5 intrebari pe care sa le pui unui antrenor personal

Totul despre ce inseamna sa ai un antrenor personal in Bucuresti si cum sa il alegi.

Daca te gandesti sa angajezi un antrenor personal care sa te ajuta sa intri in forma, este o veste grozava. Oricine a mai apelat la astfel de servicii iti va spune ca a avea pe cineva care sa iti arate exact cum se fac exercitiile de fitness corect este ceva nemaipomenit. Un antrenor peronal autorizat care este dispus invete despre scopurile si obiectivele tale pentru a-ti construi un program de fitness personalizat, merita toti banii.

Cum iti alegi antrenorul personal? OrhideeaSport vine cu solutia

Cea mai eficienta metoda de a gasi antrenorul personal care ti se potriveste este, bineinteles prin recomandari. Daca un prieten sau un membru al familiei iti recomanda un antrenor personal, ar fi bine sa le asculti parerea. Daca nu stii pe nimeni care ar putea sa iti recomande un antrenor, incepe sa faci cautari pe internet. Orhideea Sport iti recomanda ca in cautarea ta sa ai in vedere experienta, locul in care isi desfasoare activitatea si, de ce nu, aspectul sau. Nu vei avea incredere intr-un antrenor personal supraponderal.

Odata ce ai gasit un posibil antrenor cu care sa pleci la drum in indeplinirea scopurilor tale, urmatorul pas este sa stabilesti o intalnire cu persoana respectiva, in scopul de a o cunoaste. Cateva minute de conversatie iti va da posibilitatea sa schimbi pareri personale si sa treceti in revista obiectivele tale din sala. Daca in acest punct simti ca tu si persoana din fata ta va intelegeti bine, e timpul sa pui intrebari mai specifice, cum ar fi abordarea sa fata de antrenamentul personal. Raspunsul antrenorului la urmatoarele 5 intrebari ar trebui sa iti dea suficienta incredere ca tu sa incepi colaborarea cu el.

• Cum intentionezi sa ma ajuti in atingerea obiectivelor?

Un raspuns adecvat al acestei intrebari ar fi: “Pentru a te ajuta sa ajungi al greutatea ideala, as propune sa cream impreuna o dieta ce consta in scaderea a 500 de calorii fata de cat consumi in momentul actual. Daca scadem 500 de calorii vei slabi aproximativ 2kg pe saptamana si nu vei simti ca ti se face foame, daca mananci ceea ce trebuie.”

• Vei crea un program de exercitii pentru zilele in care nu ne intalnim?

Aceasta este o intrebare importanta deoarce raspunsul acestuia ar trebui sa iti dea o ideea daca intr-adevar vrea sa te ajute sau vrea doar sa fie platit pentru fiecare sedinta si atat.

• Cum motivezi clientii care au probleme in a se motiva ei insusi?

Aici nu exista un raspuns corect pentru ca fiecare antrenor are tehnica diferita de a-si motiva fiecare client in parte. Daca nu reactionezi potrivit la un ton agresiv, de armata, atunci bineinteles ca antrenorul va trebuie sa foloseasca un ton mai prietenos si o abordare pozitiva pentru a te incuraja.

• Cum definesti succesul personal?

Iata unicul raspuns pe care vrei sa il primesti aici: “Scopul meu, ca si antrenor personal, este de a ajuta clientii sa ajunga la forma pe care si-o doresc si de a ramane acolo cat mai mult timp. Cand un client nu mai vrea sa colaboram pentru ca a invatat cum sa isi mentina nivelul de fitness dorit, atunci ma simt cel mai implinit”.

• Cum te gasesc clientii?

Daca raspunsul la aceasta intrebare este “majoritatea clientilor mei ma contacteaza datorita recomandarilor” probabil ai gasit un antrenor personal foarte bun de la orhideeasport.ro.

anternor personal

Intrebarile de mai sus te vor ajuta cu siguranta sa iti gasesti antrenorul potrivit. Orhideea Sport este cel mai mare centru sportiv din sectorul 6 si ne asigura ca, daca tii cont de intrebarile de mai sus, este imposibil sa nu iti dai seama daca antrenorul din fata ta este potrivit pentru tine. La Orhideea Sport ai posibilitatea sa gasesti cei mai buni antrenori personali din Bucuresti, cu o experienta vasta si cu dorinta de a schimba viata oamenilor prin sport, dedicare si motivare.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

antrenor personal, antrenor personal bucuresti

Comunicat publicat de: Happy Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Happy Advertising

Afla cum sa faci cea mai buna oferta atunci cand vizitezi apartamente cu 3 camere in Constanta

Ai gasit in sfarsit acea proprietate care intruneste toate conditiile tale sau are potentialul sa fie unul dintre acele apartamente cu 3 camere din Constanta…

Cum gasesti antrenorul personal potrivit?

Un antrenor personal nu mai este atat de greu accesibil persoanelor care vor sa isi indeplineasca scopurile propuse in sala de fitness.

9 intrebari pe care sa le pui atunci cand platesti servicii de web design pentru afacerea ta

Sunt foarte multe agentii de webdesign pe internet, iar tu trebuie sa o alegi pe cea mai buna, pentru ca aceasta va fi un partener…

De ce sa alegi proiectoare led in locul vechilor sisteme de iluminat?

Vezi profilul Happy Advertising