5 echipamente medicale online care te vor convinge ca trebuie sa le ai

Calitatea, dar si performanta echipamentelor medicale a cunoscut o adevarata dezvoltare in ultima perioada. Vezi care sunt cele mai noi tehnologii in materie de echipamente medicale!

De-a lungul timpului s-a observat o ascensiune remarcabila din punct de vedere calitativ pe partea de echipamente medicale online. Tocmai din acest motiv, astazi vei face cunostinta cu 5 echipamente medicale online care te vor convinge ca trebuie sa le ai. Daca este de parere ca pasiunea ta pentru medicina trebuie sa se materializeze si prin prisma unor echipamente medicale online, atunci fii pe faza! Urmatoarele echipamente medicale online te vor surprinde.

PET CT-urile uExplorer – primele echipamente medicale online de tipul Whole Body

Aceste echipamente medicale online, cunoscute si sub denumirea de PET CT-uri uExplorer, sunt primele echipamente medicale de tipul Whole Body. Mai mult mult, acestea se remarca printr-o marime demna de apreciat. Sunt mai mari de aproximativ 40 de ori decat PET CT-urile clasice.

Sistemele de radiochirurgie giroscopica – se numara printre cele mai achizitionate echipamente medicale online

Sistemele de radiochirurgie giroscopica, in special cele ZAP-X, se numara printre cele mai achizitionate echipamente medicale online. Carui fapt se datoreaza cresterea aceasta succesiva? Ei bine, aceste echipamente medicale online prin intermediul platformei ZAP-X deschid noi perspective spre o medicina moderna. Acest aspect se valorifica si prin utilizarea miscarii giroscopice, respectiv a tehnologiei de tip LINAC, care conduce la costuri de intretinere mult mai mici.

Sistemele de radiologie Rad Speed Fit – echipamente medicale online care sustin pana la 200 kg

Sistemele de radiografie Rad Speed Fit sunt acele echipamente medicale online care sustin pana la 200 kg datorita mesei pe care o ai incorporata. Mai mult decat atat, acestea ofera pozitionare sigura si usoara, dar si o operare simpla cu peste 432 programe anatomice.

Ecografele Samsung – majoritatea medicilor opteaza pentru achizitia de echipamente medicale online de la brandul Samsung

Stiai ca majoritatea medicilor opteaza pentru achizitia de echipamente medicale de la brandul Samsung? Ecografele Samsung au ajuns sa fie foarte renumite, in principiu datorita sondelor si sistemelor de care dispun.

Electrocauterele – echipamente medicale online prevazute cu spectru electrochirurgical

Electrocauterele sunt echipamente medicale online prevazute cu spectru electrochirurgical, dar si cu functii noi si imbunatatite de  CUT si COAG.

Galerie foto:


Cuvinte cheie:
echipamente medicale, echipamente medicale online, firma echipamente medicale, echipamente medicale bucuresti


Comunicat publicat de: Digiteria (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digiteria

Ochelari protectie calculator – alege ce este mai bun

Protectia impotriva luminii albastre emisa de ecranul calculatorului sau de orice alt tip de ecran este esentiala pentru sanatatea ochilor. Alege doar ochelarii care ofera…

Prestatorii de servicii deratizare din Cluj Napoca iti vin in ajutor

Deratizarea reprezinta un proces destul de complex, care necesita cunostinte de specialitate, astfel incat rezultatul sa fie unul vizibil. Vezi cum te poti ajuta prestatorii…

Proton – una dintre cele mai mari firme de aparatura medicala

Aparatura medicala trebuie achizionata doar de la fime de aparatura medicala acreditate. Vezi profilul uneia dintre cele mai cunoscute firme de apartura medicala!

Rochii de seara sau de zi la preturi foarte bune – Produse fabricate in Romania

Rochiile fabricate in Romania se bucura de o calitate superioara, dar si de un pret foarte bun. Vezi de unde iti poti cumpara si tu!

Clinica ta are nevoie de un mamograf performant

Aparatura medicala de caltitate este cea care face diferenta in cele mai multe cazuri, asa cum un medic bun are nevoie de informatii precise. Vezi…
Vezi profilul Digiteria