Workshop FEMEIA SI BANII, by Elena Cucicovschi

|
19.03.2018 7:00pm

CE SUNT BANII?

Banii sunt energie sau …echivalentul material al energiei tale.

Tu oferi Universului energia ta, prin muncă, devotament, implicare, talent și pasiune, iar Universul îți răsplătește energia absorbită de la tine tot printr-o formă de energie – banii. Așadar, cu cât ești mai amplificată energetic și mai atentă în a-ți menține canalele energetice curate, cu atât vei permite mai mult fluxului de abundență să circule prin viața ta.

De ce? Pentru că Universul nu trișează.

Nu căuta scuze pentru insucces, lipsuri materiale sau nesiguranță financiară. Dacă tu știi că i-ai dat Universului energia ta prin efort depus la locul de muncă, prin pasiune, creație și implicare, dar cumva nu reușești să te ajungi cu banii…poate fi pentru că tu ai blocaje energetice sau găuri în corpul tău eteric prin care pierzi răsplata ta Divină pe care o meriți.

Îndoielile, incertitudinea, frica și multe altele resping banii, blocând fluxul energetic al acestora în viața ta. Iar energia banilor nu acceptă obstacole. Ea este una dintre cele mai puternice energii ale Universului, iar acolo unde nu este primită, ea ocolește asemenea unui fluviu care se varsă cu abundență acolo unde terenul îi permite, acolo unde pământul îl absoarbe. N-ați văzut că există persoane care atrag banii și bunăstarea materială, luxul și confortul, liniștea zilei de mâine și răsfățul, fără a depune mare efort? Aceia sunt oamenii care știu să cheme și să primească Energia Banilor.

La workshop-ul “FEMEIA ȘI BANII”, by Elena Cucicovschi, vei afla cum se mișcă fluxul banilor conform legilor Universului, și vei înțelege ce blochează banii să intre în viața ta.

Cum faci bani în energie feminină? Ce înseamnă a face bani în feminin? Cum faci în așa fel încât banii vină ușor și constant? Ce aștepți de la bani și pentru ce ai nevoie de ei? Ce faci în cazul în care banii, pentru tine, sunt ca apa printre degete? De câți bani ai nevoie pentru a te simți liberă

Vei descoperi cele mai eficiente ritualuri și practici de atragere a prosperității materiale, pe care le vei putea folosi tot restul vieții – informații concrete, exemple, tehnici și secrete, dar și care sunt zilele lunii benefice și nefavorabile din punct de vedere financiar.

La acest workshop vei afla inclusiv ritualurile pe care Elena Cucicovschi le face, personal, pentru abundență și succes financiar.

Împreună, vom debloca fluxul banilor, vom lărgi spațiul confortului material, vom învăța să ne schimbăm convingerile limitative, să primim bogăția în viața noastră și, cel mai important, vom învăța să atragem banii în energie feminină. Asta înseamnă că noi vom pluti prin viață, banii vor veni firesc și ușor, iar noi vom trăi relaxate și vom putea savura fiecare clipă a existenței noastre.

Durata – 3 ore

Detalii și înscrieri la office@artadeafifemeie.ro

Galerie foto: