Servicii amenajari interioare case vile clasice

|
01.01.2017 12:00am
Locatia: Bucuresti

Pentru un proiect de amenajari interioare in Bucuresti va propunem cele mai noi idei si tendinte in materie de design si materiale din gama de lux import Italia.
De la living pana la dormitor, holuri si bucatarie toate pot sa capete accente clasice, fiind invaluite de un val de mister care le ofera pretiozitate, un aer elegant si boem. Pentru asta se va merge pe linii drepte, culori deschise dar mate, mobila din lemn, masiva si impunatoare prin marime, obiecte decorative din bronz sau aurite care dau senzatia de lux, bunastare si pretiozitate.
Stilul ales de clasa burgheza de altadata, preferat de mintile luminate si intens slefuite, stilul clasic, reprezinta o nazarire a inteligentei combinata cu sensibilitatea artei, o exprimare a frumosului sub forma rationala si un elogiu al legilor scrise si nescrise care conduc lumea. Cititi s ; http://www.nobili-interior-design.ro/servicii
Aceasta combinatie intre rational, boem si sensibil se poate regasi si in casele noastre, denotand eleganta pe care o avem in tinuta, demnitatea din fapte si frumusetea din suflet. Astfel stilul clasic poate sa se imbogateasca cu o multitudine de note personale care ii ofera originalitate, unicitate si stil, care sa-ti transforme locuinta intr-un loc rupt din alta lume dar in care tu sa te simti protejat, relaxat, iubit si linistit.
Lasandu-te pe mana unui designer de interior vei putea sa savurezi din plin povestea construita in jurul tau si-n care tu esti personajul principal.
Pentru un proiect de amenajari interioare case in Bucuresti va propunem stilul clasic cu materiale de designer produse de cele mai mari firme de profil din Europa.

Galerie foto: