Mos Craciun e pentru fiecare

|
06.10.2017 12:00am
Locatia: Spitalul Colentina, Bucuresti

Suntem ASPLA, asociatie fondata din dorinta de a acorda sprijin tuturor pacientilor cu boli ale sangelui si afectiuni ale maduvei osoase.

Anul acesta, de Craciun, ne-am propus sa aducem bucurie, speranta si sprijin pacientilor din spitalul Colentina din București, sectia de Hematologie. Estimam un numar de 100 de cadouri.

Este vorba de destine afectate grav, de tineri si de varstnici, pentru care un zambet inseamna enorm. Un suflet e mai linistit cand are Sarbatori fericite; un suflet linistit sustine un corp bolnav.

Pentru a putea realiza acest proiect avem nevoie de fonduri. Ne dorim sa le putem cumpara alaturi de ceva simbolic de Craciun (cozonac, ceva dulciuri..) materiale sanitare necesare perioadei de aplazie din timpul si dupa chimioterapie. Ex: apa de gura, sapunuri si dezinfectante antibacteriene etc, precum si alimentele permise si necesare.

Daca vom strange mai multi banuti vrem sa le oferim o sacosa de alimente pt acasa. Cheltuielile sunt foarte mari din cauza bolii si le reduc sansele sa ofere copiilor de acasa ce au nevoie. Sarbatorile de sfarsit de an ne ridica tuturor costuri suplimentare. Dar ce inseamna pentru ei…

Ne dorim din tot sufletul sa reusim, sa fie Craciun si in sufletele acestor oameni bolnavi care sunt fie parintii unor copii, fie bunicii lor.

Pana la oferirea lor propriu-zisa avem nevoie de ajutor la strangerea de fonduri:

  • Donare direct in contul bancar cu specificatia Pt Mos Craciun spitalul Colentina
  • Contract de sponsorizare pentru persoane juridice

Se pot dona:

  • Bani
  • Direct obiectele care vor compune cadourile…exemplu 100 buc apa de gura, 100 buc dezinfectant de maini, 100 buc diferite alte materiale igienice etc

La astea ne-am gandit noi…puteti avea idei suplimentare foarte bune si cu solutii de rezolvare. De abia asteptam oameni inimosi langa noi care sa se implice.

 

Daruind putin, contribuim mult.

Pentru acest lucru avem nevoie de ajutor, de ajutorul dumneavoastra. Doar impreuna reusim!

Va invitam sa deveniti partenerul nostru in acest demers.