Madame Sophie - Rustic/Urban

|
19.09.2020 11:00am
Locatia: Maison 13, str. Dumbrava Rosie. 2

Luna Septembrie este dedicata activitatilor in familie sau cu prietenii!
Intre 19-20 Septembrie te asteptam intr-o locatie exclusivista, la Maison 13, pentru un eveniment de shopping alternativ si urban!
In premiera am selectat cele mai cool truck-food-uri din Bucuresti care te vor surprinde cu preparate delicioase, de la șiberek si kataif la burgheri si bere artizanala!
Pentru ca la fiecare editie incercam sa aducem ceva nou si potrivit personalitatii tale, creatorii de frumuseti urbane ti-au pregatit haine, bijuterii, jucarii, obiecte artizanale, cosmetice pentru o piele frumoasa si sanatoasa, produse din lavanda sau miere.
Iar daca esti in cautarea unui cadou sau vrei sa faci o schimbare in decorul casei sau biroului, gasesti tablouri, accesorii si ceramica.
Toate sunt create special pentru tine, iubitorule de frumos si calitate!
Copiii vor fi rasfatati cu dulciuri si inghetata artizanala. Si cat timp tu faci plimbari printre standurile de sub copacii umbroși, cei mici pot participa la ateliere de creație.
Daca ti se face foame avem delicii urbane si o gama variata de bere rece artizanala!
Te vei simti in siguranata, chiar si in contextul actual. Purtarea mastii este obligatorie, vom avea dezinfectant de maini la receptie, iar accesul in locatie va fi limitat la un numar de maximum 50 de persoane concomitent.
De 7 editii sustinem si promovam micile ateliere de creatie. Te invitam sa cumperi local, autentic romanesc urban! Te invitam sa cunosti oamenii din spatele brandurilor, sa socializezi si sa petreci timp de calitate pret de un week-end!
Galerie foto: