Lansare GOM SCAN 1 - SCANER 3D

|
20.04.2021 12:00am

Noul GOM Scan 1

– The next small thing –

GOM Scan 1 este aici pentru a deschide noi posibilități. Standarde industriale, cum ar fi tehnologia de proiecție a franjelor luminoase GOM și tehnologia Blue Light oferă fundamentul pentru fișiere MESH 3D detaliate și precise. Software-ul GOM Inspect Suite integrat vă ajută să utilizați fișierul MESH obținut la orice proiect doriți: imprimare 3D, inginerie inversă sau inspecție a pieselor. Deci, haideți să continuăm și să construim împreună !

Pregătiți-vă să imprimați cu o funcție de editare puternică a mesh-urilor

GOM Inspect Suite preinstalat vă permite să neteziți, subțiați și rafinați mesh-urile poligonale, să umpleți găuri sau să extrageți linii de curbură, obținând mesh-uri foarte precise care pot fi salvate în multe formate obișnuite. Cea mai bună parte: poligonizarea noastră inteligentă. Creează un mesh cu cele mai înalte detalii, păstrând în același timp fișierul mesh ușor de manevrat.

Alegeți-vă volumul de măsurare

Aplicații diferite au cerințe diferite: GOM Scan 1 este disponibil cu trei volume de măsurare. Fie că vă hotărâți pentru 100, 200 sau 400, vă puteți baza întotdeauna pe măsurători de înaltă precizie pentru obiecte de dimensiuni mici și mijlocii.

Captează și dă viață ideilor tale

Noul senzor GOM Scan 1 în combinație cu GOM Inspect Suite acceptă sarcini precum imprimarea 3D, vizualizarea 3D și ingineria inversă. Captează date de înaltă calitate într-o perioadă scurtă de timp, în timp ce funcțiile puternice de editare a mesh-urilor facilitează înlocuirea pieselor, producerea de modele 3D precise sau dezvoltarea de noi produse. Oricare ar fi ideea ta, GOM Scan 1 îndeplinește standardele profesionale și industriale pentru ca aceasta să se întâmple.

Un sistem care să susțină întregul flux de lucru

GOM Scan 1 cu GOM Inspect Suite vă ajută să obțineți rezultate mai precise și mai cuprinzătoare ale măsurătorilor și face inspecția pieselor fără efort. Importați și aliniați fișiere CAD și mesh, creați comparații de suprafață, inspecții dimensionale și generați rapoarte – ușor și eficient.

Date de contact:
Nume: Romeo Tudose
Functie: Manager departament
Email: romeo.tudose@spectromas.ro
Telefon: +40724635635

 

https://scanare3d.com