Atelier de inteligenţă emoţională

|
25.10.2017 7:00pm
Locatia: Fundația Calea Victoriei, str. Popa Soare nr. 40, et. 1

Relațiile armonioase cu cei din jur, eficiența și autenticitatea comunicării în mediul profesional sau în familie sunt consecințele unor capacități emoționale bine dezvoltate. Din 25 octombrie, la Fundația Calea Victoriei, ai ocazia să-ți antrenezi aceste capacități sub ghidajul Monicăi Nicolae, psiholog și trainer, la Atelierul de inteligență emoțională.

Trăim într-o societate în care valorile s-au schimbat. Avem prea puţin timp şi ne permitem cu greu “extravaganţa” de a asculta propriul suflet sau  sufletele celor din jur.

Atelierul de inteligenţă emoţională te ajută să-ți dezvolți această trăsătură, te stimulează să-ți identifici corect propriile emoţii, să le înțelegi şi să înveți să le gestionezi.

Exercițiile și situațiile pe care le vei experimenta la atelier îți arată cum să comunici mai armonios cu ceilalți, ținând cont de fiecare context în parte.

Prin intermediul tehnicilor expresive şi jocurilor de rol, vei obţine perspective noi asupra universului emoţiilor și te vei adapta mai ușor într-o situație neprevăzută.

Uite despre ce se discută la atelierului de inteligență emoțională:

1. Identificarea şi exprimarea propriilor emoţii şi înţelegerea relaţiei dintre gândire, emoţie şi comportament.

2 şi 3. Aceste două întâlniri îți vor oferi oportunitatea de a învăţa să distingi emoţiile şi comportamentele adaptative, sănătoase, de emoţiile şi comportamentele dezadaptative, nesănătoase. Te vei concentra și asupra gestionării şi reglării emoţiilor în vederea unei adaptări eficiente.

4. Înveți să recunoşti emoţiilor celor din jur, îți dezvolți abilitatea de a exploata emoţiile pentru a facilita diferite activităţi şi afli cât de important e rolul cultivării inteligenței emoționale pentru lucrul în echipă.

Atelierul de inteligență emoțională începe în 25 octombrie, de la ora 19.00 și are patru întâlniri, cu frecvență săptămînală. Taxa de participare este de 240 de lei, iar înscrierile se fac de pe site sau la adresa contact@victoriei.ro.