Un nou centru Helen Doron English în București în zona Moșilor!

Copiii învăța natural, ușor și distractiv limba engleză la Centrul Helen Doron English București Moșilor!

Din 13 septembrie 2021, vă așteptăm la un nou centru Helen Doron English ce oferă cursuri de limba engleză pentru copii, în București, str. Făinari nr. 45A, sector 2 (zona Moșilor).

Centrul Helen Doron English București Moșilor s-a adăugat rețelei existente din dorința de a oferi cât mai multor copii șansa de a învăța natural, ușor și distractiv limba engleză și pentru a răspunde nevoilor părinților de a avea un partener în educarea și creșterea armonioasă a copiilor.

Cursurile noastre se desfășoară în grupe mici, de maximum 8 copii, ceea ce ne permite să acordăm atenție fiecărui copil și să-l încurajăm să vorbească în limba engleză, fără teama de a greși. Copiii adoră să învețe în timp ce se joacă, de aceea noi respectăm această nevoie naturală și o folosim pentru a-i ajuta pe cursanții noștri să asimileze cunoștințe ușor, fără a realiza că învață.

Pentru a afla mai multe despre noi și pentru a trăi bucuria copiilor de a învăța limba engleză, vă invităm să testați metoda noastră printr-o lecție demonstrativă gratuită!

Mai multe informații privind cursurile noastre de limba engleză pentru copii gasiți aici:

https://helendoron.ro/cursuri/

Pentru înscrieri în anul școlar 2021-2022, vă rugăm să accesați următorul link:

https://hde.page.link/BucurestiMosilor

De asemenea, ne puteti suna la 0733 460 410.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
cursuri de limba engleza pentru copii, cursuri engleza copii, cursuri engleza 3 ani, cursuri engleza 4 ani, cursuri engleza 5 ani, cursuri engleza 6 ani, cursuri engleza 7 ani, cursuri engleza 8 ani, cursuri engleza 9 ani, cursuri engleza 10 ani, cursuri engleza 11 ani, cursuri engleza 12 ani


Comunicat publicat de: Helen Doron English (click pentru a vizualiza profilul)