Tripla lansare - Paula Hriscu, îndemn emoționant la întărirea credinței!

Interpreta de muzică populară Paula Hriscu lansează în preajma celei mai mari sărbători ale creștinătății mai multe pricesne emoționante.

Primul cântec religios, care se bucură de un videoclip cu totul special, se intitulează “Ce folos?”

Acest cântec, de o profundă încărcătură spirituală, arată, prin întrebarea retorică, o nevoie fundamentală a românilor în aceste vremuri: regăsirea speranței și întărirea credinței în Dumnezeu.

Dincolo de însemnătatea religioasă a acestui cântec interpretat în timpul Sfintei Liturghii, priceasna este și un îndemn la moralitate, la curățirea sufletului și a minții.

Videoclipul pricesnei “Ce folos?”, interpretată de Paula Hriscu, a fost realizat în Maramureșul istoric, leagăn al spiritualității și al credinței, de către Nicoleta Ioniță, producător, și Radu Mocanu, videograf. Drumul artistei este o metaforă cu multiple sensuri. Oricât de anevoios ne-ar fi drumul, oricâte piedici am întâmpina, ori de câte ori am îngenunchia de osteneală, credința ne întărește și nu ne lasă singuri. Toaca este instrumentul care înlocuiește clopotele din Joia Mare și până la Paște și simbolizează pironitul cuielor în mâinile și picioarele lui Hristos, amintindu-ne de suferințele Mântuitorului. Ascultând bătăile acestui element arhaic din cultul bisericesc, în drumul său, omul va sta drept și nu se va pleca sub povara propriilor neputințe, pentru că sufletul îi va fi întărit de iubirea lui Dumnezeu.

Paula Hriscu: “Postul Paștelui este cel mai bun prilej să ne aplecăm către curățenia trupului și a sufletului. Dincolo de a ne înfrâna de la mâncare, cred că este mult mai important să ne uităm în interiorul nostru și să scoatem din suflet ce avem mai bun și mai frumos. Să fim mai îngăduitori, mai toleranți, mai iertători. Să înțelegem că nu este vindecare fără credință. Pricesnele pe care le lansez, acum, în așteptarea Paștelui, sunt pline de emoție, dar și de credința că dacă rămâi drept pe drumul tău, deși cazi, îngenuchezi, te lovești, te agață spinii, te revolți, Dumnezeu te va sprijini, pentru că El le orânduiește pe toate.

O altă priceasnă pe care Paula Hriscu a lansat-o este Sub o salcie pletoasă, al cărei videoclip s-a bucurat de prezenţa, în premieră, a talentatului sculptor Nicolas Leş, fiul celebrului artist ceramist Daniel Leş.

Nicoleta Ioniţă, producător: Daniel Leş este unul dintre marii noştri artişti populari care ţine viu focul credinţei, al spiritualităţii Maramureşului istoric, al respectului profund pentru străbuni şi pentru moştenirea pe care ne-au lăsat-o. Fiul său, Nicolas, îi moşteneşte această înrădăcinare în valorile noastre fundamentale. În plus, are un talent deosebit şi un caracter cum rar mai întâlneşti. Am fost onorată când a acceptat să joace un rol în proiectele muzicale pe care le realizez împreună cu Paula Hriscu. Nicolas este puntea dintre vechi şi nou, în cântecul Paulei.

Priceasna “O, vai, Ierusalime!” îl are, din nou, protagonist pe artistul Nicolas Leş, care pune în scena atelierului de olărit metafora facerii omului din ţărână. Pământul frământat de mâinile artistului, până la întruchiparea Mântuitorului pe cruce, ne aminteşte că omul s-a născut din pământ, iar după moarte, tot în pământ se va întoarce.

Paula Hriscu: „Vreau să mulţumesc din suflet echipei mele minunate, fără de care acest demers nu ar fi fost posibil: producătorului Nicoleta Ioniță,

videografului Radu Mocanu, aranjament / orchestrație: Ovidiu Szilaghi și Flaviu Dan (vioară) şi studio: Ovidiu Szilaghi!

Cele mai noi proiecte muzicale ale Paulei Hriscu pot fi urmărite pe YouTube, pe canalul oficial al interpretei, dar și pe pagina sa oficială de Facebook.

Links pricesne:

“Ce folos?”

https://www.youtube.com/watch?v=mQyNaexu69k

“Sub o salcie pletoasa”

https://www.youtube.com/watch?v=39KBg1HHGUo

“O, vai, Ierusalime!”Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

TOMMY HILFIGER a lansat campania Toamnă 2021, “PASS THE MIC” , cu Yara Shahidi, Anthony Ramos, Jack Harlow, Wizkid, Kim Soo-Hyun and DJ Cassidy

Tommy Hilfiger anunță lansarea campaniei Toamnă 2021, “Pass the Mic”, cu Yara Shahidi, Anthony Ramos, Jack Harlow, Wizkid, Kim Soo-Hyun și DJ Cassidy.

Didactica Publishing House organizeaza primul Festival online de joaca si lectura: 10 ore de povești, teatru și experimente științifice

Peste 2.000 de titluri cu reduceri de 40-70%, 10 ore de povesti si momente de joaca – sunt surprizele primului Festival de joaca si lectura…

A fost lansat proiectul „Anca știe” - cel mai nou program de învățare interactivă, axat pe schimbări climatice și eficiență energetică

Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB) a lansat miercuri, 15 septembrie, cel mai nou program de învățare interactivă, axat pe schimbări climatice și eficiență…

Jack Harlow a purtat TOMMY HILFIGER La 2021 MTV VIDEO MUSIC AWARDS

Tommy Hilfiger anunță că rapper-ul Jack Harlow, multi premiat cu discuri de platină, nominalizat la GRAMMY, a purtat TOMMY HILFIGER la Video Music Awards 2021…
Vezi profilul Ioana Marinescu