Top case de pariuri cu bonusuri din România

Ești un împătimit al pariurilor sportive? Atunci cu siguranță că vrei să te bucuri de cele mai avantajoase cote pentru cât mai multe evenimente sportive. Oferta de pariuri sportive este una foarte numeroasă și foarte diversificată prin prisma caselor de pariuri.

Există o multitudine de case de pariuri online care dincolo de cotele avantajoase oferă bonusuri consistente pentru pariori. Iată care sunt cele mai avantajoase bonusuri propuse de casele de pariuri din România.

Case de pariuri online cu bonusuri atractive

În topul caselor de pariuri online din perspectiva bonusurilor oferite pentru pariori regăsim Winbet, Stanleybet, PublicWin, Mozzart și Favbet. Winbet propune un bonus de bun venit de până la 8000 RON pentru primele 5 depuneri. Stanleybet este una dintre cele mai renumite case de pariuri din România, iar aceasta are un bonus de până la 3000 RON pentru primele 4 depuneri.

PublicWin încearcă să atragă atenția pariorilor printr-un bonus de bun venit de 200% până la 2000 RON pentru evenimentele sport și de până la 500 de rotiri gratuite pentru casino. Mozzart își întâmpină jucătorii cu un bonus de până la 1750 RON la primele 3 depuneri, în vreme ce Favbet completează topul primelor 5 case de pariuri online din perspectiva bonusurilor cu un bonus ce poate ajunge până la 1000 RON plus un pariu fără risc de 100 RON.

În continuare regăsim casele de pariuri Efbet și MaxBet cu bonusuri de până la 750 RON sub forma unui pariu de 100%, respectiv un bonus de bun venit de până la 700 RON sub forma a 14 pariuri gratuite. Casa Pariurilor și Get’s Bet oferă bonusuri de până la 600 RON pentru primele 3 depuneri, respectiv sub forma a 50% bonus pentru primele 5 depozite.

Bonusurile celor mai populare case de pariuri

Deși casele de pariuri online anterior amintite oferă cele mai consistente bonusuri pentru pariori, trebuie spus că cele mai populare astfel de case de pariuri online prin prisma cotelor și a ofertelor privind sporturile sunt Superbet, Betano, Fortuna, NetBet, Unibet sau Sportingbet.

La rândul lor acestea oferă bonusuri pentru aceia care aleg să mizeze pe evenimentele din oferta caselor de pariuri respective. Superbet propune un bonus de până la 500 RON pentru primele 3 depozite, în vreme ce Betano își întâmpină clienții cu un bonus de 100% până la 500 RON pentru prima depunere, la fel ca și Fortuna.

NetBet are un bonus de până la 500 RON sub forma unui pariu fără risc la prima depunere, iar bonusul Sportingbet în valoare de 500 RON este valabil pentru primele 3 depuneri. Unibet are un bonus în valoare de 300 RON pentru 100% pariu fără risc la primul depozit.

Alte case de pariuri din România care sunt foarte populare în rândul pariorilor sunt 888sport cu un bonus de 100% până la suma de 500 RON și Winmasters tot cu un bonus de 100% până în limita a 500 RON pentru prima depunere.Indiferent de casele de pariuri online unde alegi să mizezi pe evenimentele sportive preferate, întotdeauna alege să îți joci șansa la casele de pariuri online care funcționează legal.Cuvinte cheie:
case de pariuri online


Comunicat publicat de: Atelierul de Creatii Digitale SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Atelierul de Creatii Digitale SRL

Rolul peeling-ului chimic pentru ingrijirea pielii

Pielea este considerat a fi cel mai mare organ al corpului nostru. Pielea este supusa zilnic la o multime de factori poluanti si la stres.…

Măseaua de minte: totul despre extracție și tratamentul de după

Contrar denumirii, măseaua de minte cu siguranță nu are nicio legătură cu IQ-ul pe care îl ai sau alte aspecte de acest gen.

Camera de hotel: ce nu trebuie sa lipseasca in materie de design

O cameră de hotel trebuie să aducă celor care stau în ea confortul pe care îl au acasă, și să le ofere un cadru familiar,…

4 aspecte la care să fii atentă atunci când alegi rochia de mireasă

Ziua nunții este cu siguranță unul dintre evenimentele memorabile ale vieții tale, așa că alegerea unei rochii perfecte este deosebit de importantă. În vreme ce…

Se apropie ziua ei? Te ajutam sa gasesti cadoul perfect

Jumătatea ta merită cele mai frumoase cadouri, dar uneori poate fi foarte dificil să găsești cadoul perfect, mai ales pentru cea mai specială persoană din…
Vezi profilul Atelierul de Creatii Digitale SRL