Tommy și Dee Hilfiger au participat la GALA MET 2021

Jack Harlow și Jeremy O. Harris au fost prezenți ca invitați din partea lui Hilfiger, purtând outfit-uri custom made TOMMY HILFIGER.

Tommy și Dee Hilfiger au participat la Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute Benefit pe 13 septembrie 2021 în New York pentru a sărbători deschiderea primei expoziții – În America: un lexic al modei. Expoziția demonstrează o nouă expresie a modei americane, concentrându-se pe modul în care îmbrăcămintea poate evoca conexiuni sociale și emoționale mai profunde. Seara a fost co-prezidată de Timothée Chalamet, Billie Eilish, Amanda Gorman și Naomi Osaka, împreună cu Tom Ford, Adam Mosseri și Anna Wintour ca invitați onorifici.

Alături de Tommy Hilfiger au fost Dee Hilfiger, soția sa, care este designer de modă, și Jack Harlow, rapper-ul nominalizat la GRAMMY și multi premiat cu discuri de platină, și Jeremy O. Harris, dramaturg și actor nominalizat la Tony.

Moda a fost întotdeauna influențată de lumea din jurul ei, dar a suferit una dintre cele mai mari transformări ale sale în urma evenimentelor fără precedent de anul trecut”, a spus Tommy Hilfiger. „Fiecare designer și brand a trebuit să-și regândească complet poziția și ce valori reprezintă. Ceea ce m-a inspirat în această călătorie de reconstrucție este oportunitatea de a crea un viitor mai sustenabil, echitabil și incluziv pentru următoarea generație de modă. În această seară, reunindu-ne cu toți cei din industria fashion, mi s-a reamintit că eforturile noastre colective vor face posibil acest viitor.

Prietenii și fanii brand-ului TOMMY HILFIGER sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind @TommyHilfiger și #TommyHilfiger.

Tommy Hilfiger a purtat un costum TOMMY HILFIGER x Denis Frison, alcătuit dintr-un sacou tip tuxedo, cu închidere cu un singur nasture în față, croit dintr-un denim vintage reciclat, căptușeală din mătase în care se combină albastru și roșu, reverul, manșetele și clapele buzunarelor realizate dintr-un material tip rejansă, pantaloni realizati din același material precum sacoul, cu talie înaltă și un detaliu dungă pe lateral, de asemenea tip rejansă, împreună cu o cămașă albă și papion negru.

Dee Hilfiger a purtat o rochie brodată cu paiete roșii, cu mâneci lungi, guler înalt, care face parte din propria garderobă, dar care a fost personalizată de TOMMY HILFIGER prin integrarea unor dungi de contrast, cusute manual și a broderiei cu mărgele.

Jack Harlow a purtat un sacou tuxedo TOMMY HILFIGER, croit din catifea în dungi roșu închis și bleumarin, cu închidere dublă, butoni acoperiți, revere din mătase neagră, și pantaloni tuxedo cu dungi de culoare roșie și bleumarin, cu detalii dungi laterale de mătase, și o cămașă din bumbac negru.

Jeremy O. Harris a purtat o jachetă regatta TOMMY HILFIGER, lungă până în podea, împrumutând din aerul costumelor de operă, în culoarea galben păpădie, căptușită cu folie argintie, cu buzunare și detalii tehnice inspirate din îmbrăcămintea pentru navigație, pantaloni cu cu talie înaltă, personalizată cu logo-ul brand-ului, realizați dintr-un mix de mătase și lână bleumarin, și o cămașă din bumbac, aceeași culoare, purtată înfășurat.

UNDE:                        Muzeul Metropolitan de Artă, New York

 

CÂND:                        Luni, 13 Septembrie, 2021

 

PHOTO CREDIT:    Getty Images

Galerie foto:


Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

#CalvinKlein – Bucură-te de versatilitate

Ce definește #CalvinKlein? Unii ar putea spune că ideea de a rămâne fidel unei abordări stilistice, dar care depășește cu mult aceste limite: crearea unor…

Paysafe extinde parteneriatul cu ZEN.COM pentru o trecere mai ușoară între bankingul cash și cel digital

Clienții ZEN.COM din peste 25 de țări pot folosi acum Paysafecash pentru a depune cash în conturi

Andra Gogan le propune tinerilor să își înceapă ziua cu Keff și să se bucure de un duș cu parfum de înghețată

Începând cu luna octombrie, adolescenții se pot bucura de un nou brand de gel de duș, dedicat în totalitate lor. Keff schimbă experiența dușului și…

Un outfit Tommy Hilfiger chic&confortabil pentru orice situație

Fie că este o zi plină de task-uri urgente la birou, fie că lucrezi intens la biroul amenajat acasă, fie că este weekend și te…

Un nou trend în materie de skincare: Skinimalism

Cel mai frumos şi curat trend al ultimilor ani este aici şi ne bucurăm nespus: tu ai auzit despre Skinimalism?
Vezi profilul Ioana Marinescu